Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

T-Mac

Vay be ne Tarsus'muş ya. Bir türlü yenemiyoruz.
Seyirci salonu tıka basa doldurmuş hiç susmamış. Oyna kardeşim daha. ne var sanki.
Ya belkide boşa kızıyorum oyunculara. Kapasiteleri bu kadar işte . ne yaparsan yap olmuyor. yenemiyorsun. Bundan sonraki maçları 20-30 sayı farkla yensen ne olur sanki.
ha ne olur ÜLKÜ YAHYA KAPTAN iZMİR bÜYÜKŞEHİR MAÇINDA ARKA ARKAYA 10 ÜÇLÜK SOKSAN NE OLUR. hİÇ BİR ŞEY OLMAZ TARSUS'U BİR KEZ OLSUN YENEMEDİKDEN SONRA.

Ha ne olur SELVİN sağa bakıp sola 10 tane asist yapsan 30 sayı atsan ne olur. hiç birşey olmaz.Tarsus'u bir kere bile yenemedikten sonra.

Ha Tuğba bütün şutlarını artistik yapsan tuttuğun oyuncuya tek bir sayı attırmasan ne olur. Hiç bir şey olmaz Tarsus'u bir kez olsun yenemedikten sonra.

Ha Cantuğ hocam Fadime'yi Deniz'i Hanife'yi aynı anda oynatsan ne olur. Hiç bir şey olmaz. Tarsus'u bir kercik yenemedikten sonra.

Ha Belgin kaptan bundan sonra iyileşşen geri kalan maçları 15-20 ribound alarak bitirsen ne olur. Hiç bir şey olmaz .Tarsus'u bir kerecik yenemedikten sonra.

Ha T-Mac sayfalar dolu mesaj göndersen Selvin'i yerin dibine batırsan sonra alsan göklere cıkarsan Tuğba'yı Avrupai oyunculara benzetsen Ugly ile sert polemiklere gisen ne olur . Hiç bir şey olmaz. Tarsus'u bir kerecik yenemedikten sonra.   

mehmet yılmaz

Öncelikle el emeği pankartlarında benim "Seni Sevmek; Hayat Demek" sözümü kullanan iki kardeşime teşekkür etmek isterim. Samsunspor'u sevmek bizim için hayatın ta kendisi neticede... Gamımızı, kederimiz, sevincimiz, övüncümüz, her şeyimiz...

Maça gelince;

Latasha'nın bu kadar çok sayı attığı bir maçta bile bizi memnun edememiş olması nasıl izah edilir bilemiyorum. Belki çok şey bekliyoruz ondan.

Oyunu domine edebilen oyuncumuz olmadı, dönem dönem Tuğba, Ülkü, Latasha ve Deniz sahne aldılar.

İlk yarıyı geride bitirmemize rağmen basit hatalar yapmazsak yenebiliriz diye düşünüyorduk.

Oyun boyunca hiç öne geçememiş olmak kötüydü ama oyuna sürekli ortak olmak da iyi bir histi. Sanki öne geçebilsek yapabilecektik bu işi. Bir ara tribünler muazzam bir destek verdi, uzun süre ıslıktan dolayı sayı atamadı Tarsus.

Yalnız Tarsus'ta bir oyuncu tek başına direndi adeta. 7 numaralı Oya Salter. Bugüne kadar ki sayı ortalaması 9 olan bu oyuncu 20'nin üzerinde sayı attı. Ve bunların çoğu da oyunun sıkıştığı anlardaki üçlükler ile kritik serbest atışlardı.

Tribünler oyun boyunca gayet iyiydi; coşkuluydu.

Hakem ise önce alakasız bir teknik faul çaldı aleyhimize. Sonra da seyirci baskısından etkilenip lehimize bariz hatalar yaptı.

Uzatmaya geldiğimizde kondisyon farkı da çıktı sanki biraz ortaya. Onların alternatifli kadrolarına rağmen bizim seçeneğimiz azdı.

