Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CoRaqLi55

Samsunspor taraftarini anlattigim herkese ayni sezonlari ornek gosteririm. Super lige ciktigimiz ve super ligde ki sezon baskaydi derim. Bir sirinler furyası vardi o donem. Tum taraftari meastro gibi yoneten bir grup. Simdikiler gibi 50-100 kisiyi etrafina toplayip ustunu basini cikartip destek goremeyincede "ayaga kalkmayan s**tirsin gitsin" diyen şuursuzlar gibi degildiler. Mac baslamadan once tribune 3-5 sevilen futbolcuyu cagirip digerlerini kusturmez hepsini tek tek tribunlerin onune cagirirdilar. Maratonda ayni sekilde destek verirdi. Guzel gunlerdi. Maci birakir sirinleri izlerdik. Kesintisiz 10-15 dakika karsilikli tezahurat yapilirdi. Simdi oyle mi? Hazirlik macina gelen bir grup taraftardan ders aliyoruz. Butun futbolculari ilk ev sahibinin davet etmesi gerekirken adamlarin davetini izliyoruz. Istiklal marsi faciiasinda sessizce noluyo lan derken ankaralilardan goruyoruz istiklal marsinin okunmasi icin illa hoparlorlerden ses gelmesi gerekmedigini. Bugunlerde taraftarlik konusunda dipte olabiliriz bu sorun degil. Daha buyuk problemimiz cozume ulastirabilecek kimsemizin olmamasi. Uzun bir sure daha maratonda iş bilmez bir adama amigo diye göz yumacagiz sanirim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özkan

Alıntı yapılan: Karabudun - 30 July 2017, 10:52:15
Kimdir o Samsunsporluluk dersi vermeyen suçlu grup? İsim zikret ki herkes bilsin hocam.
Öncelikle alıntı yapayım derken beğen oldu yanlışlıkla bunu belirteyim.Grup derken gitmeyen tüm topluluk manasında grup kelimesini kullandım.Yani gitmeyen tepki göstermeyen gidip tepki göstermeyen herkes  ;)

Karabudun

Alıntı yapılan: özkan - 30 July 2017, 16:39:08
Öncelikle alıntı yapayım derken beğen oldu yanlışlıkla bunu belirteyim.Grup derken gitmeyen tüm topluluk manasında grup kelimesini kullandım.Yani gitmeyen tepki göstermeyen gidip tepki göstermeyen herkes  ;)

Ben "grup" kelimesinden ziyade "güruh" sözcüğünü kullanıyorum o "herkes" için. Dünkü maçta içine sinmese de o maça girip bir şekilde ,ama cılız ama güçlü, protestosunu yapıp ilk yarının bitmesini beklemeden çıkan insanlar vardı. Kimseden destek almayan, sağda solda dravdan konuşup da destek vermeye korkan ya da üşenen çoğunluğun içinde ışıldayan insanlar...

özkan

30 July 2017, 17:46:38 #45723 Son düzenlenme: 31 July 2017, 02:10:52 özkan
Karabudun aynı şeyi konuştuğumuzu düşünüyorum,bende diyorumki çıkar korkusu güden tribün grubunun yerine o maça gelmeyen aklı başında organizatörlük yapabilecek kişiler gelseydi maça o protesto çok çok çok daha güzel olurdu diyorum.Ha bu haliylede güzel oldu protokole yakın oturan biri olarak yzy ve erkut tutunun hal hareketlerini görmenizi isterdim ve tabi birde konuşma biterken onlara yalaklanan şakşakcıları  :)

Yani sözün özü şu,bir olay olunca olayın arefesinde hemen biri diyorki evet bu konu ile ilgili tutumumuz bu olsun örnek son olay için maça gitmeyelim diğer stada gidelim bu tepki onlara yeter diye bir krar alındı.Bende diyorumki bunu böyle ben dedim oldu kafasıyla değilde konuşarak tribün etrafı ile iletişime geçerek topluca ve herkesin aynı tepkiyi verdiği ( çünkü aklın yolu bir o stada gidip bunları yuhlamak sonra hep beraber o staddan çıkmak ) bir organizasyon yapamıyoruz.

sadece55

Yzy rezil oldu ya bana açılış yetti... Utanmadan konuşmaya gelmiş yüzsüz adam

Musti

En ufak bir hakkım varsa herkese helal olsun. Siteden ayrılıyorum ve hesabımı siliyorum. Ulaşmak isteyen olursa twitter/@akmanmusti

Hakkınızı helal edin.

