KAPUCU: AÇIKLAYACAĞIM

Başlatan Sadece Samsunspor, 02 May 2008, 17:18:23

« önceki - sonraki »

veis

parasını almamış diye sen kalk futbolcuyu öv oda böyle oynamaz işte sonrada diplerde boguşursun ama biz bu mantıkda oldugumuzdan böyle durumlardayız işte halen parasını almazsaymış patronundan oynamazlarmış yok böyle saçmalık ya çıkacak eşşek gibi oynayacak.diyarda kocaelinde daha dogrusu anadoluda parasını kaç kişi almış zamanında.zamanında nasıl aldılarsa paraların nasıl adam olduysalar şimdide diyetini ödeyecekler.ozaman bizde bırakalım samsunu başarı yok tutmayalım bu takımı.bunun adı ihanettir adam satmakdır gerisi hikayedir.

körfez55

bu adamlar gün gelip alacaklarını aldıkları zaman o parayı hangi yüzle yiyecekler.helal olacak mı o para onlara.biraz haysiyet biraz şeref ama nerdeeeeeeee???

tunç güvenoðlu

09 May 2008, 19:08:51 #47 Son düzenlenme: 09 May 2008, 19:20:51 tunç güvenoðlu
Alıntı yapılan: recai - 09 May 2008, 17:11:26
Gecmişte yasamamak lazım bence.. Samsunspor isminin altın buyuk bir mazide yatsa gunumuzdeki halimiz ortadadır.. Samsunspor eski samsunspor deildir.. ne kadro olarak ne maddi guc olarak ne de (ozellikle) yonetim olarak.. Bence bu sene ligde kalmamız basarıdır .. kim ne derse desin.. Kadro yetersiz, teknik kadro yetersiz, para yok pul yok, devre arasında transfer bile yapamayan takımın ligde kalması basarıdır.. Gecmişe takılıp kalırsak, gercekleri kabul etmezsek gelecegimizi planlayamayız bence.. Ne kadar uzucude olsa su durumu kabul etmeliyiz.. seneye aynı olayların yasanmaması ve gerekli onlemleri alınması için onemlidir..

kesinlike geçmişte yaşamamak gerek AMA geçmişi unutup maziyi unutup bügunüde yaşamayız.eğer buyuk kulubuz dıyorsak bu mazimiden tarihimizdendir.büğün maddi olarak kötü durumda olabılıriz hatta batma noktasında da olabılırz ama bu bizi büyük kurum yapan tahirimize ihanet etmeden formasının hakkını verecekler.Samsunsporda hiç bir futbolcu 2.liğde 15 . olup biz göremizi yaptık diyemez.hele o şahıs kaptansa utanması lazım .
türkiyede hangi kulupte görülmüş bir şey mi başgölün yaptıgı yöneticilik.2.liğde 15. olmus takımın kaptanına SAYIN İMPARATOR CELİL SAGIR BEY demek samsunspora ihanet dir.Samsunsporun tarihini bilmeyen bu BASİRETSİZ eski yönetici eğer birde başkan olursa celilin elinde oyuncak tan başka bir şey olmaz.Celil efendi ve saz heyeti de seneyede aynı senaryoları ortaya koyacaklardır çünkü bu kadar papaz futbolcunun oldugu yerde bu kadar basiretsiz yönetici oldugu yerde kesinlikle başarı olmaz huzur olmaz celil efendi ve saz heyeti başarısızlıklarına kılıf olarak yine paramızı alamıyoruz edebiyatı yaparak başarısızlıklarına kıllıf bulacaklardır.
önce adam olacaklar bu formanın hakkını verecekler .yok seneyede aynı senaryoyu ortaya koyacaklarsa hepsinin yolu açık olsun.samsunsporda tek hedef vardır oda 2.liğde şampiyonluktur.bir baksınlar samsunsporun tarihine celil efendi ve saz heyeti 2.liğde samsunspor ne zaman 15.olmuş ve o takımın kaptanıda basına BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK diye beyanat vermiş
samsunsporda sadece menteşoğlu dönemi hariç her zaman maddi sorunlar olmuş ama son 3 sezondur bu kadar futbolcular tarafından rezil edilmemiştir.ama ne hikmetse son 3 sezonda tarihinin en başarısız dönemi olmuş .
özellilke bir lafımda o kadar para verdim yok şu masrafı ben yaptım yok otel parasını ben verdim diyenlere iyide kardeşim her şeye temlik koyup gittin çık ta bilelim ne kadar BAĞIŞ yaptın.

