Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: orucreis - 23 March 2019, 15:50:46
Sanmıyorum. Bizim zar zor yendiğimiz, berabere kaldığımız takımlara sonrasında ki hafta Keçiören çuvalla gol atıyor. Ya herkes son nefesini bizde kullanıyor, yada bizim gol yollarında sıkıntı var ki bu daha mantıklı geldi.

Bayrampaşa'nın son nefesini kullandığı felan yoktu. Bayrampaşa bizim maçta yorulmadı bile. Zaten ayağa kalkmadı adamlar.

Bu iş tamamen taktik, oyun felsefesi, doğru kadro ve hoca faktörü.

Sen 11 kişi ile oynarken 60 dk gol atamadın bu Bayrampaşa'ya. Adamlar yarım saatte üçledi. Erken golü atacaksın adamların yatmasına izin vermeyecekin. Bu kadar basit.

isa55

orucreis

Keçiöreni yen Şampiyon ol bu kadar basit artık. Sarıyer ve Sakarya maçlarını zaten kendi evimizde alırız.

Ekrem

Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Başka yolu yok bunun . O maça kalp dayanır umarım

55_OrHaN_55

Bizim el frenimiz de bu sene teknik direktörlerimiz oldu. Sahaya doğru kadro sürmeyi bilmiyorlar veya inat ediyorlar. Örneğin geçen hafta kırmızı kart gören Erhan'ın yerine giren Ramazan takımın kazanmasında oldukça etkili oldu. Bu da Erhan'ın sağ kanatta oynatılmasının ne kadar yanlış olduğunu ıspatlıyor. 10 kişi kalmamıza rağmen rakibi boğduk ve golleri attık. Bu sadece bir örnek. Hoca bir önceki hafta yaptığı yanlışı tekrar yapıp İlyas Kubilay'ı oyundan çıkarsaydı attığımız ilk goldeki harika asist gelmeyecekti ve galip gelemeyecektik. Samet Asatekin'in yerine Onur Eriş oynatılabilirdi mesela. Adam oynamaya oynamaya formdan düştü. Erhan Kartal sakatlanmasa Enes İslam İlkin o tarafta oynatılmayacaktı. Bence Enes İslam İlkin şu durumda Erhan Kartal'dan birkaç gömlek üstün ve çok daha verimli.  Son haftaların formda ismi ve bence İlyas Kubilay ile birlikte en etkili oyuncumuz Okan Dernek de sanırım Savaş'ın kart cezalısı olması sonucu oynatılmak zorunda kalındı ve bu sayede O'nu kazanmış olduk. Yani kırmızı kartlar, sakatlıklar ve cezalar hocayı mecbur bırakmasa bu değişiklikler hiç olmayacaktı.

eprianu

Keçiörengücü'nün 2 kritik maçı var : Samsunsporumuz ve Sarıyer. Bu iki maçta puan kaybettiler kaybettiler. Diğer tüm maçları alırlar.

Keçiörengücünü kesinlikle yenmeliyiz. Beraberlik bile kurtarmaz bizi.

Sol Açık

Alıntı yapılan: isa55 - 23 March 2019, 16:56:28
sakarya havlu attı

Gerçekten de bugün itibariyle Sakarya lige havlu attı. İlk 6'nın dışına düşmeleri için, dağılmış Sancaktepe'nin 6 maçta 11 puanlık farkı kapatması gerekir. Şampiyonluk için ise 6 maçta 5 takımı birden geçmesi (ki Keçiörengücü ile şu anda 7 puan oldu) gerekir. Özetle; play-off garanti, şampiyonluk imkansız! Yani Sakarya tamamen iddiasız duruma düştü. Zaten bir ton para sorunu yaşıyorlar, bundan sonra altyapı oyuncuları ile çıksalar ve kendilerine play-off'a saklasalar, kimse birşey diyemez.

En azından iddiasızken bizle oynayacaklar ve Keçiörengücü ile Sarıyer ile oynamayacaklar.

Sol Açık

Alıntı yapılan: eprianu - 23 March 2019, 17:54:19
Keçiörengücü'nün 2 kritik maçı var : Samsunsporumuz ve Sarıyer. Bu iki maçta puan kaybettiler kaybettiler. Diğer tüm maçları alırlar.

Keçiörengücünü kesinlikle yenmeliyiz. Beraberlik bile kurtarmaz bizi.

Katılıyorum, ama normal şartlar altında bizim de tek zor maçlarımız bunlar. Dışarıda Hacettepe veya Manisa bizi zorlayamaz! Ha keza, içeride Niğde, Uşak ve bu haldeki Sakarya da sıkıntı olmaz. Geriye deplasmanda Keçiörengücü ile içeride Sarıyer maçları kalıyor.

Açıkçası Sarıyer'den de çekinmiyorum ve Keçiörengücü'nü yenersek, %95 şampiyon oluruz diye düşünüyorum. Deplasmanda kaybetmezsek bile %40 şampiyonluk şansımız sürer (bu oranın düşük olmasının nedeni, ikili averaj; yoksa beraberlik durumunda bile daha yüksek olurdu iddiamız!).

Tabi tüm bunlar "normal şartlar altında"!

jean

Ne yapip edip almaliyiz kalan maclari acikcasi yazik olacak direk cikamazssak

ata55

Keçiören ve Sarıyer'i yenersek şampiyonuz.
Şampiyon olmak için yenmemiz lazım zaten.
Sakarya maçı onlar için bir formalite olacaktır. O maça lider çıkarsak iş bitmiş olur.

ondestan_11

allahın izniyle keçiöreni yeneceğiz.. ve umut ediyorumki sariyer maçında stadı dolduracağız

Sadece Samsunspor

Yonetim bahattin ahmet ve okana cumhuriyet altin vermis bugun haftanin en iyi futbolculari diye. Bolluga bak :D

Stoper

Alıntı28 Mart 2019 anlık ve güncel çeyrek altın kuru alış fiyatı 375 lira, Cumhuriyet altını fiyatı 1535 lira seviyesinde yer alıyor. Gram altın fiyatı ise 229,6 liradan işlem görüyor.

mehmet yılmaz

http://www.samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=4197

Şahane bir organizasyon zinciri olmuş.
Duygulandım, mutlu oldum.
Yıllarca bizler kendi çabalarımızla böyle şeyler yapmış, yapmaya çalışmıştık.
Ne güzel kareler...

eprianu

Youtube'da videosu var. Bu şehirden Samsunspor'u silmeye çalışanlara selam olsun  :)

https://www.youtube.com/watch?v=Pt5CK6pk-DA