Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

DOWNBEAT

selvin türkmen bildiğim kadarıyla, orta şiddette ( ne çok ağır ne de çok ciddi bir sakatlık) geçirdi..sakatlıktan sonra izmir deplasmanında da üst düzey oyun katkısıyla izmire 30 sayı fark atmamızı sağladı..

selvin karakteri yüksek, profesyonel bir kardeşimiz.. altın gibi de kalbi var.. onu kötü oynadın diye eleştirmektense yüreklendirmek gerek bu sayfalarda.. sezon başından beri kaç maç oynamış ve kaç maçta vasat üstündeymiş ona bakmalı selvin için yazarken.. birinci lige çıkmamızın baş mimarlarından birisi selvin!!

edmontdante

Ne yalan söyleyim kızda bir stil var ,top eline yakışıyor ama bizim gibiler bile çok etkili olmadığını dışarıdan rahatlıkla görebiliyor.Futbolda da vardır top ayağındayken bir şey zannedersin,sağa sola döner,şık paslar atar ayağının dışıyla,koşması karizmadır,hareketleri falan  ama araya bir tane gol pası atamaz..Bakınız  İbrahim AYDEMİR

DOWNBEAT

takım yıldızı...hmmmm şimdi bu tip oylama topicleri enteresandır.. çünkü topiği açan bir açıklama yapmadan bodoslamadan açar genelde..

neye göre yıldız? yıldız ne demek?

basketbolde oyuncular top çalar, top kaybeder, bloklar, asist yapar, ribaund alır ve skor yaparlar... bunların tamamını takımda tek bir kişi yapmaz.. istediğiniz kadar çok top çalın, az top kaybedin asist oranınız düşükse maç kazanamazsınız..

takım yıldızı demek... takıma tek başına maç kazandıran oyuncu demektir..bu terim bir basketbol takımında ne kadar gerçekçi olabilir? bütün maç kötü performans gösteren bir oyuncu son saniye 3lüğü sokup da o takımın yıldızı olabilir mi? eline geçen her topu potaya sallayan ama ne yazıkki %30 isabet bulan bir oyuncu o maçın en skoreri olsa takımın yıldızı olabilir mi?

sbk nın yıldızı yoktur... yıldızları vardır..ve herbiri de başımızın tacıdır..

latasha, selvin, fadik, belgin, tuğba, deniz, ülkü, mürrüvvet, hanife, tuğçe, cansu, derya, leyla, nihal... hepsi yıldız...çünkü büyük bir başarıya imza atılıyor siz farkında değilsiniz belki ama birinci lige çıkan bu takım fener, gese ve bjk den sonra 1.ligin 4. klüp takımı olacak.. arkasında ne bir belediye ne de bir holding olmadan adını birinci lige taşıyor bu takım!!! yıldızlık bundan gayrı olmasa gerek!

edmontdante

Bizim futbol forumlarında  herşeyi çok bildiğini düşünen (en azından teknik anlamda ) üyeler olmaması sevindirici.

DOWNBEAT

sizler hele bir yazın bu sorunun yanıtını sonra ben diyeceğimi derim..:)

edmontdante

Alıntı yapılan: DOWNBEAT - 12 March 2008, 20:49:30
...çünkü büyük bir başarıya imza atılıyor siz farkında değilsiniz belki ama birinci lige çıkan bu takım fener, gese ve bjk den sonra 1.ligin 4. klüp takımı olacak.. arkasında ne bir belediye ne de bir holding olmadan adını birinci lige taşıyor bu takım!!!!

Büyük bir başarıya imza atıyor olduklarını şimdi farkettik.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: DOWNBEAT - 12 March 2008, 20:52:23
sizler hele bir yazın bu sorunun yanıtını sonra ben diyeceğimi derim..:)

birinci lige çıkıp samsun şehrini temsil edecek

Çaðrý55

vayy beahh perilerde üye oluyo demekki latasha yıda istiyozz ;D

neyse sürekli cevap beklemeyin arada sırada yazmaları daha iyi olur eleştirilere burda değilde sahada cevap yazın ablaa ;D gerçi eleştiride herşey Samsun için Samsunspordan gülmez olduk basket maçları bi nebze sevindiriyo bizi :-X

Hepinize başarılar maçlarda Allah yardımcınız olsun.