Maç sonunda olan olaylar ise beklenmeyen şeyler değildi. Tarsus koçu Erdal'a birşey demek istemiyorum; adam alacağını alıp gitti. Ama o ukalaca bakışlara haddini bildirmek lazımdı -ki bizim teknik adamımızın da önemli bir tecrübe eksiği olduğu kesin.

Neticede 2. olup çıkacağız bence de ama Tar-SUS diyebilmeliydik.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: samsuni - 09 March 2008, 23:45:06

Latasha'nın bu kadar çok sayı attığı bir maçta bile bizi memnun edememiş olması nasıl izah edilir bilemiyorum. Belki çok şey bekliyoruz ondan.

latasha kaç sayı attı samsuni

jean

guclu bir takim yenilmemi znormal amac 2. olup cikmak olsun

aaxiss

biz bu tarsusla, bu kafayla hergün oynasak kazanamayız.
tabiki hocanın tasarrufu ama haftalardır burada herkes yazıyor.
fadime deniz beraber olmaz diye. aklın yolu bir.
aaa bakıyoruz bu ikili yine ilk beşte. bu maçta karşı tarafın
yabancısını ancak kaptan tutar diyoruz. bir de bakıyoruz ki yine
tuba ile tutmaya çalışıyoruz. bir iki pozisyonda latasha ile
tutalım diyoruz sonra yine tuba ile devam ediyoruz. kaptanı
son periyod hatırlayıp oyuna alıyoruz. kız girer girmez 2-3
blok yapıp rebontlar alıyor, al sana mükafat diyip kenara
alıyoruz. oya harikalar yaratıyor, bizim ikili seyrediyor.
hele deniz, herhalde basketbolu sadece hücumdan ibaret zannediyor.
zahmet edip de savunma yapmaya çalışmadığına göre kenar yönetimden
de bir uyarı gelmiyor. karşı takım en vasat oyuncusundan bile
katkı alıyor, biz 5-6 kişiyle maçı döndürmeye çalışıyoruz.
bench imizin yetersiz olduğu yorumlarına çok katılmıyorum.
çünkü kullanmak gibi bir düşüncemiz yok. düşünün ki mürüvet diye
bir oyuncumuz var. 1. lig ekiplerinden botaştan transfer edilmiş.
bu oyuncuyu doğru dürüst oynarken göreniniz varmı, farklı kazandığımız
maçlarda bile oynarken gördünüzmü, belki 3-5 dak. oynamıştır.ha eğer kötü
oyuncuysa neden alındı o zaman?
karşı tarafın koçu erdala provakatör diyoruz. yanlış söylemiyoruz
ama adam maç içinde yaptıklarıyla ben koçum diyor, oyun dışı olayları da
çok iyi becerdiği muhakkak. samsuninin de söylediği gibi bizim hocada
tecrübe eksikliği çok ama insan, basketbol bilgisi de mi eksik diye
düşünmekten kendini alamıyor.
of ki ne of. umutla dolu olduğumuz bir maçta, tarsuslulara haddini
bildirecez derken yine boynu bükük evimize döndük.

BEYAZ

arkadaşlar  okadar çok üzüldümki bugünkü maç için anlatamıyorum düşüncelerimi:(elimize gelen  bu fırsatı bir kere daha deptik tabiri caizse!taraftar inanılmazdı süperdi herşey!ama ama ama ama???ahh ahhh ahhh konuşulacak söylenecek çok şey var belkide ama ne desek boş bu saatten sonra.birde bardağın dolu tarafında bakalım sonuçta kaybedilen bir maç daha  bu maçı kaybetsende sonucu değiştiren bir maç olmadığı için bu biraz daha içimize su serpsin arkadaşlar!2 kocaeli maçını ve içerdeki izmir maçınıda kazanırsak ki büyük ihtimalle kazanıcaz 1. ligdeyiz buda bir başarıdır ve bunun da önemini ve değerini bilelim amaç 1.lig ve buda inş olucak.herşeye rağmen teşekkürler!