özkan

Kupa finalinin samsunda oynanması ile ilgili bayramlaşma esnasında oluşan kupa finaline karşı değiliz diye şehire değer katacak diye kendilerine çoba verenlerle fısıldaşanları söylediğimde sitedeki bazı tip arkadaşlar bıdı bıdı yapmıştı hatırlarsanız.Bugün idmanda bazı açıklamalarda bulunmuşlar bu fısıldaşanlar.Adamlar diyorki (yzy ve tutunun ıslıklanması ile ilgili) ıslıklamalarla ilgili alakamız yoktur biz müziğin sesinin kesilmesini ıslıkladık diyot.Ulan o ara müzik bile çalmıyordu be.Ayrıca serdar ölmez in istifa pankartı ile ilgili alakamız yok biz yapmadık diyorlar.ulan zaten siz yapamazsınızki böyle dik duruşlu bişeyleri.yapabilirmisiniz diye sormadık zaten size.ama para versen adama bu kadar itirafı yaptıramazsın.enterasan açıklamalar.dinleyin derim.yalnız enterasan olan şu bu olaylar sonrası bunların tesislere gelip konuşun dercesine açıklamalarda bulundurulmaları enterasan geldi bana.

Ayrıca bugün itibarı ile bu çorbacıları maratonda kabul edip bunlarla beraber olan ,dışarda xxx reis ayaklarıyla sosyal arkadaşlıklarına devam eden haindir karaktrersizdir.Samsunspor u malzeme olarak gören,işin sevda,maneviyat tarafında olmayan,pankartın arkasındayız demekten korkan,kupa finalinden rahatsız olman BU BÜYÜK SAMSUNSPORLULARLA hala ilişkilerini sorgulamayıp bağını koparmaktan korkan KENDİ SAMSUNSPORLULUĞUNU SORGULASIN !!!

Biz SAMSUNSPOR'u bazılarıyla arkadaişlık ilişkiler ortamlar ticari bağlantılar kuralım diye sevmedik.Olduysa ilişkilerimiz bu armayı karşılıksız sevenlerle olmuştur.Ortak çıkar elde ettiklerimizle değil.

tactician

Alıntı yapılan: özkan - 02 August 2017, 02:13:00
Kupa finalinin samsunda oynanması ile ilgili bayramlaşma esnasında oluşan kupa finaline karşı değiliz diye şehire değer katacak diye kendilerine çoba verenlerle fısıldaşanları söylediğimde sitedeki bazı tip arkadaşlar bıdı bıdı yapmıştı hatırlarsanız.Bugün idmanda bazı açıklamalarda bulunmuşlar bu fısıldaşanlar.Adamlar diyorki (yzy ve tutunun ıslıklanması ile ilgili) ıslıklamalarla ilgili alakamız yoktur biz müziğin sesinin kesilmesini ıslıkladık diyot.Ulan o ara müzik bile çalmıyordu be.Ayrıca serdar ölmez in istifa pankartı ile ilgili alakamız yok biz yapmadık diyorlar.ulan zaten siz yapamazsınızki böyle dik duruşlu bişeyleri.yapabilirmisiniz diye sormadık zaten size.ama para versen adama bu kadar itirafı yaptıramazsın.enterasan açıklamalar.dinleyin derim.yalnız enterasan olan şu bu olaylar sonrası bunların tesislere gelip konuşun dercesine açıklamalarda bulundurulmaları enterasan geldi bana.