edmontdante

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 12 March 2008, 20:53:41
birinci lige çıkıp samsun şehrini temsil edecek

Olur mu 16 SS 1965?Bizim bilmediğimiz  yada farketmediğimiz birşeyler  vardır mutlaka.Ya da eğitimimizin yetmediği.aha çok öğrenmemiz gereken şey var forumlara girerek

DOWNBEAT

Alıntı yapılan: edmontdante - 12 March 2008, 20:56:14
Olur mu 16 SS 1965?Bizim bilmediğimiz  yada farketmediğimiz birşeyler  vardır mutlaka.Ya da eğitimimizin yetmediği.aha çok öğrenmemiz gereken şey var forumlara girerek

öğreneceksiniz evet... hem de süratle.. okumak iyi bir şeydir.. bu cam ekranda yazılanlardan ibaret de olsa:))

eğitimini bilmiyorum bu nedenle yorum yapamam.. basketbolla ilgini bilgini bilmediğim gibi.. ama 43 senelik hayatının 33 senesi basketbolün öyle yada böyle içinde geçmiş bir kişi olarak sana tebessüm edebilirim..ediyorum da:)

mehmet yılmaz

downbeat bu ne sürat böyle?
biraz yavaş, daha ilk mesajlarında yılların forum kullanıcılarını tahkir edemezsin. Hele ki karşındakilerin kim olduğunu bilmeden bu kadar üstten bakışlara gerek yok.

DOWNBEAT

Alıntı yapılan: samsuni - 12 March 2008, 21:09:58
downbeat bu ne sürat böyle?
biraz yavaş, daha ilk mesajlarında yılların forum kullanıcılarını tahkir edemezsin. Hele ki karşındakilerin kim olduğunu bilmeden bu kadar üstten bakışlara gerek yok.

tahkir=hakaret etmenin hukuk dilinde kullanılan ağdalanmış hali:) bir tek hakaret içeren sözümü bulun, size adresimi vereceğim..beni cezalandırmanız için.. hatta silahınızı da masaya koyarım, siz sadece tetiğe dokunursunuz:)))

sürat=hız... 1997 den beri çeşitli spor forumlarında yazarım.. yani 11 senedir.. türkiye ve avrupanın en çok okunan spor forumunun da kurucularındanım ( ısrar etmeyin adresi vermeyeceğim) demekki ne hız yapmıyorum... eskiden hız yapmayı severdim, istanbula 5.5 saatte gittiğim günler olmuştu..artık yapmıyorum..çünkü sorumluluğunu taşıdığım insanlar var.. onları babasız bırakmak bana yakışmaz..

velhasıl kelam... yeni olan şey kirpi dikenlerimizi kabartmayı gerektirmez illa ki.. ama toplumsal reflekslerimiz maalesef yanlış yönde gelişiyor..derhal sürü psikolojisine girmeler..kankalıklar..vs vs vs...

bence tarza değil içeriğe bakın okuduğunuz yazılarda..topik ne sormuş??? önce onu yanıtlayın..yanıtlayın..güzel güzel yazışın ki..güzel bir yarını inşa edelim fikir alışverişimizle...değil mi???

edmontdante

Alıntı yapılan: DOWNBEAT - 12 March 2008, 21:07:02
eğitimini bilmiyorum bu nedenle yorum yapamam.. basketbolla ilgini bilgini bilmediğim gibi.. ama 43 senelik hayatının 33 senesi basketbolün öyle yada böyle içinde geçmiş bir kişi olarak sana tebessüm edebilirim..ediyorum da:)

Basketbola ilgim PETER NAUMOSKİ ve CONRAD MC RAE  dir sadece.Ama ilgim ne olursa olsun kimseye sizin bugün yazdığınız türden mesajlar  yazmadım kendi uzmanlık alanım da dahil.Ben de sizin bu  yaklaşımınıza tebessüm ediyorum

mehmet yılmaz

12 March 2008, 21:29:28 #718 Son düzenlenme: 12 March 2008, 21:34:38 samsuni
downbeat
11 yıllık geçmişini ben bilemem. ben sorumlusu olduğum forumdaki mazine bakarım. bu bir sürattir, kirpi dikenleri vs. gibi cümleler de tahkir etmektir. Tahkir etmek de hakaret etmek değil, aşağılamak, küçümsemek manasına gelir.

