Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cakir55

Sorun Mehmet Aydın falan değil abi geçiniz o işi. Sorun transferler ve kriz dönemini iyi yönetemeyen bir yönetim buna çok sevdiğimiz İsmail başkanı da eklerim. Devre arası transfer döneminde çok iyi hatırlıyorum Emin Kar'ın açıklamalarını "ooo Yılmaz Özeren öyle topçu böyle topçu müthiş adam aldık aylardır takip ediyoruz Adnan izledi Celil izledi Onur'u kaç defa ekip ettik ben de bir çok maçına gittim, Bünyamin çok kaliteli oyuncu formayı alırsa kimse şaşırmasın"demişti.

Futbol bir endüstri haline geldi. Yok o Samsun'luymuş bu Beşiktaş'lıymış olayına bakmadan işini profesyonel bir şekilde iyi yapan adamlara ihtiyacımız var. Bizim sorunumuz bu ligde top falan oynanmıyormuş bunu gayet öğrendik. Bu ligde koşan savaşan kendini göstermeye çalışan topçulara ihtiyacımız var bizim. Burnu havada olan topçuların işi yok. Şuan takımda üst liglerden alıpta çok iyi faydalandığımız kim var ?
Aytaç Sulu denilen adam iyi kariyere sahip bir oyuncu geldi. Bana kalırsa Süper Ligde rotasyonda bir çok takımda oynar bu adamın mayası burda tutmadı neden adam zaten yapmış yapacağını bu lig basit yaa ben hertürlü oynarım kafasında olduğu için oynamadı doğru dürüst.
İlyas, Okan, Ramazan, Nuri bu ligin oyuncularıydı en fazla katkı aldığımız adamlar haline geldiler. Neden çünkü senelerdir bu ligde oynuyorlar ligi biliyorlar. Üst ligden aldıklarımız kimler ; S.Asatekin, S.Yılmaz, İ.Başaran, E.Kartal, A.Özgen, B.Köse... Hangisinden adam akıllı faydalandık saman alevi gibiydiler.

Bahattin, Erhan, Abdülkadir, M.Beşir. 4'ünü topla bir Taha Balcı etmedi hesabını siz yapın.

ata55

Sanırım yazdıklarımı okumadınız. Bir Mehmet aydın bir profesyonel değil. ( Yoksa profesyonel mi? )
İki, elbette tek sorun o değil. ama o da bir sorun.
siz yıllardır buradasınız, ona sorun bakalım 2017'den önce bir tane maç bilir mi? İki damla gözyaşı dökmüşmüdür?

cakir55

Benim orda demek istediğim Mehmet Aydın profesyoneldir değildir orasını bilemem fakat adam sırf Beşiktaş'lı diye kulüpte yönetici olamaz mantığının yanlış olduğunu dile getirdim. O zaman Kubilay'ı da oynatmayalım adam Trabzon'lu. Bazı şeylere o kadar takılıyoruz ki yok adam Beşiktaş'lı bu adam Trabzon doğumlu, bu adam Giresun'lu. Kendimizi diğer rakiplere hep düşman göstermekten kaybettik zaten. Mesela Giresun'la bizim ne problememiz olabilir, Giresun'un merkez nüfusu Atakum kadar yoktur adamlarla düşman kesildik. O ibnelerde gitti bize geçen sene hiç iddaları yokken yendiler küme düşürdüler. Eğer hiç bir sıkıntımız olmasaydı onlarla maçı bize kesin verirlerdi adım gibide eminim buna.

Sorun en başta bizde bu milyonluk eşşeklerin götünü kaldırmakta. Sezonun başından beri dediğimiz tek şey bizim kadromuz iyi bu ligden üstün bir kadromuz var. Hangi maç adam akıllı top oynadı bu takım. Hep ite kaka gittik en sonunda patladık işte.

