Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

ibocan_55

Bu arada Play-Off üçüncü haft maçını hatırlatmakta fayda var...

Bu hafta sonu yine Samsun'dayız...

Samsun Basketbol Kulübü olarak Kocaeli Yahya Kaptan'ı ağırlıyoruz...

Yaşar Doğu Spor Salonu'ndaki karşılaşma 16 Mart Pazar günü oynanacak

Maçın başlama saati ise 14.00

ibocan_55

Bu arada şu müjdeyi buradan vermek istiyorum...

Kocaeli karşısında alınacak galibiyetle Final Grubu'nda galibiyet sayımız 2'ye çıkacak... Bir sonraki hafta Samsun'da konuk edeceğimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni mağlup etmemiz halinde Birinci Lig'e çıkmayı garantileceğiz...

O maç için özel tribün şovu hazırlıyoruz...

veis

esasında burda rakipleri anlatan bi forumda olsa hoş olur çünkü ben kendimce kocaeli hakkında bilgim yok yeneriz demek olmuyor.enazından rakiplerle ilgili bir topic açılsın herhaftada oradaki rakibimizin gücünü görelim.veya diger maçlarını bilelim deplasmanda nasıl oynamışlar kaç puanları deplasmanda gelmiş gibiii.bu benim önerim sadece.ama yine de basketbol bilgisi üstdüzey kişilerin fikirleride çok önemli.

ibocan_55

Veis önerin için teşekkürler...

Ancak bu konuda Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yönetilen, takımlarla ilgili her türlü bilginin yer aldığı bir site var...

Adresini vereyim istersen... Oradan tüm takımlar hakkında bilgi sahibi olabilirsin...

www.tbl.org.tr

İlgine teşekkürler...

DOWNBEAT

evet...artık başarı hakkkında kendi nacizane düşünceme sıra geldi sayılır...

bir kere ben 1. lige çıkmak gibi bir şey konuşmam..izmirde 80-56 yendiysen playoff rakibini çıkmaman mucizedir..çıkman değil.. izmir in bizi samsun da yenmesi mucize olur...hadi yendi diyelim 24 den fazla fark atması da mucize X mucize...24den az farkla bir kaza olursa da tarsusu izmirde yenmesi gerekecek ki..bu ancak şikeyle olur.. evet bu mucizeleri geçelim...SBK artık 1. lig takımı..

başarıysa amatörce başlayan bu spor hareketinin kurumsallaşmaya yönelmesi ve 1. ligdeki ilk sezonunda ilk 5 i..yani avrupa vizesini hedeflemek..sonrasında da kalıcı olmaktır..

sporda başarı kalıcı başarıdır.. asansör olmak başarısızlıktır.. SBK samsun ili için büyük şans..çünkü marka olabilme şansını yakalamış bir spor hareketi... artık bunu nasıl başaracağımızı konuşalım.. önümüzdeki sezonu planlayalım.. yolumuız açık!

mehmet yılmaz

Kocaeli takımını Teoman kardeşimiz için yapılan anma töreninin olduğu maçta seyretmiştik. Çok rahat bir maç oluyordu; güç bakımından rakipten hayli ileride olduğumuz kesin. Ancak o maçta hakemin berbat yönetimi ve buna bağlı olarak Latasha'nın faul sorunu ve biraz da oyuncularımızın fark açıldıktan sonraki konsantrasyon eksikliği nedeniyle fark kapanmış ve son bölüm hafif stresli geçmişti. Büyük bir aksilik olmaz ise kazanacağımız bir maç olur. Nitekim, basketbolu futboldan ayıran yönlerden birisi de budur bir bakıma. Basketbolda genelde favoriler ve güçlüler kazanabilir. Futbolda ise top daha yuvarlaktır ve sürpriz ihtimali, zayıfın güçlüyü yenebilme şansı daha fazladır.

veis

sevgili samsuni ve ibocan55 bilgiler için teşekkürler.dedim ya maç tahmini yapmak istiyordum ama karşımızdaki takımı tanımıyordum yani sbk sacrementoyla oynasa ben sbk diyecekdim.her maç öncesi rakibede bilgi ayırırsanız sevinirim.sevgili samsuni umarım busefer hakem triyosuna takılmayız çünkü biz istanbulda görmek istiyoruz sbk.yı.allah yardımcıları olsun.

