Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

T-Mac

Neyse biz enseyi karartmayalım bakarsınız bir mucize olur Tarsus'u Tarsus'da yeneriz KİM BİLİR... KİM BİLİR.... KİM BİLİR.... KİM BİLİR.... KİM.......

BEYAZ

basketbol çok zor gibi görünen ve bir o kadarda basit bir oyun arkadaşlar! fiziken psikololojikman  taktik ve teknik olarak hazır olunması gereken bir spor!hoş bütün sporları yaparken aynı şey geçerli elbette ama bunları yazmamın sebeblerini basketboldan anlıyan insanlar anlamıştır sanırım.rakibini tanıyorsan ve neye nasıl önlem alıyorsan diğer yandandan rakibin zayıf noktalarına göre hücum yapman gerekir!aynı zamanda maçın içinde kendiliğinden oluşan anlardada ekstra fikirler çıkarmak o anki duruma göre setler yapmak yada en önemlisi doru yerde doru şeyler yapmak gerekir!(oyuncu değişikliği mola vb gibi...)basketbol bunları yerine getirirsen gayet basite indirgenmiş olur!birde sistem var tabi buda her takımın oyuncularının stiline göre ve yapabildiği şeylerle şekil alan aynı zamanda sezon başından itibaren sistematik olarak koçun uygulatmaya çalıştığı şeyleri çalışarak takıma oturtutuğu şeydir!bunu örneklerle açıklamak isterdim ama çok gerek duymuyorum açıkcası artık!zaten benim demek istediklerimi anlamak isteyenler ve anlayanlar olucaktır!yani basketbol aslında basittir!basitlikte bu kadar yazzdığım ve daha yazmadığım küçük ayrıntılarda gizlidir!biraz bilgilendirebildiysem ne mutlu bana.bu yazdıklarımı yanlış anlaşılmaya sebeb vermek için yazmadım sadece biraz daha basketbolu anlayalım öğrenelim diye.kesinlikle iyi nieyetli bir yazı olduğunu unutmayalım.teşekkürler.

wox

bu ıstatıslıklerr yanlıs tubanın 4 rıbaunduu yokk t mac kardess.mademm bu kadar ıyı bılıosun gelde antronorluk yap ozaman sen farklı bı gozle ızlemıssın bence macıı .denız oyadan tubada ılkayda ıyı oyuncu t mac kardes.ama hem fıkır oldugum bı konu var kı tugba forvete cekılıp ılkayla eslesıp belgın de uzun kızı almalıydı.bızım forvetler selvın ulkuu bıtane pozızyon yaratabılıolarmı sorarımm herseyı guarddan beklemıceksınn .6 kısıyle bız oynadık onlar 10 kısıyle.oyle konusmakla olmuoo ben bu takımdan cok umıtlıyım ıyıde oynadık ılk yarı venesanın 6 sayısı vardı hatrlatırım bunuda .... tuba fanatıgı dılım objektıf omaya caısıorum selvını ulkuyu murvetın bunlarından takıma kazandırılmasınada katılıorummm.

T-Mac

Alıntı yapılan: wox - 11 March 2008, 16:47:47
bu ıstatıslıklerr yanlıs tubanın 4 rıbaunduu yokk t mac kardess.mademm bu kadar ıyı bılıosun gelde antronorluk yap ozaman sen farklı bı gozle ızlemıssın bence macıı .denız oyadan tubada ılkayda ıyı oyuncu t mac kardes.ama hem fıkır oldugum bı konu var kı tugba forvete cekılıp ılkayla eslesıp belgın de uzun kızı almalıydı.bızım forvetler selvın ulkuu bıtane pozızyon yaratabılıolarmı sorarımm herseyı guarddan beklemıceksınn .6 kısıyle bız oynadık onlar 10 kısıyle.oyle konusmakla olmuoo ben bu takımdan cok umıtlıyım ıyıde oynadık ılk yarı venesanın 6 sayısı vardı hatrlatırım bunuda .... tuba fanatıgı dılım objektıf omaya caısıorum selvını ulkuyu murvetın bunlarından takıma kazandırılmasınada katılıorummm.

Kardeş durduk yerde ''Ben Tuğba fanatiği değilim objektifim diyorsan eğer sen Tuğba Fanatiğisindir. Bu çok açık bir şekilde gözüküyor. E durum bu olunca da ben sana Tuğba ile  ilgili ne anlatsam boş.
    Ben genelde oyunculara böyle hissi yaklaşmıyorum. Onların hepsi birer basketbol oyuncusu benim için. İyi oynadıklarında sevinip yere göve koyamaz iken kötü oynadıkların da yerin dibine sokuyorum. Yani gri renk yok benim hayatım da. Ama şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın ki SBK da oynadıklarından ötürü hepsini çok seviyorum.
    Benim hissi davranıp bu forumda seneye hakkında hiç kötü bir şey yazamayacağım tek oyuncu Fenerbahçe'den nefret etmeme rağmen Fenerbahçeli BİRSEL VARDARLI'dır.
  WOX sen şimdi çıkıp Tuğba BİRSEN'den de iyi oyuncu dersin.
      YOK ARTIK..... 

