Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Raqua55

Sakarya 2'nci kez penalti ile Gol atti. Leblebi gibi penalti aliyorlar.

ngonge

Bu rakipleri sallamamak lazım. Biz kendi maçlarımıza bakalım, onlar bizi takip etsin. Keçiören i deplasmanda yendik mi biter bu iş.

GurbetciFanatik

Yavv bari ücünden biri takilsa en azindan.  >:(

Sadece Samsunspor

Yen yen yen yine ayni yerdeyiz. Sabir testi gibi bir lig. Bu alttaki takimlar ne yapiyo yan gel yat ligi yapmislar burayi.

s_uzunkaya

çıkmak istiyorsak kastamonu-keçiören-sarıyer-sakarya maçlarını basa basa alacağaz. adam gibi top oynamayı öğrenmeliyiz. taner taşkınla yumurtayı kıça gelene kadar beklemiş olduk. kalitemizi gösterip şımarmadan takım oyunu oynamayı öğrenmeliyiz. hepside final maçları oldu maalesef...

evolution55

nasıl bir cenderenin içine düştük ya

eprianu

Sene başından beri bir türlü şampiyonluk havasına giremedik. O zaman da tribünlerdeydik, şimdi de. Ama şu anda içinde bulunduğumuz atmosfer, 2010 yılındaki ortamın yanından bile geçemez. Sakaryaspor'a bakıyoruz, transfer tahtaları kapalı, para yok, devre arası 5-6 futbolcu gönderildi ama adamlar inanılmaz bir şekilde savaşıyor. Şikeli olduğunu düşündüğümüz Manisaspor maçının özetini açıp Youtube'dan izler misiniz? 26 hafta geride kaldı ve böyle mücadele ettiğimiz bir maçı hatırlamıyorum.

Her türlü maddi imkan olmasına rağmen elimizdeki kibirli, bencil, kendini nimetten sayan futbolcuların triplerini çekmek zorunda kalıyoruz. Sene başında takımı hazırlayamayan Taner Taşkın denen illete hiç girmeyelim. Çok merak ediyorum, koca yaz boyunca ne yaptı bu takıma?

Transfer politikamızın da hatalı olduğunu düşünüyorum artık. Elimizde 34 futbolcu var; sağ bek yok, adam gibi topu alıp taşıyacak kanat yok, orta sahada topu alıp oyun açacak Hakan Bayraktar tarzı bir adamımız da yok. Dahası İrfan Başaran gibi bir adamı harcayacak kadar bonkörüz de...

Camia ve tribünler olarak bir türlü havaya girememişken, bir de üstüne Kastamonuspor maçına giremeyen taraftarların, girenlere laf atmaları sonucu başlayan gerilim eklendi, tam oldu.

Dün Altay, deplasmanda Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilmiş. Taraftarlar maç sonunda "Hep böyle oynayın canımızı verelim" diye takımı çağırıp, alkışlamışlar. Kaybettiğimiz maçları geçtim, kazandığımız maçlarda bile başından sonuna kadar, savaştığımız, hırslı, istekli bir futbol sergilediğimiz maç hatırlamıyorum.

Radikal değişiklikler olmadığı sürece ben bu sezonun heba olacağını düşünüyorum. Şampiyonluk gidiyor, Play-off'ta karşımıza çıkacak olan takımlar, zaten sezon içinde yenemediğimiz takımlar. Play-off'ta başarılı olacağımızı düşünmüyorum.  

maço

Burada da yazdım.Gerekirse geriye döner bulurum.
Tek rakibimiz Keçiören , Erdiyi almalyız , pas oyununu iyi oynuyor , sol stoper.
Sağ bekimiz sadece Erhan Kartal , Erkam stoperde iyi oynuyor diye söyledim.
Malesef başkandan futbolcusuna koskoca şehirden 20bin seyirci gidemedğinden taraftarına herkes hatalı.
Haketmedik şampiyonluğu.
Umarım derslerimizi çıkarıp iki iç saha maçımızı kazanıp öyle gideriz keçiörene.
Yine umutlarımız artar .
Bir sene kaybetmek istemiyorum . Play-off da istemiyorum.
Aslında avantaj yine bizde. Çık tüm rakiplerini yen ama inanç yok.