DOWNBEAT

Alıntı yapılan: T-Mac - 12 March 2008, 22:39:37
Terbiyesizlik yaparsan göreceğin tek şey terbiyesizlik olur. Kobe asist yeteneğini daha bu yıl ancak kullanmaya başladı ama bunu yaparken sayı atmaya hala devem ediyor. KOBE BİR YILDIZ AMA AYNI ZAMANDA BİR SKORER. james'in şampiyonluk yüzüğü takmaması onun yıldızlığından bir şey eksiltmez. JAMES BİR YILDIZ AMA AYNI ZAMANDA BİR SKORER. Robert HORRY en büyük yıldızdır senin için. Hatta bizim Mehmet. Yüzüğü de var. All star da oldu. JAMES'DEN DAHA BÜYÜKTÜDÜR SENCE BU.tabi bu kafaya göre. Yada her neye göre ise. Fadime'nin savunması komik .buna yazacak bir cevabım yok.

neyse kapasiten belli olduğu için beynindeki nöronları daha fazla zorlamayacağım.. mehmet okuru çok severim (iyi fenerlidir).. robert horry i de bizde oynarken (lakers) çok severdim.. le bron un genç bir yıldız adayı..ömrüm yeterse onun da gerçek yıldız oluşunu izleyebilirim belki..

kobe bir idoldür..onun yanına bile yaklaşılmaz..herkes kobe olamaz herkes yıldız da olamaz..bu nedenle her takımda yıldız olması gerekmiyor.. basketbol takım defansı yapılarak da kazanılır, ki bu kazanç hem daha garanti hem daha ekonomik olandır..

fadiğin savunması seni güldürüyorsa ya komedi anlayışın zayıf ya da insan emeğine saygın... ikisi durumda asıl gülünesi şahsiyetin ti-mek bey olduğunun genel kanısını oluşturacaktır..

yazacak cevabının olmaması çok iyi..çünkü cevap yazmıyorsun.. cevap kusuyorsun... kokuyor yazıların, kendine bu kadar eziyet etme...

veis

yorum çok güzel olmuş ama yinede erken girmemek lazım havaya.diikkat enönemli husus.çünkü biz samsunspor takımı olarak süperligden düşünce kadro kalitesiyle direkt çıkarız hatta bitime haftalar kala garantileriz diye düşünüyorduk ama son haftalarda bırak ilk 6 yı küme düşüyorduk o yüzden yogurdu üflemekden yanayım tabiki kendimce.ama özgüvende olmalı.

DOWNBEAT

Alıntı yapılan: T-Mac - 12 March 2008, 21:32:04
  Daha siteye üye olur olmaz ve de üstelik henüz ilk çektiği mesajda T-Mac'e çemkiren bir adam eğer bu satırları yazanın mesajlarını okumuş ise aynı sertlikte hele de ilk kılıcı çeken olması sebebiyle çok daha beter bir cevap alacağını hesaba katmış olmalı.
Gerek atletik özellikden ne anlaşılması gerektiğini bilmeniz gerekse de T-mAC'in açılımını tam olarak okuyabilmeniz ve yazabilmeniz en azından forumlardaki eğitimini tamamladığınızı gösteriyor ki bu da çok sevindirici.Üstelik benim içinde çok teşvik edici. Bakın bu eğitimi siz bile tamamlayabilmişsiniz.
  Evet haklısınız soru sormak düşünmeyi düşünmek ise öğrenmek için bir adım atıldığını gösterir. Ama siz bu çektiğiniz mesajla belki bilerek belki bilmeyerek bir şey daha gösteriyorsunuz bize. insana özgü entelektüel bir eylem olan düşünceye hiç başvurmadan da hatta hiç soru sormadan da bir şeyler öğrenebilineceğini. Bunu nerden anlıyoruz biz. Çok basit T-mAC'İ DE Atletik özellikleride biliyorsunuz.
   Benim Tuğba için yazdıklarımı okuyan bir adamın bunları karşılık şu yukarıdaki cevap dahi diyemiyeceğim çemkirmesini ancak iki şekilde izah etmek mümkün.
    1. Soru sormasada kafa yormasada  düşünmese de düşüncese bile düşündüğünü ifade edemesede bir şeyler bildiğini göstermek.(T-Mac atletik özellik falan.)
     2.Anne ve Babalara mesaj vermek istiyor.  Anne ve babalar. Sakın ola ki kafası fazla basmayan okumayan okusada okuduğunu anlamayan çocuğunuzun üstüne gitmeyin o da bir şeyler öğrenebilir. Bakın DOWNBEAT öğrenmiş.  