tolga

09 May 2008, 19:39:46 #48 Son düzenlenme: 09 May 2008, 20:43:04 berusa55
AlıntıKapucu vazgeçti!

Samsunspor'un, geçen hafta sonu kendi sahasında Sakaryaspor'a 3-0 mağlup olmasının ardından "Takımın düşmesini isteyen kişiler var. Hepsini açıklayacağım" diyen Teknik Direktör Orhan Kapucu, Samsunspor'un zarar göreceği düşüncesi ile açıklama yapmaktan vazgeçti.

Geçen hafta sonu oynanan Samsunspor-Sakaryaspor maçı sonrasında basın mensuplarına sert açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Orhan Kapucu, Samsunspor'un yenilmesini ve takımın düşmesini isteyen kişiler bulunduğunu iddia ederek, hepsini açıklayacağını söylemişti.

Bugün (cuma) Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Kapucu, Samsunspor'un zarar göreceğini öne sürerek, bu tür açıklama yapmayacağını ifade etti. Kapucu'nun 1 haftadır kamuoyuna, "Açıklama yapmamamı isteyenler var, ama ben açıklayacağım" şeklinde konuşmalarından sonra bu kişileri açıklamaması kamuoyunda merak uyandırdı.

Sakaryaspor maçı sonrasında çok sinirli olduğunu, bu nedenle bu tür beyanat verdiğini dile getiren Kapucu, "Yapacağım açıklamanın Samsunspor'a zarar vereceğini düşündüm. Beni kimse etkilemedi. Birileri de beni arayarak susturmadı. Ben, Samsunspor'un iyi olmasını istediğim için bunları içime atarak bu açıklamayı yapmayacağım. Yapacağım açıklama hem bana hem Samsunspor'a zarar verecektir. Eğer ben, Samsunspor'da devam edeceksem, geleceğim açısından bu açıklamalar benim karşıma çıkabilirdi. Yönetim kurulunun kendi arasındaki problemi kendi arasından bir yönetici çıkarak açıklaması gerekir. Onun için yönetim bazındaki açıklamayı kendime uygun görmediğimden söyleyeceklerimi kendime saklıyorum. Bu benim içimde kalacak" dedi.

Orduspor maçı sonrasında göreve geldiğini hatırlatan ve takımın 23 puanı olduğuna dikkat çeken Kapucu, "Biz göreve gelirken yönetim kuruluna bu takımı küme düşürmeyeceğimiz konusunda söz verdik. Biz sözümüzün arkasında durdurduk. Takımı ligin bitmesine 5 hafta kala ligde tuttuk. Bizim Samsunspor'a vefa borcumuz vardı. Bunu sonuna kadar ödemiş olduk. Futbolculuk hayatımda kariyer yapmamın en büyük sebebi Samsunspor'du. Teknik direktörlük hayatımda da kariyerlik yapmamı Samsunspor sağladı. Bizim Samsunspor'da misyonumuz bitmedi. Yeni gelecek yönetim kurulu bize görev verirse biz, Samsunspor askeriyiz. Bunu layıkıyla yaparız. Samsunspor bize ne zaman ihtiyaç duyarsa onun yanındayız" diye konuştu.

