Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

Çaðrý55

Ben tebrik ediyorum her zamanki gibi kaç tane ilin böyle takımı var inanıyorum çıkacaklar bu arada baya sayfa olmuş t mac ede yeni arkadaşlar gelmişmi öyle bişe  ;D baya düşünceler aynı yazış biçimleri filan ;D neyse artık ;) bu arada t mac fazla eleştirme derim ben takım play off ta bu zamana kadar senin taktiklerinle gelmediler buraya hoca bilir işini ;)

Sadece Samsunspor

Alıntı Bayanlar İkinci Ligi'nde 16. Haftanın Ardından

Bayanlar İkinci Ligi'nde final grubunda oynanan 2 maçın ardından Tarsus Belediyesi zirvedeki yerini korudu, klasman grubunda ise İzmir Basketbol ilk sırada yer aldı.

Final grubunda oynanan maçlarda Tarsus Belediyesi, Samsun Basketbol'u deplasmanda 72-82 mağlup ederken, İzmir Büyükşehir Belediyesi de Yahya Kaptan İlköğretim Okulu ile oynadığı maçı 67-108 kazandı. Bu sonuçların ardından sezon başından beri yenilgi yüzü görmeyen Tarsus Belediyesi liderliğini korurken, Samsun Basketbol averajla ikinci, İzmir Büyükşehir Belediyesi ise üçüncü sıranın sahibi oldu.

Klasman grubunda İzmir Basketbol, Urla Belediyesi'ni 70-78 mağlup ederken, Alanya Belediyesi de deplasmanda Antalya Koleji ile oynadığı maçtan 39-74 galip ayrıldı. İzmir Basketbol bu grupta oynadığı iki maçı da kazanarak averajla ilk sırada bulunurken, aynı puana sahip Alanya Belediyesi ikinci, henüz bu grupta galibiyet alamayan Urla Belediyesi üçüncü sırada yer aldı.

Final Grubu 2. Hafta Maç Sonuçları

Yahya Kaptan İ.Ö.O.- İzmir Bş.Bld.:67-108

Samsun Basketbol- Tarsus Belediye: 72-82

Klasman Grubu 2. Hafta Maç Sonuçları

Antalya Koleji- Alanya Belediye:39-74

Urla Belediye- İzmir Basketbol:70-78

FİNAL GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G M A Y Puan

1. TARSUS BELEDİYE 2 2 0 165 119 4

2. SAMSUN BASKETBOL 2 1 1 152 138 3

3. İZMİR BŞB. 2 1 1 164 147 3

4. YAHYA KAPTAN İ.Ö.O. 2 0 2 114 191 2

KLASMAN GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G M A Y Puan

1. İZMİR BASKETBOL 2 2 0 174 115 4

2. ALANYA BELEDİYE 2 2 0 155 107 4

3. URLA BELEDİYESİ 2 0 2 138 159 2

4. ANTALYA KOLEJİ 2 0 2 84 170 2

T-Mac

Alıntı yapılan: edmontdante - 10 March 2008, 11:05:42
T-MAC, peki  sence bu takımın kadrosundaki oyunculardan hangileri 1.ligde oynayabilecek kapasitede.Yada   ilk 5 oynayabilir diyebileceğimiz oyuncumuz var mı??

Gercek anlamda sadece LaTasha. Daha öncede oynadı zaten . Benim bildiğim kadarıyla da oynadığı senede ligin en iyi yabancı oyuncusu seçildi.

Vasat bir oyuncu olarak Tuğba KILINÇ. Eğer herhangi bir sakatlık yaşamazsa tecrübesiyle de Belgin. Ama bu takım bu halde birinci lige çıkarsa kesinlikle düşer.