daha çoooook şey var öğreneceğin.. bak siteye ilk yazdığım gün bana bir amaç hediye ettin = seni adam etmek:) yardımcı olursan seni adam da ederim...ama sen illa madam olacam diyorsan tracy iki cinste de kullanılıyor biliyorsun-biliyor musun?:)))) ( bknz. tracy chapman)

T-Mac

Aslında onuda anlamamışsın .Fadiğin savunması değil beni güldüren .Fadik çok iyi savunma yapıyor herkes onun gibi savunma yapsaydı biz Tarsus'u yeneriz diyen beyinsiz'e gülüyorum ben.
   Samsunspor sitesinde Mehmet iyi FENERLİDİR ONUN İÇİN ONU SEVERİM DİYEN BEYİNSİZE GÜLÜYORUM BEN.

kokan sadece benim yazılarım değil. senin çürümüş beynin aynı zamnda.

SAMSUNİ VEİS FENERLİ OLDUĞUNU AÇIKCA (SAFCA )İTİRAF EDEN BU ADAM BURDA YAZACAKSA. BİZ GİDELİM O ZAMAN.

DOWNBEAT

ligde 2 maçta da kocaelini yendik..hele hele samsunda 100 sayı üzerinde sayı attığımız tek takım oldular.. şu an ise başta rus oyuncuları olmak üzere takımın nerdeyse tamamı şehri terk etti..samsuna yıldız-genç takım karışımı zayıf bir ekiple gelecekler..yani bizim de genç oyuncularımızı test edebileceğimiz bir maç olacak..tabii skoru garantiye aldıktan sonra

asıl ve nihai hedef...izmir maçı..ki güvenim tam o maç için KUZEYİN PERİLERİ ne

DOWNBEAT

Alıntı yapılan: T-Mac - 12 March 2008, 23:38:13
Aslında onuda anlamamışsın .Fadiğin savunması değil beni güldüren .Fadik çok iyi savunma yapıyor herkes onun gibi savunma yapsaydı biz Tarsus'u yeneriz diyen beyinsiz'e gülüyorum ben.
   Samsunspor sitesinde Mehmet iyi FENERLİDİR ONUN İÇİN ONU SEVERİM DİYEN BEYİNSİZE GÜLÜYORUM BEN.

nereye istersen oraya....naaaaaşşşş... elbette fenerliyim..kongre üyesiyim de..ama samsunluyum da..bunda tuhaflık yok.ç..ama sen ucuz zafer peşindesin anlaşılan..

beynime gelinceeeee... gel yarın ikimiz de emar çektirelim..hodri meydan..bakalım kimin kortikal sulcusları daha derin?..... hadi şimdi koş kendine bir tıp sözlüğü bul..looser:)

kokan sadece benim yazılarım değil. senin çürümüş beynin aynı zamnda.

SAMSUNİ VEİS FENERLİ OLDUĞUNU AÇIKCA (SAFCA )İTİRAF EDEN BU ADAM BURDA YAZACAKSA. BİZ GİDELİM O ZAMAN.

mehmet yılmaz

Konular iyice zıvanadan çıktığı için kilitliyorum. site yöneticimiz gerekli kararları alır. Fenerli bir kongre üyesine değil Samsunlu, Samsun'un sahibi olsa dahi Samsunsporluların bulunduğu bu sitede yer olmayacağını düşünüyorum. Son söz Admin'imizindir.

MeL_55

Alıntı yapılan: T-Mac - 12 March 2008, 23:54:15
nereye istersen oraya....naaaaaşşşş... elbette fenerliyim..kongre üyesiyim de..ama samsunluyum da..bunda tuhaflık yok.ç..ama sen ucuz zafer peşindesin anlaşılan..

t-mac bunu veis mi dedi sana ??