Samsunspor'un geleceği yönünde de açıklamalarda bulunan Kapucu, şöyle devam etti:
"Çok sayıda futbolcu alacağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayeti bulunduğu için gelecek sezon Samsunspor'un lisans çıkartamaması problemi var. Alt yapıdan futbolcuların lisans problemi yok. Biz de Samsunspor'un geleceğini sürdürmesi açısından alt yapıdan 16 tane futbolcuyu kadroya kattık. Bu futbolcuların yanına yine alt yapıdan bir kaç takviye de yaparsak en azından Samsunspor'un gelecek sezon lige katılamaması gibi bir sorunu ortadan kalkar."

merhaba arkadaşlar yüreği samsunspor sevdasıyla çarpan gerçek insanlar uzun zaman hep beklemede kaldım ama hep takip ettim olan olumlu ve olumsuzlukları kümede kaldığımız için emeği geçen önce futbolculara teşekkür ediyorum ve biz taraftaraher zaman

ve orhan kapucuyu 1 haftadır merakla takip ettim .ve gelinen noktada bu saatten sonra takımı bırakması lazım .bu insanla yola çıkılmaz önce  sözünün eri olcaksın inandırıcı olacaksın bana göre inandırıcılığı kalmamıştır.kendisini kimse susturmadı aynen oluşacak tepkilerden kaçtı aslında söyleyeceği açıklayacağı hiç bir şey yok gündemi oyaladı durdu şimdi yaptıklarına gelelim

1-takımı kümede bıraktım diyor 
cevap  o bırakmadı futbolcular bıraktı orhan hoca uzaydan gelmedi futbolcular talihsiz bir açıklama yaptıular başkan hakkında top bir anda futbolcuya döndü futbolcu ne hakla başkan istemez bunun sonunda sorumluluk aldılar ve işi sıkı tuttular galibiyet serileri geldi yoksa sonuçlar ters olsa futbolcular bitecekti gelen sonuçlar hocaya yadı
2-gençleri kazandım diyor kimi kazandı  o gençler zaten vardılar o yaratmadı emrede oynuyordu sefada sercanda samette kimi kazandı şimdi ve diyorki 10 milyon ytl kazandırdım  o zaman ver sen  3 milyon ytl bu futbolcuları sana verelim bizde federasyona olan borcumuzdan kurtulup trasnfer yapalım

3-madaem genç kazandın neden armağanın gidişine onay verdin bu takımın başkanı teknik adama sormadan futbolcu satmaz  e o zana nerede senin 21 kez milli olmuş oyuncuyu sattırıp gençleri kazandım demen isanları kandırma sen samsunspou kümede bırakmadın samsunspor seni gündeme çıkarttı
4- birde şu var beni süper ligten ve 1.ligten isteyen kulüpler var ama ben kongreyi bekliyorum diyorsun yalandan yere piyasa yapma çünki sen takım bulamazsuın

yani insanların duygularıyla oynayıp kandırma emeğin öyle veya böyle geçmiş olabilir belki bırak gerekli kararı kamuoyu versin sen sadece teknik anlamda konuş birşeyleri açıklamak sana kalmamış bu takımın bi şekilde yönetimi var onlar açıklar bişey varsa sana kalmamış

Sadece Samsunspor

09 May 2008, 20:24:43 #49 Son düzenlenme: 09 May 2008, 21:24:25 tuqberk
tolga bak takım ligde kaldıysa bunda futbolcuların çok büyük katkısı olabilir ama orhan hocanın getirdiği düzenide unutmamak lazım

gençleri tabiiki orhan hoca kazandı , levent eriş zamanında a takıma çıkartıldılar hiçbiri oynamadı sadece sefa oynadı , yücel hoca geldi arada bir sercan oynadı birazda emre oynadı

bu zaman kadar caner hep 11deydi niye alternatifimi yoktu vardı turgut vardı ve orhan geldi turgutu çıkartdı,sercan show yapmaya başladı , samet adeta takıma yeniden adepte oldu, tanju çon,hakan akman,armağan uzun hepsini a takıma dahil etti

armağan kuş meselesine gelince armağana teklif geldi ve babasıda onun gitmesini çok istiyordu ve gitti , ben arada armağanla konuşuyorum orada çok mutlu kendisi , yani armağanın gitmesinde orhan hocanın hiçbir suçu yok yönetim ve armağanın ailesi arasından geçen bir transfer bu !!

