Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Raqua55

Açılışda Derya Uluğ dışında pek güzel bir şey yoktu.

jean

Bu nasil is arkadas ya fifa elazigdan sonra balikesirinde iki donem transfer yasagini kaldirdi butun cifte standart bizi denk geliyor

evolution55

Raqua55

CoRaqLi55

İş bilmez melih ve tayfasi yuzunden bir avuç ankaragücü taraftarindan taraftarlik dersi aldık.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SametYılmaz55

fanatik samsunsporlu

Açılış maçı da olda İstiklal Marşımız okunmalıydı.Anonsçu futbolcuların isimlerini bile doğru okuyamadı.Futbolcuların isimleri okunduğunda futbolcular teker teker çıkmadı.Ankaragücünün ve bizim 11 ler okunmadı.Tek güzellik defans ve orta sahamızdı.En çok ta geçen sene de çok beğendiğim Ramazan Övüç tü.

5trawberry

açılışa daır genel düşüncelerım şöyle;

ıstıklal marşı okunmadı. ses sıstemı o kadar kötü kı, ne soylenıldıgı duman olup uçtu gıttı. maraton sol kısım bın kısılık bosluk var kapılar kapatılmıs. soruyorsun polıse benım ısım senınle uğraşmak mı dıyor. kardeşım bu stad yenı açılmıs doldurmak ve ıstedıgım yerde ızlemek hakkım degıl mı stad bos polıs kapıda wc kolonyacısı gıbı oturmus adam geçırmıyor.

stadyumda alkolık adamın ışı ne. adamın ağzından alkol kokusu akıyor polıs ağzını açmıyor.

yusuf zıya yılmaz'a yapılan protesto tamamen yerındeydı. ben konusmayı bırakıp stadı terkeder dıye duşündum ama helal olsun bısey olmamış gıbı devam ettı. 

taraftar grubu konusuna gelınce, taraftar grupları artık takıma zarar vermeye başladığı düşüncesındeyım. böyle taraftarlık olmaz olsun. karşı trıbunuyle ınat ugruna kırmızı beyaz yapmayan taraftarlık yerın dıbıne batsın.

Alpay hoca'ya ıkı lafım var. premıer lıg görmüş adamsın utanmıyor musun bılly alperen halıl ıbo gıbı adamları oynatmaya.

ve son olarak yönetıme; bu takım bu halıyle kume dusmemeye oynar.

cakir55

Takım küme düşmemeye falan oynamaz abartmayalım. Defans ve orta sahamız iyiydi. Hücuma da iki oyuncunun geleceğini düşünürsek iyi bir tekım oluruz en kötü play off oynarız.

özkan

Kimse kimseye yok sen paso kartını kırdında açılışa niye gittin adammısın madammısın ayakları yapmasın.Giden orada adam gibi protesto yapamadığı döt korkusundan çıkar korkusundan adam gibi ıslık bile yapmadığı için,gidemeyen asıl amacı Samsunspor sevgisi olduğuna inandığım,çıkar korkusu olmadığına inandığım grup ise gidenlere adamlık,Samsunsporluluk dersi vermediği protestoyu organize etmediği için suçludur.Net.

bayfa55

30 July 2017, 08:37:01 #45715 Son düzenlenme: 30 July 2017, 08:57:08 bayfa55
Hücum hattinda 3-4 oyuncuya ihtiyac var. Hedefe oynayacak takimda Halil Ibrahim ve Alperen 18 kisilik kadroda bile yer almaz. Ayrıca bizim taraftarı anlamak münkün değil, yepyeni koltukların yaslanma yerine ayaklarını basıyorlar ayıp ya. Az medeni olalım. Bu stada evimizin içi gibi bakmamız lazım.

