Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isa55

Gönül isterki kalan maçlarımızı kazanalım, hesap yapmayalım.  Ama kolay maç yok. Bunu son müsabakada gördük.
Beş takımın kalan maçlarını bi arkadaş tablo halinde yazabilirmi

eprianu

Griler deplasman, beyazlar iç saha.

eprianu

Forza Samsun ile Ünisam bedava bilet konusunda girdi. Twitter'dan birbirlerine laf yetiştirmeye çalışıyorlar.

Desiqner

Alıntı yapılan: eprianu - 20 March 2019, 13:29:36
Forza Samsun ile Ünisam bedava bilet konusunda girdi. Twitter'dan birbirlerine laf yetiştirmeye çalışıyorlar.

İlginç olan bu çocuklar piyasaya her yer grup oldu tribün yok diye çıktılar.Eskinin tribün kavgasını daha genç çocuklar yapıyor şimdi.
Eee ne değişti ? Siz bari aklı başında kitlelersiniz.Bu kafayla ne büyük bir tribün ortaya çıkar ne de bir gram mevcut halden ilerlenir...

s_uzunkaya

keçiören maçımızda seçimler dolayısıyla hafta içine alınmış herhalde. 3 nisan çarşamba günü olacakmış maç. tv yayını olur mu acaba?

orucreis

Alıntı yapılan: eprianu - 20 March 2019, 12:37:13
Griler deplasman, beyazlar iç saha.

bana göre ligin bitimine son 4 hafta. şu 3  haftalık periyod da lider olduk olduk olamadık play off bekler.

Kaya

3 de 3 yaparsak %90 şampiyonuz.

orucreis

Alıntı yapılan: Kaya - 21 March 2019, 01:27:52
3 de 3 yaparsak %90 şampiyonuz.

Kesinlikle. Tek sıkıntı Keçiören. Ne yapıp edip almalıyız. Hele ki Ankara'ya lider gidersek 🙄

tactician

Alıntı yapılan: tactician - 03 March 2019, 15:26:06

31.hafta sonunda ortaya çıkacak tablo sene sonunda da aynen korunacaktır diye düşünüyorum. O haftanın en kritik maçı Sarıyer-Keçiören maçı.

Lig sonunda oluşması muhtemel puan tablosu yaklaşımım şu şekilde

1. Samsunspor - 77
2. Sarıyer - 74
3. Keçiören - 72
4. Sakaryaspor - 67
5. Kastamonu - 65

ben halen aynı noktadayım. 31. hafta sonunda oluşacak sıralama 34. hafta sıralaması olacak.
ve o hafta sıralamanın samsunspor-sarıyer-keçiören-sakarya-kastamonu şeklinde olmasını bekliyorum.

maço

isa55

Keçiören Bayrampaşalıların yatmasına müsaade etmedi.

twitter

biz 90 dk gol atamadık adamlar yarım saatte 3ledi

heryerdesamsunlu

Yada bayrampaşa keçiörenin puan kaybetmesine müsade etmedi

orucreis

Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 23 March 2019, 15:46:27
Yada bayrampaşa keçiörenin puan kaybetmesine müsade etmedi

Sanmıyorum. Bizim zar zor yendiğimiz, berabere kaldığımız takımlara sonrasında ki hafta Keçiören çuvalla gol atıyor. Ya herkes son nefesini bizde kullanıyor, yada bizim gol yollarında sıkıntı var ki bu daha mantıklı geldi.

isa55

Bayrampaşa ile A. Demir in puanları, ikili ve genel averajları aynı. Fazladan yiyeceği bir gol bile onlara zarar.