Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

31 March 2019, 18:07:55 #47310 Son düzenlenme: 31 March 2019, 18:34:02 eprianu
Çarşamba'da bir köy : Büyükşehiri Ak Parti 90, Erhan Usta 86, İyi Parti 22.

Sadece Samsunspor

Erhan usta iyi partiden olsaydi suan 49 45 onde olacakti ve kazanacakti. Buyuksehiri akp aldi ama ilkadim iyi parti atakum chp oldu.
Hayirli olsun

jean

Trabzonlu belediye baskanimiz oldu acikcasi hosuma gitmiyor

Desiqner

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 31 March 2019, 20:43:17
Erhan usta iyi partiden olsaydi suan 49 45 onde olacakti ve kazanacakti. Buyuksehiri akp aldi ama ilkadim iyi parti atakum chp oldu.
Hayirli olsun

Yanlış denklem. Erhan Ustaya oy verenler akp-mhp seçmeni.Çoğu iyi parti veya chpye oy vermezdi.

adige73

Alıntı yapılan: Desiqner - 31 March 2019, 22:15:37
Yanlış denklem. Erhan Ustaya oy verenler akp-mhp seçmeni.Çoğu iyi parti veya chpye oy vermezdi.

bence bu denklem de yanlış bu seçmenler evet chp ye oy vermezler ama iyi partiye oy verirler ayrıca arkasında bir teşkilat gücü olan aday daha başarılı olabilirdi

Sadece Samsunspor

şöyle de birşey var erhan usta arkasında parti olmadan bile %20 oy aldı. yani kesinlikle potansiyel var düzgün bir partiyle diğer seçimlerde kazanma ihtimali yüzde yüz var

eprianu

Ben dün Çarşamba'da bir köyde görevliydim. 214 oya sahip küçük bir köy. Mustafa Demir 90, Erhan Usta 86 çıkınca umutlanmıştım, buraya da o yüzden yazdım. Çünkü bu ülkede kırsal kesimden oyu alan adam seçimi kazanır. Yan köylerde de Erhan Ustaya iyi oy çıktı. İçimden dedim ki, kırsalda böyle ise şehirde usta süpürür ama Hayati Tekin faktörünü unuttuk tabi.

Bence Erhan Usta bağımsız olarak bu şehirde çok iyi oy topladı. Ben olaya çok karamsar bakmıyorum artık.

Daha da ilginci şu, bulunduğum köyde Çarşamba için Ak Partiye 145 oy çıkarken Büyükşehire 90 oy çıktı. Yani ilçede Ak Partiye oy veren 55 kişi büyükşehirde vermedi. Reis artık bu mesajı almalı. Çoğu yerde durum aynı. Artık bu gerçeği görmeliler.

emre

Erhan Usta'nın köylerden kaybedeceğini düşünüyordum ben de. Ama Vezirköprü de de bir köyde 60 Mustafa Demir, 53 Erhan Usta çıkmış. Köyler boyle ise merkezden öne geçer diye düşünmüştüm. Şuda var ki Erhan Usta iyi aldı ama bunda Akparti'ye olan tepki de etkiliydi. Secilememesinde ise sanırım Hayati Tekin de bayağı aksi yönde etkiledi. Akparti'den iyi bir aday çıksa Erhan Usta bu oranı göremezsiniz sanırım.

bayfa55

Evet Erhan Usta'nın köylerde ciddi oyu var destekleyin dedik herkese ama dinletemedik. Hayati Tekin'e çağrı yapıldı ama o tam tersi hareketlerde bulundu. Şimdi diyolar ki Erhan Usta oyları böldü. Erhan Usta Ak Parti ve Mhp,nin tepki oylarını aldı. Bu seçmen gidip Hayati Tekin'e oy vermeyeceğine göre oyları kimin böldüğü ortada.

ata55

Belki takımın berbat halinin tek sebebi o yönetici mi denilecek ama ben yazayım. Hatta bununla ilgili ayrı başlık açmak lazımdı.
BEŞİKtAŞLI YÖNETİCİ İSTEMİYORUM!

Şunu bilirim. Yıllar yıllar önce bu forumda Trabzonsporlu yönetici istemiyoruz diye soyadını hatırlayamadığım Engin adlı bir yönetici için yoğurtçu diyerek başlıklar açmıştık.

Samsunlu Kartalların kurucularından, 2017 yılına kadar Samsunspor'un bir tane maçına gelmemiş ama Beşiktaş'ı için Samsunlu Kartallar pankartı peşinde bir sürü deplasman yapmış olan Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın'ı istemiyorum. Atakum Belediyesi kontenjanından yönetime girmiş, ama artık o belediye parti değiştirmiştir. Politik görüşü umurumda değil ancak fanatik Beşiktaşlı bir menfaatçinin orada olmasını İsmail Uyanık başkanın yönetimine yakıştıramıyorum. İlk günden beri aynı şeyi düşünüyorum. Herifin BJK formalı bir sürü fotoğrafı vardı. Görenler olmuştur.

Eğer Trabzonsporlu birine tepki verip de Beşiktaşlıya ses çıkarmıyorsak, iki yüzlüyüz, bize de yazıklar olsun demektir. 

