Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

tugba

sorabılırsın rahatlıkla.bu arda bırsel benım en yakın arkadaslrımdan bırı benden cok daha ıyı oyuncu oldugunu ben sana soylıyebılırım .))rahatlıkla

yönetici

Sporcu arkadaşlarımız forumumuza hoş geldiniz.
Şüphesi olanlar varsa peşinen söyleyeyim, doğru kişiler...

Burası Kocaeli Yahya Kaptan maçında resmi olan pankartı taşıdığınız merhum Av. Teoman Taş'ın kurmuş olduğu Samsunspor Taraftarları Sitesi.

Buradaki hemen her üye koyu birer Samsunsporludur. Samsun Basketi desteklememizin sebepleri malum; rengi ve ismi. Sizler de Samsun'u temsil ettiğiniz için başarılarınızla gurur duyuyoruz.

Forum yönetimi olarak Kuzeyin Perilerine başarılar dileriz. Benim gibi hayatta futboldan başka spor tanımayanlar zaten yazmayacaktır bu bölümlere ama basketbol ilgisi ve bilgisi olan arkadaşlarımız mevcuttur.

edmontdante

Vayy be   Helal Olsun.Bence doğru yaptılar.Konu futbol olsa aynı şeyleri söylemezdim ama Basketbol ve bayan takımı olunca durum biraz değişiyor.En azından yapılan eleştirilerin doğruluk payı olup olmadığı karşılıklı fikirler belirtildiğinde  daha rahat ortaya çıkacak.Bir kaç kez daha dediğim gibi Basketboldan anlamam ama sonuç olarak bir takım sporudur ve anladığımız kadarıyla takımda basketbolun teknik kavramlarının dışında  bazı sıkıntılar var mesela  yedek oyuncuların sürekli yedekte kalması gibi.Tabiki sporcu arkadaşlarımız bazı konularda  sessiz  kalacaklardır  bunu  mantıklı karşılayacağız.

Sayın Admin'in de dediği gibi KIRMIZI-BEYAZ'ın ve SAMSUN isminin peşindeyiz ve kendi adıma söyleyim SAMSUNSPOR kazanmış gibi gururlanıyorum SBK nın başarılarıyla

BEYAZ

hosgeldiniz arkadaslar sizleri burda görmek cok güzel..size basarılar diliyorum..

MeL_55

hosgeldiniz keske bizim futbolcularda sizler gibi olsa  ;)

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 12 March 2008, 00:45:41
hosgeldiniz keske bizim futbolcularda sizler gibi olsa  ;)

samsunsporlu futbolcuları tanıyan felan olursa davet etsin bu siteye zaten

ozkan17

gurur cesaret ve gercek samsunsprlulugunu tebrik ediyorum dgerli oyuncularımızın hosgeldın aramıza tugba heheeh

T-Mac

Samsun Basketbol klübünün AYSBERG'İ. Soğuk mesafeli belki seviyeli. Bir kısım arkadaşlar kesinlikle hakkında bir şey yazma derken diğer bir kısmı niye onun hakkında hiç bir şey yazmıyırsun. Selvinin Tuğba'nın günahı neydi diye söyleniyorlar. Çal klavya bir şeyler yazayım dedim.
    Oyunun sadece bir yönüne kilitlenmiş.Aklı fikri hep onu yapabilmekte . Oyunun diğer alanlarında nerdeyse hiç yok. Aslında sahada istediklerini yapabilirse çok spaktaküler. Seyirciyi coşturuyor. Bir anda maçın yıldızı olabiliyor. Ama gününde değilse ve istedikleri olmazsa işte o zaman oyunun diğer alanlarında  olmadığı için maçın en kötüsü. Ya bir kahraman yada bir ceset. İkisinin ortası yok bu kız için.

