Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Olacakları bile bile stadı peşkeş çektiler. Kararı alanların çok da umrunda olanlar.
Milyon TL'lik yeni ihale yapılır olur biter.

Lusage

Münasip bi tarafınıza stadinizi sokabilirsiniz... :alkis:

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

isa55

07 August 2017, 00:53:54 #45767 Son düzenlenme: 07 August 2017, 01:16:03 isa55
Super kupa finali sonrasında TFF olağanüstü toplandı ve şu kararlar alındı.
1. Yeni 19 Mayıs stadı zemin ve tribünlerinin bakım-onarımı için sahanın 6 hafta kapatılmasına
2. Çıkan saha olayları sonucu Samsunsporun 5 maç seyircisiz oynamasına
3. Cezanın ilk maçın oynanacağı 7. haftadan sonra uygulanmasina
Oy birliğiyle karar verilmiştir.

Derlerse sasirmam.

cakir55

Sırayla tüm takımlar oynasın burda. anasını siktiler stadın orospu evlatları.

Sadece Samsunspor

Zeminde sikinti var bu zeminde top oynamak sikinti

bayfa55

Bu kukla yönetim yüzünden hep bunları yaşıyoruz. Ayrıca bu zemin yaklaşık 6 aydan beri dinleniyor. Nasıl bu kadar berbat bir zemin yapabiliyorlar. Hibrit yapmayarak büyük hata yapıldı.

evolution55

stadın haline içim acıdı resmen, sahaya mı üzüleyim tribünden futbol teröristlerinin yaptıklarına mı üzüleyim bilemedim.  >:(

benim anlayamadığım ankaragücü maçında zemin bu şekilde miydi yoksa sonra mı böyle oldu? olimpiyatların da etkisi var tabiki ama zemin berbat durumda!

son sözüm de yönetime... kapalı kapılar ardından ne konuşuyorlardır ne söylüyorlardır bilemem ama bu ülkede hükümet onay verdikten sonra karşı çıkacak kimsenin olabileceğini sanmıyorum. tahminim, kaynak bulabilmek için bazı  şeylere maalesef ses çıkarmadılar...

ata55

Tüm bu rezaletler başta yönetim oömak üzere bu işe vesile olanlar, organize edenler ve ses çıkarmayabnlara girsin!!!  >:( >:(

cakir55

Yerler kirlenmesin diye çekirdeği bile poşete attık ayıp be ayıp nasıl düzeltilecek şimdi bu stat ?

ata55

bedava LED takılacak diye stadı peşkeş çeken yönetim düşünsün. Yazıklar olsun.  >:( >:(

samsunmania

Stadımızın içine ettirenler bakalım 1 haftada nasıl toparlattiracaklar. Icim yandı resimleri görünce.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece55

Stadda çok eksik var ne müteahhitmiş be arkadaş.

eprianu

Az önce tv'de son dakika haberi verildi. Süper kupa maçı için müfettiş atanmış.

evolution55

twitter'da dolaşan videoda, tuvaletin tavanından her yerden su akıyor... bu mudur yani yapılan iş!!!  >:( >:(

sadece55

Adamlar 4 senede stad yaptı kolay değil :)