Stoper

Saha içi sorunları konuşmuyoruz.
O Beşiktaşliyi  işini iyi yapan profesyonel bir idareci gibi gösterilmesi, düne kadar Beşiktaş'i kovalayan birisinin yönetimde olmasını eleştiriyoruz. Bunlar içimize sinmiyor,çünkü biz taraftarız, profesyonel değiliz. Futbolun ordinaryusu değil sonuçta, siyasi sebeple orada bulunan bir pişkin. Kubilay'da maaşlı çalışandir, başka yerden gel.

ata55

ohooo... anlamıyorsunuz.
burada bile fanatik beşiktaşlının olmasını normal görenler varsa, bize az bile.
sözlerimin hepsini geri alıyorum.
bir değil bin kartal pençeli mehmet aydın olsun.
az bile bize.

cakir55

Yücel Uyar
Ercan Koloğlu
Cenk İşler

Hepsi Samsunlu hiçbiri de krizi yönetemedi. Ama Samsunlular diye alkış mı tutalım ? Ben yaptığı işe bakarım Samsunlu olmuş Trabzonlu olmuş beni ilgilendirmez.
He yine söylüyorum Mehmet Aydın faydalıdır, zararlıdır orası tartışılır.

MeL_55

04 April 2019, 13:52:51 #47331 Son düzenlenme: 04 April 2019, 14:01:27 MeL_55
Arkadaslar beni yanlis anladiniz. Ben Mehmet Aydini tanimam etmem. O yaziyi da onu desteklemek icin yazmadim.
Internetten takip ettigim kadariyla Atakumsporu gayet iyi yönetti, sadece bunu biliyorum. Ne kadar dogru oda soru isareti.

Fakat takildiginiz konu yanlis. Bu takimi "sadece samsunsporlu" olarak kim yönetti? Hangi yönetim sadece samsunsporluydu?
Daha 3 yildir Mehmet Aydinin pozisyonunda Rüstü Arapoglu vardi? Sadece Samsunsporlumuydu? Hanginizin sesi ciktida simdi cikiyor?
Mehmet Pank, Ömer Coruh?

Biz kimleri gördükte simdi gördüklerimizi elestirir olduk? Bence bu isleri birakalim.
Ismail Baskan cok güzellikler katti fakat en can alici noktada yani scout ekibini cok yanlis kurdu.
Her eski futbolcudan scoutcu olsaydi bütün takimlar basarili olurdu.

Bu takimi celil serkan ercan adnan kurdu ve durumumuz da ortada. Bu isi profesyonellere birakmak gerek.
Scout sef ve ekibi olmali, bilgisayarlara istatistiklere analiz yapilmali. Öyle iki macini izledim iyi oyuncu, alalim onu dersen daha cok basari bekleriz biz.

Yönetim oturup konusmali. Futbol Sube Sorumlusu, Idari, Teknik Menajer hepsi birbiriyle cakisiyor.
Zaten baslarda Mustafa Aztopal aktifti, simdi ortalarda yok. Burada bir sikinti oldugu belli.

Sadece bununla bitmiyor. Teknik Direktör tercihleride cok yanlisti. Bakiniz 5 yil önce Liverpool neredeydi simdi nerede?
Bir Jürgen Klopp neler yapabiliyor. heryerde zirvedeler. Ayni sekilde Dortmundun basindayken de yapmisti.
Teknik Direktör takimi ucurur da batirir da. Biz su an batik durumdayiz.

Ne diyeyim. Zor isler.

bayfa55

Eski futbolcularımız bu işi beceremedi. Kendilerine yeni sezonda yol vermek gerek. Alınan çoğu oyuncu verimsiz çıktı. Özellikle Cenk İşler'in teknik kadroda olması büyük hatadır.

Stoper

Mehmet Aydın, belediyenin imkanlarıyla,o kadar transfer ve harcama yapmasına rağmen, takımı BAL Ligi'nde düşüren birisi. Yine bu sezon dandik bir ligden çıkıp, BAL ligine yükseliyor. Sosyal medyada 3-5 dakikalık görüntülere inanmayın. Yakında Atakum belediyesporla da bağı kalmayacak.

