Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ekrem

Stadyum bize kiralık mı görünüyor şuan ? yani bu stadyum üstünde Samsunspor kulübünün bir hakkı var mı? Var ise ve bize kirlık görünüyor ise neden bize ait bir stada verilen şu zarara çıt ses çıkmıyor yönetimden. Abi insan kınar bari ya tamam sert çıkmayın kınayın bari ...

havzalı55

Renktaşlar beinsport bu hafta maçı yayınlayacak mı ? Bilgisi olan varmı

adige73

Alıntı yapılan: havzalı55 - 07 August 2017, 17:21:11
Renktaşlar beinsport bu hafta maçı yayınlayacak mı ? Bilgisi olan varmı
beinsports un açıklamalarına göre sadece 5 maç yayınlanacak ama arasında samsun maçı yok

jean

maço

Geçen sene tv başından destek verdim.
yalan yok bu sene transferler heyecanlandırdı. Tutu ezik de olsa futboldan anladığı kesin mantıklı hamleler yaptı.
Birileri elinden geleni yapıyorken biz de seyretmemeliyiz. Bu saatten sonra küsmek yakışmaz .

sadece55

Gelin beyler gelin stada gitmemek neye çözüm gösterecek ki... Gelin omuz omuza Şampiyonluğa koşalım.

baha55

yönetim futbolcu alayı yalan....asılolann TARAFTAR  beyler , kimse için değil ARMA için gelin bu sende  hep destek tam destekkkk....

CoRaqLi55

Maça maça maça maça SAM-SUN-SPOR ⚪🔴⚪🔴

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s_uzunkaya

kime küsüp kimi terkediyorsunuz allahaşkına! samsun da olsam stadın en güzel yerinden ilk kombineyi alırdım. "ama" sız, "şartsız", "NET"

sadece55

O stad ne Erkutun ne bakanın ne hükümetin O stad bizim arkadaşlar.

brigand

Konu vazgeçmek değil, konu bazı şeyleri kırabilmek. Herkesin düşüncesine saygılı olunmak zorunda. Yorumlara bir şey demiyorum ancak bu duruşu sergileyen insanların yegane düşüncesi bugüne kadar biriken ve artık had aşan yanlışların bitirilebilmesi için. Bu yanlışlar yönetimden başlamak üzere, tribün, siyasetçi, bürokrat vs. diye devam eden zincirin oluşturduğu yanlışlar. Tribün dolar mı dolabilir buna denecek bir şey yok. Ama yönetimde ki basiretsiz zatlar, bunu sadece takıma destek olarak anlamayacak ve hatta durum böyle olsa da yapacakları saçma sapan açıklamalarla durumu lehlerine çevireceklerdir. Bu devran da bu şekilde devam eder gider. Dalga geçilen, yok sayılan yine taraftar olur. Bu nedenle gitmeme kararı alanların duruşuna da saygılı olunması gerekir diye düşünüyorum. Ki bu kitle, 15 yıl önce tribünden koparılan, küstürülen kitleye eklenmiştir.

eprianu

09 August 2017, 16:59:02 #45791 Son düzenlenme: 09 August 2017, 17:27:51 eprianu
Brigand Hocamın yazdıklarına sonun kadar katılıyorum. Yaşanan olaylar karşısında tepki vermediğimiz sürece siyasetçisinden başkanına kadar bir adım daha ileri gidiyorlar. Kongrede Süper Kupa tepkisini dile getiren bir taraftara, Fuat Köktaş dilenciye sadaka verir gibi "Tamam size de bir hazırlık maçı ayarlarız" demişti. Bunun anlamı; sizi takmıyoruz, siz kimsiniz, siz öyle ya da böyle karara uyacaksınız demek.

Ayrıca her sene "Daha ne saçmalık olabilir ki?" diyoruz. Ama her sene taraftarı üzen küçük ya da büyük olaylar oluyor. Süper Kupa bir eşik noktasıydı. Artık bundan sonra çok daha ağır kararlara imza atılacaktır. Her şeye hazırlıklı olun.

Bugün bile yeni bir skandala imza attı yönetim. Samsunspor tribünleri için bilet fiyatları kale arkası 15 TL, maraton 20 TL iken deplasman tribün bilet fiyatları 1 TL Bu adamlar geçen sene bizim başkana ve yönetime saldırıp darp etmemiş miydi?Hayırdır 1 TL ne? Ne yaptılar adamlar sana da nezaket gösteriyorsun?

İşte bu yüzden tepki gösterelim diyoruz. Maça gitmemek olur, gidip protesto etmek olur fark etmez. Bu şehirde Samsunspor Taraftarı olduğu bilsinler. Ama siz böyle yaptıkça daha da ileri gidecekler. Yakalım yıkalım demiyoruz tabi ki. Örneğin Gaziantep maçında "Serdar Ölmez İstifa" diye bağırmak çok mu zor? Üç maç bağırsın taraftar dördüncü maça istifa etmezse gelin yüzüme tükürün. Ama biz ne yapıyoruz, boşverin önümüze bakalım diyoruz.

Biz bu kafayla Süper Lig'e çıksak bile (ki çıkacağımıza inanmıyorum) çok sıkıntı çekeriz. Tekrar söylüyorum kulüp yönetmek sportif başarıdan ibaret değildir.

evolution55

Adana demirsporun maçı yayınlanacakmış sanırım, başkanları açıklama yapmış. Bizim maç için de bir gelişme var mıdır ki?

Sadece Samsunspor

tactician

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 10 August 2017, 12:23:00
Alpay hocanin dunku canli yayini

https://youtu.be/0GgEjbz-PbU

çok beğendim. çok açık ve net ifadeler ile aktarıyor kendini. performans ölçümleme noktasında teknolojik gelişmeleri de takip ederek çalışması da ayrıca beğendiğim bir yaklaşım. başarılı olacak diye ümit ediyorum.