tactician

Geri dörtlü ve onundeki üçlü son derece başarılı bir performans ortaya koydular. Hasan yerine sakatlığı geçince ercan girebilir. Bir tane sağ ayaklı stoper alternatifi takıma kazandirilmalidir. Aynı şekilde erkam ile forma rekabeti yaşaması gereken bir isim daha alınmalıdır
Önde çağrı bekledigim gibi iyi, kenan geçen seneye göre daha fazla verim verecek; görülüyor. O noktada asıl ramazan beklenilenden çok daha iyi bir performans ile sahada idi. Çelimsiz yapısını idmanda görünce orta alandaki savaşta ezilir  mi acaba dedim ama yok taş gibi oğlan. Dikine gidişleri de yıllardır özlediğimiz bir ön libero tarzını artık bulduğumuz izlenimi verdi.
Ön alanda chibuike çok faydalı olacak. Herkesin malumu alperen ve halil ibrahim yerine şampiyonluk standardında isimler o bölgeye alınmalı.
Kale ile birlikte 4 nokta transfer ve stoper, sağ bek, forvet ve açık olmak üzere 4 de alternatif oyuncu transfer edilmeli.

Yeni yabancılar da maça yetişse idi onlar ile alakalı da fikir sahibi olabilirdik. Video lardan görünen iki isim de fayda sağlayacak izlenimini veriyor.

Karabudun

Alıntı yapılan: özkan - 30 July 2017, 05:27:02
Kimse kimseye yok sen paso kartını kırdında açılışa niye gittin adammısın madammısın ayakları yapmasın.Giden orada adam gibi protesto yapamadığı döt korkusundan çıkar korkusundan adam gibi ıslık bile yapmadığı için,gidemeyen asıl amacı Samsunspor sevgisi olduğuna inandığım,çıkar korkusu olmadığına inandığım grup ise gidenlere adamlık,Samsunsporluluk dersi vermediği protestoyu organize etmediği için suçludur.Net.

Kimdir o Samsunsporluluk dersi vermeyen suçlu grup? İsim zikret ki herkes bilsin hocam.

551

Maratonda taraftar grubu olursa bu statta tribünü unutun belki ilk maç diyebilirsiniz ama 50 100 kişilik bir grubun tüm maratonu yönetme şansı koca bir 0. Çünkü eski maraton yok ciddi anlamda alt taraf üst taraf kopukluğu olacak çözüm tüm grupların tek bir kale arkasında olması olur bu sayede maratonu da yönetebilirler belki.

eprianu

30 July 2017, 14:00:58 #45719 Son düzenlenme: 30 July 2017, 16:11:56 eprianu
Stadyumun dış cephesi ve çimleri gerçekten güzel. Kale arkasından izlememe rağmen görüntü oldukça iyiydi. Ayrıca gerçekten çok büyük olmuş stadyum. Doldurmakta güçlük çekeriz. Milli maçlar ve Süper Kupa maçı dışında da o stadın kolay kolay dolacağını düşünmüyorum. İlk bakışta çimler ile tribün arasında yer alan kısım biraz büyük geliyor ama böyle olması bence daha iyi olmuş. Top toplayıcılar ve ısınan oyuncular için geniş bir alan ayrıılmış.

Bazı arkadaşlar, abiler taraftarların ayaklarını öndeki koltukların sırt kısmına koyduğunu yazmış. Ben de denk geldim. Ama tribünlerde basamaklar oldukça dar. Bu bilerek mi yapıldı, tüm modern statlarda böyle mi bilmiyorum ama durum bu. İnsanın ayağı öndeki taraftarın kafasına değecek neredeyse. Ayrıca kale arkalarındaki loca kısımları bitmemiş ve iğrenç bir görünüme sahip. Mescitte de namaz kıldım içi toz kir içindeydi. Reklam panolarının olmaması da stadı çok çirkin gösteriyor. Bir de en çok sinir olduğum durumlardan biri merdivenlerdi. Stadyumun dışı için söylüyorum, üst kata çıkacağız koskoca kale arkasına iki merdiven yapmışlar ve Türk aklı olsa gerek ikisi de yan yana ve kale arkasının diğer ucunda. Bir de park yerleri arasında bağlantı olmaması da şahane(!). Nasıl akıl ediyorlar böyle saçmalıkları gerçekten insan hayret ediyor. Dün akşamın en çirkin görüntüsü ise bana göre yerlerde duran polis erzaklarıydı. Sanırım olimpiyat açılışından kalmış. Yerlerde küf tutmuş ekmekler, çöpler, şişeler, tatlı kutuları vs. Güya açılış yapıyorlar ama stadyumu temizleme gayretinde bile bulunmamışlar.

