Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 03 August 2017, 15:24:47
Bugun sehirde kahvalti organizasyonu vardi. Cemal yesilyurt yaninda vali ve yusuf ziya varken dedi ki. Bana yer gosterin soz veriyorum 500milyon dolarlik yatirim yapacam dedi. 2sininde elleri baglanmis yuzune bile bakamiyorlar. Bana kavak merzifon tarafini gosteriyorlar dedi. Kardesim yatirim yapacaksa adam verin iyi bi yer.

Olur mu güçlü sanayici olunca Belediye başkanımızın forsu azalır.

eprianu

Bir yakınım anlatmıştı. İstanbul'da yaşayan ve Samsun'a yatırım yapmak isteyen bir iş adamına da yer vermemişler zamanında.

Samsun öyle bir şehir ki içerisinde bu kadar hain besleyen başka bir şehir daha yemin ediyorum yoktur. Elazığspor'u takip ediyorum. Beş yüz bin kişilik şehirde adamlar toplasan 5.000 kişi ile yürüyüş yaptı. Puan silme ve transfer yasağı cezaları engellendi. Takır takır da transfer yaptılar. Bunları yapan da belediye başkanı ve bir iki milletvekili. Güya bizim bakanımız vardı ama hepsini yaşadık.

Geçen sezon lig devam ederken şehir ve Samsunspor yönetimini yakından tanıyan bir tanıdığım işe görüştüm. Samsunspor'un abartılacak kadar borcu yok durumu da kötü değil demişti. Aynı cümleyi daha sonra İsmail Uyanık da canlı yayında söylemişti.

Karabudun

Alıntı yapılan: babareis555 - 03 August 2017, 17:32:21

??? ???

Araklamışlar lakin onu da yanlış yazmışlar. Yine de hoşuma gitti.

tactician

Alıntı yapılan: özkan - 03 August 2017, 02:13:59
okuma kardeşim o zaman.mausu kaydırınca görmemiş oluyorsun.ayrıca kasım 2016 da kayıt olmuşsun bu gizli hesabınla ama geçmişi biliyorsun.sen bikere kimliğinle yazsana.o yüzden bu yazılan yazılar niye seni rahatsız etti önce bunu açıkla istersen.

burada herkes nick'i ile yazıyor; ben de öyle yapıyorum. Benim kimliğimin ne önemi var ki buradaki fikirlerimizi yazıyor çiziyoruz.
Lakin senin geçen seneden beri defalarca yaptığın bu siteden bazı kimseleri (kimi ya da kimleri kastettiğine dair de inan hiç bir fikrim de yok) hedef göstererek; "şunlara yakın olanlar var"; "bu sitede bunlara yakın olanlar kendini biliyor"; "onlar samsunspor'luluklarını sorgulasınlar" şeklinde yaptığım ithamlar manasız geliyor.
Bu tarz yazılarda isim vererek konuşabiliyorsan bir anlam ifade ediyor verdiğiniz mesaj. Aksi; hareçten gazel okumaktan öte geçmiyor.

Sadece Samsunspor

Pepe ile Negredo Samsuna gelmis. Sehri gorsunler gezsinler seneye bize gelirler belki :D

ugrass

Basın toplantısındaki yalakaların hocaya karsı tavrına yönetimden bir acıklama yapılması gerekmiyormuydu? Neden sahip cıkılmıyor hocaya?

Sadece Samsunspor

Bilerek sahip cikmiyorlar. Cunku istedikleri gibi gitmeyince ilk gonderecekleri kisi hoca.

ask55

Ben Alpay hocaya yapilan saygisizligi daha yeni gordum.
Yonetim nasil olur da hocaya sahip cikmaz hayret edilesi bir durum.
Normalde bu olayin sonucunda o basin mensuplarinin bir daha ne tesislere ne de stada sokulmamasi gerekiyor.
En basit gorgu kuralini bile isletemeyen yonetime yaziklar olsun.
Gorunce cok sinirlendim.Uzun zamandir yazmiyordum.Ama dayanamadim.
Tesislere gidip hocaya destek olmak, tavri net koymak gerekir.

Ikinci olarak da bir konudan bahsetmek isterim.
Yonetimi yonetme anlaminda basarili bulmasam da takim kurma, var olan malzemeyi kullanma gibi konularda oldukca basarili buluyorum.
Erkurt baskan futboldan anliyor.Elinde butcesi olsa inaniyorum ki 2 sene icerisinde avrupada mucadele edebilecek bir Samsunspor kadrosu kurabilir.
Cok acimasizca elestiriliyor.Kesinlikle bu transfer ve takim kurma konularinda olumsuz elestriyi haketmiyor.

evolution55

Giresun maçını izleyen var mı? Nedir takımın durumu arkadaşlar?

Sadece Samsunspor

Valla izlemedim ama hazirlik maclarindan dusuncelerim. Yabancilar takima girmeden zor gol atariz gibi bi goruntu var.

eprianu

05 August 2017, 21:15:01 #45745 Son düzenlenme: 05 August 2017, 21:29:56 eprianu
Bu akşam oynanan maçta Erkurt Tutu ve Büyük Başkan şeklinde slogan atanları tebrik ediyorum.

Tartışma zamanında da yazmıştım. Her şeyi unutacağız boşuna birbirinizi kırmayın diye. Bakın stad açılışı, Serdar Ölmez, yürüyüş iptali hepsi unutuldu.

Bakalım büyük başkanları Erkurt Tutu ile daha ne kepazelikler yaşayacağız. Allah averajla bizi ligde bırakan Büyük Başkan'ı başımızdan eksik etmesin...

davidsavage

Alperenden bi cacık olmaz 2 tane kaleciyle karşı karşıya kaçırdı sonrada Alpay hoca oyundan aldı. Tribunde Angan ile Larbi vardı maçı izlediler. Yeniler gelmeden gol sorununu çözemeyiz.Kanat ve forvet şart oğlu şart

Kaya

Şampiyonluğa oynayacağını söyleyen Giresun takımı neredeyse ligde oynayacağı 11 ile başladı.Ve bize oyun üstünlüğü felan kuramadan maçı tamamladı.

Biz defansif ve defans önü orta saha ile bu ligin bence şuan en iyi takımıyız. Maçta özellikle bunu hissettirdi takım bize..

Ön tarafa alınacak (alınan bu maçta yer almayan) oyuncularımız eklendiğinde şampiyonluğa oynayacak bir takıma sahibiz.

Tek eksik,uzak ve yeni olan stada taraftarın gönlünü alarak çekemeyen yönetim olacak gibi.

Ahmeti

Eli uğurlu şansına güvenen bi arkadaşımız açsın artık maç başlığını
Maç haftasına giriyoruz artık

Karabudun

Hala mevcut yönetimden akıllı, mantıklı hareketler bekleyen arkadaşlarımız var. ALLAH selamet versin.