T-Mac

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 10 March 2008, 12:58:53
Ben tebrik ediyorum her zamanki gibi kaç tane ilin böyle takımı var inanıyorum çıkacaklar bu arada baya sayfa olmuş t mac ede yeni arkadaşlar gelmişmi öyle bişe  ;D baya düşünceler aynı yazış biçimleri filan ;D neyse artık ;) bu arada t mac fazla eleştirme derim ben takım play off ta bu zamana kadar senin taktiklerinle gelmediler buraya hoca bilir işini ;)

Eğer bu takım benim ve diğer arkadaşların görüşlerini eleştirilerini dikkate almış olsaydı dün Tarsus'u rahat yenerdi.
     Senin aynı yazış biçimi dediğin şeye ben uslup diyorum. Başı sonu belli ne dediği anlaşılır ifadeler. Bir de senin şu alıntıladığım ifadene bak......

edmontdante

Alıntı yapılan: T-Mac - 10 March 2008, 20:52:50
    Gercek anlamda sadece LaTasha. Daha öncede oynadı zaten . Benim bildiğim kadarıyla da oynadığı senede ligin en iyi yabancı oyuncusu seçildi.

Vasat bir oyuncu olarak Tuğba KILINÇ. Eğer herhangi bir sakatlık yaşamazsa tecrübesiyle de Belgin. Ama bu takım bu halde birinci lige çıkarsa kesinlikle düşer.

Daha öncede dediğim gibi Basketbol'dan pek anlamam ama Latasha bana 3.periyodun ortalarında oyundan düşüyor gibi geldi izlediğim 3 maçta.Bu fizik durumu ile 1.Ligde oynayabilir mi?Kalitesiyle oynar görünüyor ama peki fizik gücü.

T-Mac

Alıntı yapılan: wox - 10 March 2008, 11:20:38
takımımız cok cok ıyı mucadele ettı am yıne olmadı .bence bıreysel olarak onlardan ustunuz ama onlar bu takım oyununu cok daha ıyı oynuyorlaar .kıme nasıl nerde ne zaman pas verılecegıı bellı .sbk gelırsek bıreysel yeteneklerle nereye kadar mucadele .ama herseye ragmen ıyıdık bence eden tarsusta kazanmak olmasınn. :)

LaTasha'yı kenara koyarsak bizim hangi bireyimiz onlardan daha üstün çok merak ediyorum. Fadime'mi Özlemden üstün Yoksa Deniz'mi oya'dan. Selvin'mi Dilek'ten üstün yoksa Tuğba'mı İLKAY'dan üstün. Kim kimden üstün wox.

edmontdante

T-Mac,yedeklerin yetersiz olduğu yorumlarına katılmıyorum demiştin önceki mesajlarda.Bu konuda benim yorumum olmuştu.Ama bu yorum tamamen  hocanın yedek oyuncuları tercih etmeme nedeninin yetersizlikleri olması düşüncesine dayalıydı.Çünkü topu topu 3 maç izledim."Demek ki iyi değiller ki hoca faydalanmıyor" diye düşünmüştüm.Ama mesajlarından anlaşılıyor ki yedek oyuncular çokta yetersiz değiller.

Yukarıdaki mesajda "Eğer bu takım benim ve diğer arkadaşların görüşlerini eleştirilerini dikkate almış olsaydı dün Tarsus'u rahat yenerdi." demişsin.Tarsus'u yenmek için hamleler ne olmalıydı sence?

T-Mac

LaTasha dün kaç dakika oynadı EDMONTDANTE biliyormusun. 45 DAKİKA . Sanırım bu herşeyi anlatıyor.

Kadir ÇELEBİ

Sanırım yeni kurulan bir Tv kanalı (Bengu Turk) tesadufen denk geldigim Spor programında Samsun Bk bahsedildi medyada olaylı bir mac olsada yer almak sevindirici umarım kızlarımız bizi bir ust ligte temsil edicekler daha genis yer bulacaklardır..

edmontdante

Alıntı yapılan: T-Mac - 10 March 2008, 21:15:24
LaTasha dün kaç dakika oynadı EDMONTDANTE biliyormusun. 45 DAKİKA . Sanırım bu herşeyi anlatıyor.