T-Mac

Artık bu forumda basketbol konusun da teknik bir şey yazmayacam. Geyik yapacam. Nasıl olsa bizi okuyan da takan da yok. Yazarım yazımı bakarım keyfime.

BEYAZ

yapma t-mac!senin yorumların olmadan nasıl geçer zaman!neden böle bir karar aldın birden!ne beklentin vardı yani?sonuçta kim takkıyo bizi?ama keyfine de bak elbette.boşver ya takı lige çıkıcak inş 4 hafta sonra herşey bitecek.biz yazdıklarımızla kalıcaz hoş hep kaldık zaten.

T-Mac

Tarsus Maçında Samsun seyircisi Samsu'un Elazığ'ı yenmesinin de keyfiyle gelmiş tribündeki yerini almış. Daha maç başlamadan tezahurata başlamış. Oyunculara olan sevgisini onlarını yanına çağırarak göstermek istemiş. Hani basketboldan kendilerinin dedikleri gibi fazla anlamasalarda takımın renkleri kırmızı beyaz adı da Samsun olduğu için herbiri birer Samsun sevdalısı olduğu için ''Samsun'u hayat la bir tuttukları için. Selvin gelmiş selamlamış. Belgin gelmiş selamlamış. Sıra Tuğba'ya gelmiş . Tuğba yönelmiş tribünlere doğru. Seyirci zannetmiş ki bize geliyor. Gitmemiş oysa Topu alıp arkasını dönmüş ve yürümüş. Büyük oyuncu ya. Küçük dağları o yarattı ya. Görende sanır ki milli takımın değişmez oyuncusu...

T-Mac

Yok kardeş ben teknik yorum yapmayacam dedim . Yoksa bu türden yazılara devam.

T-Mac

Beyaz kardeş. Dün yazdığın yazı da çok aydınlatıcı basketbolun temel ilkeleri ile ilgili ilgili çerçeve bir yazı olmuş. Ben beğendim. Yalnız kardeş teknik anlamda bilgin bana beş basar ama detaya hiç girmiyor şöyle bir dokundurup geçiyorsun. Unutma bu takım seneye 1. ligde oynayacak. Daha açık yorumlar bekliyorum ben senden.

tugba

sevgılı t mac yorumlarını mumkun oldugunca takıp edıyorum sana hak verdıgım ve hak vermedıgım konularda var.burda dogru veya yanlıs bı takım yorumlar yapılmıs.elestırıler olucaktır bundan sonra sorularını ve elestırılerını bıl hassa kendım cevaplamak adına uye oldum...gorusmek uzere

BEYAZ

teşekkür ederim t-mac!ben naçizane bildiğim şeyleri yazdım.seninde dediğin gibi aslında çok fazla teknik anlamda yorum yapmaya gerek yok artık.ama eğer içimden gelirse yine daha önce yazdığım gibi yazılar yazmaya çalışırım ama bugün nedense sıkıntılıyım ve çok fazla yazmak gelmiyo içimden.seneye içinde konuşmak gerekirse allah herkesin yolunu açık etsin herkes için hayırlısı neyse o olsun diyorum.umarım bu seneki emekler boşa gitmez.samsunda kalıcı bir lig takımı olur.sonuçta iyi yada kötü aslında herkesin emeği var bir şekilde ve en azından o emeğe saygı göstermek gerekiyo.umarım takım ligde başarılı olur.bizde çok güzel maçlar için gideriz salona.

T-Mac

tugba

gercektenn benım .kızzlarrr bahsetmıstıı ıyıkıde gırmısımm neler oluomus haberımız yok.))

erkan55

vay be sonunda oyunculari da buraya üye ettin ya T-mac helal olsun sana
yakinda gazetelerdede cikar T-MAC VE TUGBA SÖZ DÜELLOSUNA GIRDI ;D
aha mürüvvet diye biriside üye olmus yoksa bu bizim mürüvvet mi

T-Mac

Kardeş önce gerçekten sen olduğundan emin olmam lazım. Yoksa bu sitede seni eleştiriyorum diye benden nefret eden o kadar adam var ki eğer sen değilsen beni tefe koyorlar. O yüzden
sana takımla ilgili bir takım sorular sormam için iyice emin  olmam lazım.