Bugün Selamet Atlı onunla ilgili bir şeyler yazmış.

Kaya

Son derece haklı ve demokratik bir tepki ancak şimdi değil sene sonu yapılmalı.

İşimiz mucizeye kalmış gibi görünse de çıkmadık candan ümit kesilmez. Ayrıca başarısızlık sebepli kimsenin eline ''Taraftar takımı karıştırdı böyle oldu'' bahanesini vermemek gerek.

MeL_55

Alıntı yapılan: ata55 - 03 April 2019, 23:17:06
Belki takımın berbat halinin tek sebebi o yönetici mi denilecek ama ben yazayım. Hatta bununla ilgili ayrı başlık açmak lazımdı.
BEŞİKtAŞLI YÖNETİCİ İSTEMİYORUM!

Şunu bilirim. Yıllar yıllar önce bu forumda Trabzonsporlu yönetici istemiyoruz diye soyadını hatırlayamadığım Engin adlı bir yönetici için yoğurtçu diyerek başlıklar açmıştık.

Samsunlu Kartalların kurucularından, 2017 yılına kadar Samsunspor'un bir tane maçına gelmemiş ama Beşiktaş'ı için Samsunlu Kartallar pankartı peşinde bir sürü deplasman yapmış olan Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın'ı istemiyorum. Atakum Belediyesi kontenjanından yönetime girmiş, ama artık o belediye parti değiştirmiştir. Politik görüşü umurumda değil ancak fanatik Beşiktaşlı bir menfaatçinin orada olmasını İsmail Uyanık başkanın yönetimine yakıştıramıyorum. İlk günden beri aynı şeyi düşünüyorum. Herifin BJK formalı bir sürü fotoğrafı vardı. Görenler olmuştur.

Eğer Trabzonsporlu birine tepki verip de Beşiktaşlıya ses çıkarmıyorsak, iki yüzlüyüz, bize de yazıklar olsun demektir. 

Bugün Selamet Atlı onunla ilgili bir şeyler yazmış.

Arkadaslar ona bakarsaniz eger, sayin robert yildirim da galatasarayli, hatta kongre üyesi diye biliyorum. yanlis da olabilir emin degilim.
Bence sadece Samsunsporlu dönemi bitti. Artik hersey profesyonel yönetiliyor. Adam isinde iyi ise, yönetime girebiliyor.

Ismail baskan hatali isler yapti. Scout ekibini eski futbolculardan kurdu fakat her futbolcu scoutculugu becerecek diye bir sey yok.
Sonucta ortada zaten. Bu isi yillardir yapanlara emanet edilmeliydi.

Yücel Uyar - Mustafa Aztopal ikilisi de soru isareti.

Ismet Tasdemir karari da Taner Taskindan kötüydü.
Maalesef Samsunspor dar bogazdayken, transfer yasagi varken, elinde 13 Futbolcu varken Osman hocayla oynadigi futbolu ben son 10 yildir görmedim
görmeyecegimde herhalde.

Bu yil ile birlikte gecen yildan beri 1 gram zevk dahi almiyorum bu takimi izlerken.

Ha Karakter olarak Osman hoca deli olabilir ama en azindan isleyen bir sistemi vardi.

Neyse uzun lafin kisasi, umarim hatalardan ders alinir

Kaya

Sadece Samsunsporlu dönemi bitti ne demek.

Yanlış düşünce. Bu düşünceye katılacak tek bir gerçek Samsunsporlu tanımıyorum.

''Başka diye soranlara inat sadece Samsunspor'' fikriyatı ne oldu o zaman ?

Samsunspor sevdalısı cefakar taraftar,takımında istanbul sempatizanı yönetici istemeyebilir bundan normal bir şey olamaz. İyi o zaman oldu olacak işini iyi yapan herkes girsin kulübe.

Stoper

AlıntıAdam isinde iyi ise, yönetime girebiliyor

Hangi iş, ne işi?
Politik sebeplerden dolayı ekibe girdi.
Onun yapacağı işi, yapacak onlarca adam bulursun.
Samsunspor yönetimine girmeden,Atakum belediyespor da başkanlık yaptığı dönemden tanıyoruz adamı.
Facebook'da ki Beşiktaş fotoğraflarını silen, Facebook'ta Artvin yazan memleketini Samsun olarak değiştiren birisini ben de yönetimde görmek istemiyorum. Samsunspor yeni mi aklına gelmiş, memleketi Samsun yeni mi aklına gelmiş?
Twitter'da ki ergen tayfa da, adamı şımartıyor.
Bununla ilgili kamuoyu oluştururuz, şu sezon bitsin hele.

ata55

adam işinde iyi evet, iyi yalıyor iktidarı.
ayrıca işinde iyi adamı fbl, gsli de olsa alır profesyonel ekipte tutarsın, buna itiraz yok ancak yöneticilik profesyonel iş değil, bjkli yönetici olmaz. üstelik tv taraftarı değil, hepimizi deli eden o kocaman samsunlu kartallar panartının ardından bir sürü deplasman yapmış.

Sadece Samsunsporluluk devri bitmez! Asıl şimdi başlıyor.