T-Mac

Birinci ligdeyiz de bir Oya salter durduramayan bu takım Birsellerin Nevriyelerin yaseminlerin Işılların karşısında ne yapar kim bilir.
   Ama biz yine dahiyane bir fikirle Nevriyeyi  Tuğba ile tutarız. Tuğba adım attırmaz top göstermez ona. Nevriye'de kimmiş.

Bir de Birsel VARDAR'LIMIYMIŞ NEYMİŞ bir oyuncu varmış. Güya Türk bayan basketbolunun en iyi guarıymış Bizim Denizle Fadime top diye oynarlar onu. Gelsinde bizim kızlardan biraz basketbol öğrensin.

Bir de Işıl ALBEN diye biri varmış .İyi basketbolcuymuş ama çok havalıymış. Gelsinde havalı olmak nasıl bir şeymiş bizim Tuğba öğretsin ona.

AHA DA BURAYA YAZIYORUM. BİZ 1. LİGİN TOZUNU ATARIZ.

BEYAZ

ah t-mac ah!senin yorumlarını merakla bekliyordum ve hala bekliyorum!senden bişey rica edicem.bugünle ilgili farklı yorumlar yapmışsın ama eğer mümkünse ii olan bişey gördünmü yani takımın diğer maçlardan farklı olumlu yaptığı bişey varmıydı?yanlış anlama benimki sadece senin yorumunu merak etmek!lütfen beni bu eğlenceli yorumlarından mahrum bırakma.saygılarımla!

T-Mac

Olumlu bir şey mi istiyorsun BEYAZ KARDEŞ. İşte sana olumlu bir şey. Maçdan önce bizim oturduğumuz tarafta tirübünlere doğru küçük çikolatalar attılar. Onlardan bir tanesini boy uzunya ben kaptım .Afiyetle yedim. BENCE BENİM İÇİN BU MAÇIN TEK OLUMLU YANI BUYDU
(Yani küçücük bir çikolatayla ağzımıza bir parmak bal çaldılaR. Sonrasındada bütün günümüzü zehir ettiler.)

T-Mac

HAAA Beyaz Kardeş. Şeyi söylemeyi unuttum bak. Çikolata AHENK'İN çikolatasıydı ve de fıstıklıydı.
   Bundan sonraki hedefim yahya kaptan maçında birden fazla çikolata kapabilmek. Nede olsa benim çikolata kapma şansım Tuğba'nın ribaunt alma şansından daha fazla.

celebi

bilen arkadaşlar söyleyebilirler mi şimdi şansımız ne oranda şimdiden sonra ne oalbilir.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: celebi - 10 March 2008, 08:46:03
bilen arkadaşlar söyleyebilirler mi şimdi şansımız ne oranda şimdiden sonra ne oalbilir.

önümüzde daha 4 maç var  eğer hepsini alabilirsek gruptan çıkabiliyoruz

yönetici

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 10 March 2008, 09:46:22
önümüzde daha 4 maç var  eğer hepsini alabilirsek gruptan çıkabiliyoruz

4 maçı almamıza gerek yok, Tarsus'a bir kez daha yenilsek bile iki İzmit bir İzmir galibiyetleri ile de TBBL 1. lige çıkabiliyoruz. Muhtemelen de öyle olacak.

edmontdante

T-MAC, peki  sence bu takımın kadrosundaki oyunculardan hangileri 1.ligde oynayabilecek kapasitede.Yada   ilk 5 oynayabilir diyebileceğimiz oyuncumuz var mı??

wox

takımımız cok cok ıyı mucadele ettı am yıne olmadı .bence bıreysel olarak onlardan ustunuz ama onlar bu takım oyununu cok daha ıyı oynuyorlaar .kıme nasıl nerde ne zaman pas verılecegıı bellı .sbk gelırsek bıreysel yeteneklerle nereye kadar mucadele .ama herseye ragmen ıyıdık bence eden tarsusta kazanmak olmasınn. :)