Samsun BK'nın asıl başarısını Hakkı Yeşilyurt yazmış;
AlıntıSalonun sesi

Salonu 2500 taraftar ile ful doldurabilmek... Her yaş gurubundan insanı aynı duygu ile orada toplayabilmek... Ve, müthiş bir basketbol ambiansı sağlayabilmek...
    Üstelik bunu, seni temsil eden insanlardan hemen hemen hiçbir şey alamadan yapmak.
    Galibiyet budur işte!
    Şampiyonluk da...
    Skor kimseyi üzmesin.
    Onlar bir şehir gerçeğini görmeyen, yönettiği şehrin karekterini bile bilmeyen insanlara öyle anlamlı bir ders verdiler ki!
    Tabii ki, anlarlarsa.
    Bu şehir, bir spor şehri.
    İnsanların geninde var.
    Yeter ki, sahip çıkılsın. Yetim bırakılmasın.
    En önemli reklam ve tanıtım amacı gözardı edilmesin. Şehir insanının sosyal yaşantısına gerçekten bir renk katma hevesi olsun.
    O salonunun sesine kulak vermek gerek.
    O salona kulak vermek; Samsun'a kulak vermektir.       
    Samsun'u ve insanını gerçekten önemsediğini göstermektir.
    Gerisi, hava-civadan ibarettir.

Samsun BK'nın ismi, renkleri ve varlığı bile bizler için bir başarıdır.

T-Mac

Alıntı yapılan: DOWNBEAT - 12 March 2008, 20:31:29
tuğba 3,4 ve hatta gerektiğinde 5 numara oynama yeteneğine sahip, atletik özellikleri (sürat, sıçrama, zamanlama) üst düzeyde eli çok düzgün bir kardeşimiz.. Tracy McGrady kadar yüzdesi olmasa da üçlük atar...evet..

sizin haberiniz olmayan daha tonla şey vardır...forumlara girdikçe eğitiminizi tamamlayacağınızdan eminim.. çünkü düşünebiliyorsunuz ( soru soran adam düşünüyor demektir... ne kadar abes de olsa ) ..e düşünmek ve sorgulamak da öğrenmenin ilk adımı değil mi???

Daha siteye üye olur olmaz ve de üstelik henüz ilk çektiği mesajda T-Mac'e çemkiren bir adam eğer bu satırları yazanın mesajlarını okumuş ise aynı sertlikte hele de ilk kılıcı çeken olması sebebiyle çok daha beter bir cevap alacağını hesaba katmış olmalı.
Gerek atletik özellikden ne anlaşılması gerektiğini bilmeniz gerekse de T-mAC'in açılımını tam olarak okuyabilmeniz ve yazabilmeniz en azından forumlardaki eğitimini tamamladığınızı gösteriyor ki bu da çok sevindirici.Üstelik benim içinde çok teşvik edici. Bakın bu eğitimi siz bile tamamlayabilmişsiniz.
  Evet haklısınız soru sormak düşünmeyi düşünmek ise öğrenmek için bir adım atıldığını gösterir. Ama siz bu çektiğiniz mesajla belki bilerek belki bilmeyerek bir şey daha gösteriyorsunuz bize. insana özgü entelektüel bir eylem olan düşünceye hiç başvurmadan da hatta hiç soru sormadan da bir şeyler öğrenebilineceğini. Bunu nerden anlıyoruz biz. Çok basit T-mAC'İ DE Atletik özellikleride biliyorsunuz.
   Benim Tuğba için yazdıklarımı okuyan bir adamın bunları karşılık şu yukarıdaki cevap dahi diyemiyeceğim çemkirmesini ancak iki şekilde izah etmek mümkün.
    1. Soru sormasada kafa yormasada  düşünmese de düşüncese bile düşündüğünü ifade edemesede bir şeyler bildiğini göstermek.(T-Mac atletik özellik falan.)
     2.Anne ve Babalara mesaj vermek istiyor.  Anne ve babalar. Sakın ola ki kafası fazla basmayan okumayan okusada okuduğunu anlamayan çocuğunuzun üstüne gitmeyin o da bir şeyler öğrenebilir. Bakın DOWNBEAT öğrenmiş.