Kısacası stadyum daha bitmemiş. Sırf Süper Kupa maçı alacaz diye yarım yamalak açıyoruz stadı. Firmayı tebrik etmek lazım, 4 sene olmasına rağmen hala bitirememiş stadı, büyük başarı!

Ben dün tepki göstermek için gitmiştim stada. Bence tepki göstermek için maça gelmeyenler dün gelmeliydi. Stadyumda gösterilecek tepki bence daha etkili olacaktı. Kaldı ki Erkurt Tutu ve Yusuf Ziya Yılmaz'ın yuhalanması oldukça iyiydi ama yetersizdi. Daha büyük tepki olmalıydı.

Takıma gelince, bu ligde şampiyonluk çok büyük bir iddiadır, öyle üç beş transfer yaparım, iyi de bir hoca getiririm bu iş tamam diyemezsiniz.

1) Şampiyonluğa oynayacak kadronun önceki seneden oturmuş olması gerekiyor. Bizim gerek Süper Lig'e çıktığımız sene, gerekse Play-Off oynadığımız senelerde kadromuzun büyük kısmı önceki senelerden oturmuştu. Bu sene maalesef öyle bir durumumuz yok.

2) Şampiyonluğa oynayacak kadronun alternatifli olması gerekiyor. Sakatlık, formsuzluk gibi durumları düşünmek zorundasınız. Bizde hücum yok, kanatlar yok, kaleci yok, Hakan Bayraktar gibi oyun kuracak, oyunu yönlendirecek adam yok. En az 5 oyuncuya ihtiyacımız var ki bunlar da as kadro için. Bunların bir de yedekleri olacak dersek kadromuzun şu an için yetersiz olduğunu söyleyebiliriz.

3) Şampiyonluğa oynayacak takımda yönetim-hoca-taraftar üçlüsünün iyi olması gerekiyor. Bizdeki yönetimi biliyorsunuz, Ümit Özat ve Osman Özköylü'yü basına yem etti, arkasında durmadı. Yeri gelince Alpay Hocayı da çok iyi satacaklardır adım gibi eminim. Hatta stat krizi ile ilgili olarak yönetim tek kelam etmezken, yem olarak Alpay Hocayı öne sürüp ona açıklama yaptırmıştı. Taraftarımızın pardon seyircimizin durumu ile ilgili tek kelam etmek istemiyorum halimiz ortada, dipteyiz, sondayız!

Dünkü maçta defansımız iyiydi. Yine orta sahanın orta bloğu da iyiydi. Ama kanatların halini gördünüz, kanat oynayacak adam olmayınca böyle oluyor haliyle. Alpay Hocaya üzüldüm. Buraya siyasetle gelmiş olabilir ama elindeki kadro, özellikle hücum hattı oldukça yetersiz. Elinde bi Chiubike var, yeri geldi forvet arkası oynattı, yeri geldi kanata çekti. Ne yapsın adam elinde oyuncu vardı da oynatmadı mı?

Dün akşam Forza Samsun, Serdar Ölmez İstifa pankartı açmış ve pankart kaldırılmış. Erkurt Tutu ile Serdar Ölmez arasındaki ilişkiyi merak ettim doğrusu. Bu adam Erkurt Tutu'ya ne yaptı da taraftarı karşısına alıyor bu şahsiyet abidesi insan için?

Ben bu sene bu takımın şampiyon olacağına inanmıyorum. Daha doğrusu Erkurt Tutu bu kulübün başında olduğu sürece şampiyon olacağımıza ihtimal bile vermiyorum. Ben bunların kulübü şampiyon yapmak, Süper Lig'e çıkarmak gibi dertleri olduğuna da artık inanmıyorum. Bence amaçları süründür ama öldürme, düşmesin ama çıkmasın da, kulüp başkasının elinde olmasın bizim borumuz ötsün.

Son olarak taraftarımız. Çiço Reis yok, Engin Sever bıraktı, Forza Samsun ile yönetim uğraşıyor ki yönetim bir iki maç sonra PassoLig ile onları da bitirecektir. Taraftar seyirci olma noktasında ilerliyor. Dün tribünlerde Galatasaray formalı bir genç bile gördüm. "Tühhh keşke Beşiktaş maçına bilet alsaydım" diye yakınanları da ekleyin varın halimizi siz düşünün.