Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Hocaya yapilanlara karsi butun herkes sosyal medyada ayaga kalkti muthis tepkilet var. Ama bizim yonetimde hala cit yok. Sahip ciksaniza lan hocaniza ne bicim insanlarsiniz siz. Adami getirdiniz yem gibi attiniz

Sadece Samsunspor

Karabudun

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 06 August 2017, 14:31:11
Piazza da kara kartal sesleri >:(

Kına yaksın gıkını çıkarmayanlar, bu maçın Samsun'a verilmesinde hayır görenler.

eprianu

Ben akşam protokolü merak ediyorum. Bakalım kimleri göreceğiz?  ;)

Karabudun

Çorum'da çekilen videolar Samsun diye servis ediliyor. Samsun'da kimlik kontrolü yapıyormuş Konya taraftarı hesapta. Şu maça vesile olanın da maçtan hayır umup şu şehrin küçük düşürülmesine alkış tutanın da...

muzaffer4

Şu maçta sahaya meşale atıp zemini bozmasınlar da yesinler birbirlerini

Karabudun

Alıntı yapılan: muzaffer4 - 06 August 2017, 20:23:17
Şu maçta sahaya meşale atıp zemini bozmasınlar da yesinler birbirlerini

Onca şey yitip gitmiş. Zeminin ne önemi var ALLAH aşkına!

CoRaqLi55

eprianu

06 August 2017, 21:10:28 #45758 Son düzenlenme: 06 August 2017, 21:19:02 eprianu
Stadyumu peşkeş çeken Erkurt Tutu, Samsunsporlu(!) Bakan ve "Ne olacak canım" diyen bir grup Samsunspor taraftarı rahat etmiştir umarım.
Bakan gitti, darısı Erkurt Tutu'nın başına. Kaldıkları sürece camia olarak patlamaya hazır bombayız. Her an her türlü rezaletle karşılaşabiliriz.

Ahmeti

Hirpit çim yapmayanlar şu berbat zeminle gurur duysunlar

5trawberry

zemin rezalet yağmurlu hava olsaydı düşünemiyorum

5trawberry

sustalı bicak sokmuslar teroristler

CoRaqLi55

Abi bu zeminin hali nedir ya? En fazla 3 mac yapariz burada. Sonra zemin komple patates tarlasi olur zaten.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CoRaqLi55

O. Cocuklari kale arkasi filelerini koparttilar. Bunlar sadece bizim gorebildiklerimiz. Kim bilir neler neler oldu stada.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fanatik samsunsporlu

Kaçınılmaz son.stadı perişan  ettiler.gurur duyun acizler