tolga

seneye oynatırmısın tanjuyu hakanı sameti ya bırakın o kadar kolay değil bu işler bu ortamda tuttu diyelim her zaman böyle gitmez bir lkere onlardaha futbolun f sindeler hemen futbolcu yapmayalım daha olmadılar olabilirler belki bunu zaman gösterecek seneye bunlarla oynarız diyor  ama o kadar kolay değil seneye bu çocuklarla oynayalım düşeriz kazandırma falan yok yokluk zamanda takıma girdiler o günlük tuttu ama hep böyle olmaz gönül isterki devamlılık olsun bende istiyorun ama bu bir süreçtişr beklemek lazım erken konuşmamak lazım

veis

aha tolga geldi  :P
sıkıntılı günlerde hep varsın gerçekden takdir ediyorum samsunspor camiası seni 3 haftadır bekletdi nekadar ayıp etdiler bak sen ya.(bunu samimiyetine güvenerek yazdım)

tolga

Allaha şükür sıkıntı yok veisim biz kötü gün dostuyuz bazıları gibi iyi gün değil ;D

veis

abi allah aşkına orhan hoca sence yararlı oldumu olmadımı tek cevap evet veya hayır uzatmadan yani.

tolga

tolga

iyi neticede futbolcularımın alnından öpüyorum  gibi kartal maçı sonrası bunları tanıyamadım gibi söylemler veren bir hocayı ben tasvip etmem işine geldiği gibi değil yürekli olacan bu futbolcular onu bir yere getirdi namus kurtardıu tabiri caizsse  sezon başı hatayspordan 2 hafta da gönderildiğini çok iyi biliyorum geçmişi hocalık adına iyi değil geleceğide olmaz dua etsin başkana ve ffutbolculara  bu iş karakter işi

veis

yani serkan gibi sürekli sıkıntı yaratan celil gibi otobüsümüz yok diye aglayan hakkı gibi devre arası rizeye giden ama dönen adamlar başarılı oldu dimi.yoook yook sezon başından beri yönetimden kaçan eski yöneticilerimizmi başarılı oldu.veya transfer yapamayan iddaamızdan kopmamıza sevep olan yönetimmi başarılı oldu.yapma sen bari yapma.

veis

kartal maçı tam samsunsporluk maçdı ve enbüyük payda orhan hocadaydı buna katılıyorum hemde sonuna kadar ama sen orhan hoca gelene kadar turgutu sefayı sercanı kaç maç üst üste seyredebildin ilk 11 de

tolga

bak saydığın isimlere hakkı malatya  gaziantep belediye attığı goller celil yaptığı işler ortada öyle veya böyel iyi olduğunda serkanın attığı golller le seliliin kartal maçındaki şovu ve orhanın yanlışlarına rağmen takım ligte kaldı hep kırılma noktalarında bu insanlar vardı hakkı rizeye gitmedi o birilerinin dolmuşuna geldi zaten transfer izni yoktu ben çok iyi biliyorum ama kaldıkları sürece hep iyi şeyler yaptılar tasvip etmediğimiz serzenişleri belki olmuş olabilir ama haklılar veis bu insanlar olmazsaydı şimdi 2 B de sebatla ofla araklıyla değirmendereyle oynayacaktın

tolga

sefa geçen sezon son 9 maç yanılmıyorsam hakkı hoca tarafından oynatıldıı balakla ikisa sercan geçen sezon 14 maç oynadı balık hafızası olmayın lütfen bakın maçlara bu oynatmadı onlar zaten oynuyordu