T-Mac

Alıntı yapılan: tugba - 11 March 2008, 23:33:02
sevgılı t mac yorumlarını mumkun oldugunca takıp edıyorum sana hak verdıgım ve hak vermedıgım konularda var.burda dogru veya yanlıs bı takım yorumlar yapılmıs.elestırıler olucaktır bundan sonra sorularını ve elestırılerını bıl hassa kendım cevaplamak adına uye oldum...gorusmek uzere

Kız bir gözüktü sitede .Sorularınızı artık ben cevaplayacam bana sorabilirsiniz dedi. Herkes sevindi. Hoş geldin saygılar muhabbeti. İyi dedik soralım ozaman. Kız VIIIIIIN gidiş o gidiş. Tuğba işte. Selvin bile yapmaz bu kadarını. (Selvin'in adının geçmediği her mesaj oksüz benim için.)

cem and naz55

tuğba hoş geldin diğer sporcu arkadaşlarımızıda bekleriz örnek olsun işte diğerlerine inşallah sizlerle 1.lige çıkıp samsun şehrinin şanssızlığını sizlerle kıracağız sizlere güveniyoruz bu arada iyi 3lük atıyon ;)

T-Mac

Artık son dört maça girildi. Tarsus'a yenilsek bile (artık bizim için bu acı bir kader oldu malesef) üç maçımızı kazandığımız ana Tarsus'un arkasından 1. ligdeyiz.
   Biz bu 3 maçıda rahatlıkla kazanacak güçteyiz. Hatta LaTasha'sız dahi kazanabiliriz. O yüzden ben bu maçlarda daha önce pek oynama şansı bulamayan oyuncuların oynatılmasından yanayım. Mesala LaTasha ve mÜRÜVVET DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK OYNAYABİLİR. Hem böylece bu oyuncuyuda sağlıklı olarak değerlindirma imkanına sahaip oluruz. Hem böylelikle bu oyuncular tüm bir sezonu oynamadan kapatmış olmazlar. Yani onların moral motivasyonları açısından da iyi olur bu.Ben Mürüvvetin iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Yedek kalsa bile hiç küsmeyen küsse bile içine atan belli etmeyen bu neşeli matrak dalgacı kız oynamalı artık.
 ''Küçük kardeş Hanife ki benim en sevdiğim oyuncu'' oynamalı Fadime biraz dinlensin.Taksın kulaklığı Rock dinlesin. Yada Adanın yolları taştan......
  Cansu Tuğçe nihal hepsi oynamalı..... Öylede böylede çıkarız zaten

edmontdante

T-Mac'in dediği gibi maçtan önce takım ısınırken Tuğba 'nın kulaklıkla sahada olması benim de garibime gitmişti.Bugüne kadar böyle bir şey görmemiştim.Hatta  futbol maçlarından önce futbolcularda  otobüsten inerken kulaklık görürdüm ama sahada hiç rastlamamıştım.Belki de bir konsantre çabasıdır onu bilemem ama alışılagelmiş bir şey değildi.

Bir de takımda dikkatimi çeken pota altına  çok rahat girdiğimiz pozisyonlarda atış kullanmamamız.Hatta turnikeye dahi kalkmamamız (Doğru tabir mi T-Mac turnikeye kalkmak.Roveşataya kalkmak gibi oldu).Oysa ki bunlar kolayı bu işin bence .Zor olanı bu pozisyona girmek değil mi?Hatta öyle komik pozisyonlar oldu ki maçta pota altından topla boş geçip dışarı çıkarttığımız ve sonunda şut kullanmadığımızpozisyonlar oldu

T-Mac

Tuğba 3 lük atıyormuşsun . Hiç haberim yok oysa benim.

DOWNBEAT

tuğba 3,4 ve hatta gerektiğinde 5 numara oynama yeteneğine sahip, atletik özellikleri (sürat, sıçrama, zamanlama) üst düzeyde eli çok düzgün bir kardeşimiz.. Tracy McGrady kadar yüzdesi olmasa da üçlük atar...evet..

sizin haberiniz olmayan daha tonla şey vardır...forumlara girdikçe eğitiminizi tamamlayacağınızdan eminim.. çünkü düşünebiliyorsunuz ( soru soran adam düşünüyor demektir... ne kadar abes de olsa ) ..e düşünmek ve sorgulamak da öğrenmenin ilk adımı değil mi???