Ayrıca bugün itibarı ile bu çorbacıları maratonda kabul edip bunlarla beraber olan ,dışarda xxx reis ayaklarıyla sosyal arkadaşlıklarına devam eden haindir karaktrersizdir.Samsunspor u malzeme olarak gören,işin sevda,maneviyat tarafında olmayan,pankartın arkasındayız demekten korkan,kupa finalinden rahatsız olman BU BÜYÜK SAMSUNSPORLULARLA hala ilişkilerini sorgulamayıp bağını koparmaktan korkan KENDİ SAMSUNSPORLULUĞUNU SORGULASIN !!!

Biz SAMSUNSPOR'u bazılarıyla arkadaişlık ilişkiler ortamlar ticari bağlantılar kuralım diye sevmedik.Olduysa ilişkilerimiz bu armayı karşılıksız sevenlerle olmuştur.Ortak çıkar elde ettiklerimizle değil.

@ özkan

Aynı temalı 100 tane mesaj yazdın.  Herkes kimi kastediyorsan açıkça yaz yoksa aynı mavalları okuma minvalinde bir çok kez yazdı.  Sen geçmişte izlediğin yöntemi devam ettiriyorsun. Bence kimsenin Samsunspor'lulugu sorgulanabilir degildir ama sen kimin kisini sorgulamak istiyorsan acikca ifade et. Hatta buraya yazmadan direk hedef aldığın kişilere özel mesaj olarak yaz. Aynı şeyleri aynı ithamları okumadan yorulduk inan

ata55

Alıntı yapılan: özkan - 02 August 2017, 02:13:00

Kimlerden bahsediyorsun bilader?

eprianu

Sanırım konusu geçen grup Söğütlübahçeliler. Açıklama yapmışlar biz Erkurt Tutu ve YZY'yi protesto etmedik diye. Şarkıları ıslıklamışlar...

http://www.sporaksiyon.com.tr/erkurt-tutuyu-kimler-protesto-etti.html

samsun 55

özkan

03 August 2017, 02:13:59 #45731 Son düzenlenme: 03 August 2017, 02:18:06 özkan
Alıntı yapılan: tactician - 02 August 2017, 07:35:16
@ özkan

Aynı temalı 100 tane mesaj yazdın.  Herkes kimi kastediyorsan açıkça yaz yoksa aynı mavalları okuma minvalinde bir çok kez yazdı.  Sen geçmişte izlediğin yöntemi devam ettiriyorsun. Bence kimsenin Samsunspor'lulugu sorgulanabilir degildir ama sen kimin kisini sorgulamak istiyorsan acikca ifade et. Hatta buraya yazmadan direk hedef aldığın kişilere özel mesaj olarak yaz. Aynı şeyleri aynı ithamları okumadan yorulduk inan
okuma kardeşim o zaman.mausu kaydırınca görmemiş oluyorsun.ayrıca kasım 2016 da kayıt olmuşsun bu gizli hesabınla ama geçmişi biliyorsun.sen bikere kimliğinle yazsana.o yüzden bu yazılan yazılar niye seni rahatsız etti önce bunu açıkla istersen.

Karabudun

Kendi adıma sırf protesto etmek ve benim gibi düşünen Samsunsporlular ile bir araya gelmek için girdim o maça. "Serdar Ölmez İstifa" pankartı açıldıktan sonra da çıktım. Söğütlübahçe ile de yakından uzaktan alakam yok. Yalandan yere kimseye baskı yapmasın yönetim. Protesto etmek suçsa ben gururla işledim o suçu. Yerimiz yurdumuz belli, spor büroya ihbar edip aldırabilirler.

And olsun ki üzerini örttüğünüz her şeyin altında kalacaksınız!

Sadece Samsunspor

Bugun sehirde kahvalti organizasyonu vardi. Cemal yesilyurt yaninda vali ve yusuf ziya varken dedi ki. Bana yer gosterin soz veriyorum 500milyon dolarlik yatirim yapacam dedi. 2sininde elleri baglanmis yuzune bile bakamiyorlar. Bana kavak merzifon tarafini gosteriyorlar dedi. Kardesim yatirim yapacaksa adam verin iyi bi yer.