Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

samsunengelligücü

BEYLER ADAM FENERLİYİM DİYOR SİZ BUNU HALA SİTEDE TUTUYORMUSUNUZ SİZLER NASIL SAMSUNSPORLUSUNUZ UTANIYORUM...

kerem55

fenerliyse antuya veya tuvalate gitsin biz samsunsporluyuz, ötesi yok.
admin abi atar bunu zaten.

MeL_55

cem 55

sitenin iyice tadı kacıyo dengesiz gereksiz adamlar sitede kol geziyo saçma sapan yorumlar yapılıyo bu site bize timofte abimizden hatıra onun bu basketbol topiçini acarken ne kadar mutlu oldugunu bilen ender kişilerdenim onun bize bıraktıgı bu hatırayı aptalca yorum ve cekişmelerle kirletmeyin o şimdi hayatta olsa size en güzel cevabı verirdi ya neyse biz bu sitede ne fenerli  ne cok bilmiş ukala tavırlarla karsısındakinin fikirlerini kücümseyen birini istiyoruz biz 3-4 ay önceye kadar herkesin birbirini tanıdıgı fikirlerine önem verdigi dersler cıkarttıgı az kullanıcılı ama mutlu bi sitenin üyeleriydik ama bakıyorumda sitenin üye sayısı artıp msj sayısı artıkça seviye yükselecegine herkes birbirine bilgiçlik taslayıp kalp kırmaya basladı ne olur arkadaslar biraz daha dikkat edelim yazdıgımız msjlara birbirimizi kırmamaya özen gösterelim en azından teoman abimiz için

samsunengelligücü

FENERLİ OLAN VE T MAC A AĞIR HAKARETLERDE BULUNAN İSTANBUL COCUĞU OLDUĞUNU DEGLARE EDEN  DOWNBEAT ADLI KULLANICI

Alıntı yapılan: DOWNBEAT - 12 March 2008, 23:48:21
nereye istersen oraya....naaaaaşşşş... elbette fenerliyim..kongre üyesiyim de..ama samsunluyum da..bunda tuhaflık yok.ç..ama sen ucuz zafer peşindesin anlaşılan..

beynime gelinceeeee... gel yarın ikimiz de emar çektirelim..hodri meydan..bakalım kimin kortikal sulcusları daha derin?..... hadi şimdi koş kendine bir tıp sözlüğü bul..looser:)

kokan sadece benim yazılarım değil. senin çürümüş beynin aynı zamnda.

MeL_55

samsunengelligücü

13 March 2008, 00:28:32 #756 Son düzenlenme: 13 March 2008, 00:32:23 samsunengelligücü
SAMSUN DERBİSİ PAZAR GÜNÜ  SAAT.12 00  DE YAŞAR DOĞU KAPALI SPOR SALONU

SAMSUN ENGELLİGÜCÜ-------SAMSUN BEDENSEL ENGELLİLER

celebi

veis

basketbol bölümünde aslında seviye çok yüksek sadece yapımlası gereken şey pek kaale almamak bence.gerçi tutarsız yazıları vardı ama yine cevap yazmayarak kendisine ceza verilmeli.

SaMsUnSpOr 55

basketbol bölümü potansiyeli yüksek bir bölüm T-mac' ın yazdığı mesajları severek okuyoruz basketbol hayranı birisi  ama kendini bilmez bazıları rahmetli teoman abimizin kurduğu siteyi karıştırmaya geliyolar işte bu çok kötü birşey

ibocan_55

Arkadaşlar,

Son dönemde yaşanan bazı tartışmalar kulüp olarak bizi gerçekten üzmekte. Biz hoş olmayan tartışmalar yerine seviyeli yapılmış, doğru yapılan işlerin yanında yanlışların da dile getirilmesinden memnuniyet duymaktayız.

Ancak bunun çok özür dileyerek yazıyorum buraya, sidik yarışına dökülmesi kabul edilebilir bir durum değil. Sevgili dostum rahmetli Teoman'dan sitede bizim kulübümüz ile ilgili bir bölüm açmasını rica ettiğimizde bir futbol sitesi olmasına rağmen basketbol için özel bir bölüm açmıştı.

Amacı Samsun'a, Samsunspor'a gönül verenlerin Samsun BK hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamaktı. Ben de bu forum sayesinde taraftarlara ulaşabilme imkanı buldum. Lütfen onun hatırasına yazarken daha dikkatli ve hassas davranalım...

Samsun BK, şu an emekleme döneminde olan bir bebek... Lütfen bu bebeğe hep birlikte sahip çıkalım... Samsun adına yapılan güzel işlerin yanında duralım...

ibocan_55

Tarsus Belediyesi karşılaşmasındaki tribün desteğinin aynısını hepinizden Kocaeli maçında da bekliyoruz...

Lütfen takımımızın yanında olun...

Birinci Lig yolunda önümüzde iki engel kaldı... Önce Kocaeli'yi geçelim, sıra daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gelecek...

hakan55

ibocan abi sen hiç merak etme biz her maçta yanınızdayızz o maçtada trubunde yerımızı alacagızz tarsus macından sonra sımdı anca sesım geçmeye basladı ama bu kızlara feda olsun 1.lig yolunda basarılar

samsunengelligücü

Sevgıli admin siz bu T MAC İ NİYE BU SİTEDEN ATTINIZ. İstanbul çocuğu fenerliye yaptığınız muamelenin aynısını tmac e yaptınız. yakışmadı. buraya üye bir çok arkadaşım benim gibi düşünüyor. yakışmadı. o adam hende durduk yerde tmace hakaret etti tmac ne yapacaktı aferinmi diyecekti iyibir samsunluyla istanbul çocuğu bir fenerliyi aynı kefeye koyduğunuz için sizi kınıyorum.bi bakın bu foruma ondan önce neymiş ondan sonra nolmuş.adam  kimsenin yapamadığını yaptı oyuncuları bile üye yaptı daha napsın bu tmac kardeşim.bu downbeat ın amacı onu tahrik ederek sitedem attırmaktı sizde buna alet oldunuz. AYIP ETTİNİZ.bu nasıl iş ya adam istanbul çocuğu fenerlinin ağzının payını vermiş teşekkür edeceğimize adama kovuyoruz onu. adamınaklıma başkabaşka şeyler geliyor nedir bu nasıl bir oyundur diye.valla bizbunungibi yorumcuyu zor buluruz adam bununfenerli olduğunu bi kelimesinden bulmasıydı içimizde bir fenerli yazıp duracaktu hangimiz anlayacaktık. tmac in ne kadar zeki biri olduğunu anlayamadı.bu yüzden sizatsanızda ben teşekkür ediyorum tmace ve admine onu geri almasını rica ediyorum