45 dakika sahada kaldı haklısın.Ama demek istediğim şu.Tarsus 'la oynadığımız diğer maçı da izledim.Ve fikrim Latasha 2.yarı yorulmasa  ve birkaç basit hata yapmasak maçı kazanabilirdik şeklindeydi.Çünkü yorulduğu 3.periyodun başında çok net anlaşılıyordu.Dün de yığıldı kaldı bazı pozisyonlarda.Bu 2.ligde böyle gidiyor ama ya 1.ligde ne olur diye düşünüyorum!!!

T-Mac

EDMONTDANTE Arkadaşım defalarca yazdık. ben yazdım aaixess yazdı eminim Beyaz !da bizim gibi düşünüyordur. Tarsus'un yabancı oyuncusu teknik değil ama tüm ribaundları topluyor. Çünki çok uzun sen bunu ondan 10-15 cm kısa bir oyuncuyla tutamazsın kardeşim. Tutamadıkda zaten. Hani Tuğba çok hızlı çabuk bir oyuncu olsa belki ilk top almaları keser onun oyunu bozardı ama öyle değil. Kız bütün ribaund ları topladı. her ribaund da yeni bir hucum ve dolayısıyla sayı şansı demek. Tam 15 ribaund aldı bu maÇDA. Bizim tuğba'nın aldığı ribaund ise sadece 4. Oysa bu kızı Belgin'le tutmalıydık. Oynadığı sürede başarılıda oldu Belgin. Hatta Mürüvvet oynamalıydı. Bak şimdi. Karşı takımda uzun bir oyuncu var bütün topları alıyor. Sen ne yaparsın elindeki en uzun oyuncuyu sahaya alırsın değil mi. Ya görüyorsun Tuğba ile olmuyor bir dene kardeşim. Al bi mürüvvet'i saha ya bak bakalım ne yapıyor. en azından bir gör. çOK HIzlı hucuma çıkp iki topda boş adamı buldular biz buna da bir önlem alamadık. Sık sık Perdeleme yapıp Oya SALTER'E BOŞ ŞUT İMKANI YARATTILAR BUNUDA SEYRETTİK. yANİ kardeş savunma yapamadık.

T-Mac

Birde maç öncesi oyuncular sahaya çıktı. Bakıyorum bi lakayıtlık kayıtsızlık var. Ben tribünlerde maça onlardan daha konsantreyim. Hele de Tuğba. Kulağında kulaklıkla müzik dinleyerek ısınıyor. Ben TUĞBA'YI ÇOK YETENEKLİ BULUYOR VE ÇOK TAKDİR EDİYORUM. Ondan çok daha iyi şeyler bekliyorum. Olmayıncada acayip sinirleniyorum.

Birde Selvin var tabii. Ona diyecek hiç bir şeyim yok artık. Selvin için sözün bittiği andı Tarsus maçı. Tarsus maçı bitti Selvin bitti.

T-Mac

aaxiss

uzun oyuncu nasıl tutulur? buna kısa oyuncuyla tutulmaz diye bir cevap verebiliriz.
uzun oyuncular birbirinden farklı mıdır? nasıl kısa oyuncuların çeşitli meziyetleri varsa
uzunların da vardır. peki en iyi uzun oyuncu kadrosu kimde? kuşkusuz sbk da. buna
latasha yı katmıyorum bile. dahası gerçek anlamda 2.lig de türk uzunu olan tek takım sbk.
üstelik 2 tane. nedir bu oyuncuların özellikleri biri hızlı, daha atletik ve şutör, diğeri
ötekine göre daha yavaş ama kalın, çember altında cüssesini kullanabilecek yapıda.
her ikisinin de birbirinden farklı meziyetleri var. peki bu iki oyuncudan biz ne alıyoruz.
cevap basit koca bir sıfır. kimin ne kadar çok oynadığı ve bunu ne kadar hakettikleri
ortada. kime değer vereceğimizi ve ne kadar değer vereceğimizi bilmiyoruz.

samsunengelligücü

BEYLER NEYİ PAYLAŞAMIYORSUNUZ SÖYLEYİNDE BİLELİM.
İŞİ BÜYÜTMEYİN.