Karabudun

13 March 2019, 23:57:16 #47273 Son düzenlenme: 14 March 2019, 00:00:26 Karabudun
Zirveye oynayan ekipler içerisinde şampiyonluğu hak edecek son ekibiz. Oyuncun ruhsuz bir kere. Alayı günü kurtarıp parasını almanın peşinde, başka derdi yok. Seneye ille de takımda kalsın desem üç tane isim yazamazsınız şuraya.

Tribün konusuna gelecek olursak taraftar elbette önemli ancak bir yere kadar. İş taraftar ile olsaydı açık ara farkla şampiyon olurduk bu ligde. Süperiz falan demiyorum ama göz var, izan var. Fazlayız buraya. Yasaklı Amed deplasmanı hariç hangi deplasmanda yalnız kalmış takım?

Ne Sakarya, Keçiören gibi defalarca maç çevirebildin ne Sarıyer gibi her maçına asıldın. CinConlu gözlemcilerin gözüne girebilmek için oynayan Sancaktepeli üç oyuncuya yenildin hem de evinde ve farklı bir skorla. Samsun'da oynanan maçta 10 kişi kalmasına rağmen maçı bırakmayan Kastamonu takımı daha o gün "Ben buradayım." dedi. Biz adamların o maçta verdiği mücadelenin onda birini vermedik koca sezon. Keçiören'in, Sarıyer'in gerisinde kalmak nedir? Var mı izahı?

Tüm bunların bahanesi de ne taraftar ne hakem. Sükutuhayalin tek nedeni var: oyuncuların ruhsuzluğu. Başka bahane aramaya gerek yok.

Desiqner

Ben birilerinin çıkıp hala taraftara topu atmasını kabullenemiyorum.
Bu şehirde sadece Samsunsporlu olan insanlar belli zaten.Bu insanlar da bütün hafta can sıkıntısı yaşayıp yine de Samsunspor deyip maça geliyor zaten.
Deplasmansa öğrencisi fedakarlık yapıp geliyor, insanlar ailesini bırakıp başka şehirlerden yüzlerce km yol yapıp geliyor ve hiç bir deplasmanında sahipsiz hissetmiyorsun.
Şurada 6 haftalık galibiyet serisi olan Eyüp takımının 50 taraftarı geldi Samsun'a. Futbolcular bunları görüp hala nasıl bir camiada olduklarının farkında olmazlar mı?
Bu zamana kadar yapılması gereken kadro dışılar yapılmadığı için eğer beklenenin üstünde bir performans ile şampiyon olamazsak sene sonu kaos olacak.Bu ruhsuzların çoğu garanti paralarına güvenip hemen başka takımlara giderler.Biz ise yeni seneye yeni servetler yatırırız.
İsmail başkanın güvenini boşa çıkaran ruhsuz futbolcular , izleme komitesinde bu takımdan para alıp 2.ligde iş yapmayan futbolcuları kulübe dolduran herkes kulüpten sene sonunda uzaklaştırılmalıdır.Ben Samsunsporluyum biraz daha alt liglerde koştursam da bünyem alışıktır.Ama İsmail başkanın yıllar sonra dönüp böyle ucuz bir ortama mecbur kalması hepimizin canınızı sıkan yegane şey.

Sadece Samsunspor

Bu ligde kalirsak yilport destek verecek mi bakalim. Bide bu yonu var

jean

Kac milyon lira yatirip borclari devraldi milyon liralik tesis kurzcaklar 1 yilda gidecek hali yok ilk haftaki mactan sonra 5 yil boyunca para verecem demisti uzun vadeli bir yatirim 1 yilda cikip giderse zarari cok olur ister istemez kalacak

maço

Sarıyer maçında şşt şşt lider diye bağırmak istiyorum    >:(

Niğde ve Keçiörene vursak peşpeşe

eprianu

Başkan yine yargı dağıtmış  :)

jean

Bir cok kez yazdim yine yaziyorum cunku cok uzuluyorum bugunun futbolundaki para ismail baskan zamaninda olsaydi cok farkli seyler konusurduk