Samsunlu Kartalların peşinde koşturan,siyasi sebeplerle orada bulunan bir adam işte. Midemiz bulanıyor, üsttelik başarı da göremiyoruz. Geçmişinde Samsunspor'un S'si yok.

Adnan Güngör'de ekipde, onun geçmişinde ki açıklamada malum, fakat en azından kulüple bağı var, geçmişi var, futbolculuk geçmişi var diyip yazmıyorum. Onu da sevmiyorum.

Geçmişten verdiğiniz örnekleri geçin, şimdi guclu ekonomi,İsmail Uyanık gibi faktörler var. 2 yıllık Samsunsporlu adam en fazla üzülür, içi yanmaz. Gündüz Samsunspor diye twit atan, akşam bjk maçı kovalayan birisi işte. Ben kabullenmiyorum.

ata55

Alıntı yapılan: Stoper - 04 April 2019, 15:24:35
Mehmet Aydın, belediyenin imkanlarıyla,o kadar transfer ve harcama yapmasına rağmen, takımı BAL Ligi'nde düşüren birisi. Yine bu sezon dandik bir ligden çıkıp, BAL ligine yükseliyor. Sosyal medyada 3-5 dakikalık görüntülere inanmayın. Yakında Atakum belediyesporla da bağı kalmayacak.

Samsunlu Kartalların peşinde koşturan,siyasi sebeplerle orada bulunan bir adam işte. Midemiz bulanıyor, üsttelik başarı da göremiyoruz. Geçmişinde Samsunspor'un S'si yok.

Adnan Güngör'de ekipde, onun geçmişinde ki açıklamada malum, fakat en azından kulüple bağı var, geçmişi var, futbolculuk geçmişi var diyip yazmıyorum. Onu da sevmiyorum.

Geçmişten verdiğiniz örnekleri geçin, şimdi guclu ekonomi,İsmail Uyanık gibi faktörler var. 2 yıllık Samsunsporlu adam en fazla üzülür, içi yanmaz. Gündüz Samsunspor diye twit atan, akşam bjk maçı kovalayan birisi işte. Ben kabullenmiyorum.

cakir55

İsmet Taşdemir acilen gönderilmelidir.Önümüzde 1 ay var. Hemen bir hava değişikliiği ile takım kendine gelecektir. Eli sopalı bir hoca şart bize. Oynamıyor eşekler. Benim birinci tercihim Osman Özköylü. Şuan Osmanlı ile sözleşmesi var o çok düşük bir ihtimal tabiki. İsmail Ertekin, Yılmaz Vural, Hüseyin Kalpar'dan birini tercih ederim. İlk tercih tabi ki Osman hoca ama olamayacağı için Kalpar derim. Bizimle adamın kimyası uyuyor. İsmail Ertekin'de olabilir bu ligi iyi biliyor istekli, hırslı. Yılmaz Vural'a da okeyim eli sopalı bu eşekleri döve döve oynatır.

Karabudun

Bunları feriştah gelse oynatamaz, bu tırtolar da play-off maçlarında bir halt edemez.

muzaffer4

Play offtan önce tesis mi basılır Maç dönüşü havalimanında mı beklenir birşeyler gerekli artık işin ucunu sıkı tutmak lazım kapasiteli oyuncular diyoruz büyük maçlarda da oynamıyorlar 2 Sarıyer maçı Keçiören maçı Sakarya maçında öne geçtiğimiz maçları verdik play offa çok ümitsiz bakmıyorum dışarıda beraberlik içeride ittire ittire galibiyet bizi finale götürür final zaten konuşulacak bir şey değil.

Sadece Samsunspor

Okan ve kubilay sezonu kapatmis. Playofflara yetistirmeye calisiyorlarmis

cakir55

Kubilay gittiyse Erhan Şentürk banko 11 her maç.