Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Kemal ve İlhan Süper lige gider en kötü ,bize gelmezler.Kaleci Fevzi olabilir.En önemlisi orta saha bakalım kimler alınacak.

edmontdante

Gökhan KABA'yı alalım.Hani gol onun işi ya o nedenle :lol:  :lol:

furkan88

kaleci, oyun kurucu(10 numara),sağ açık ve forvet alınması lazım.tabi bütçemiz izin verirse.kendi içmizdeki borçları ödeyebilirsek.inşallah sorunumuz kalmaz ,iyi transferlerle iyi kamp geçirip yeni transferlerin takıma adaptasyonunu sağlayıp ikinci yarıya gireriz.ÖNERECEĞİM FUTBOLCULAR:forvet:murat uluç(bolu-alınmalı),(aydın,mehmet-altay),(kenan özer-istanbulspor),(burhan-mardin),şehmus-karşıyaka.oyun kurucular(10numara):(mustafa gürsel-elazığ),(ramazan durdu-erciyesspor),(emre aygün-ordu),(adem büyük-altay-kesinlikle alınmalı).sağ açık:(yasin avcı-altay-alınmalı), eğer genç,aç bir sağ açık bulunamazsa tamer tuna-istanbulspor).TANER GÜLLERİ;SERDAR SAMATYALI;TANER DEMİRBAŞ;ŞADİ HEM PAHALI HEM ALINMASI ZOR TOPÇULAR:YOKSA KİM ALMAK İSTEMEZKİ.AYRICA 3 BÜYÜKLERİN GENÇLERİNİ ALMAK BÜYÜK RİSK.GEÇEN SENE ZAFER VE SERDAR ÖZKAN DA GÖRDÜK.BENCE ALINMAMALI.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "edmontdante"Gökhan KABA'yı alalım.Hani gol onun işi ya o nedenle :lol:  :lol:

olur mu? adam İBB'de taraftarın sevgilisi :) olmayan taraftarın tabii.

Bize eğilip bükülmeyecek ve direkt oynayacak 4 transfer gerekiyor. İyi bir kaleci, orta sahaya iki nokta transfer ve bir de Serkan-Caner ikilisinin sık sakatlanmaları ve ceza almaları ihtimalinden dolayı skor üretebilecek bir forvet...

Kaleci için Zafer Özgültekin ve Fevzi Tuncay isimleri geçiyordu -ki her ikisi de başarılı olabilirler.

Orta alanda oyun kurucu mevkiinde eski futbolcumuz Evren Nuri Turhan konuşuluyordu. Evren, bu sezon Şekerspor'da sürekli forma giyen ve formda olan bir oyuncu, onun da katkı sağlayacağınıa inanıyorum.

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Aydın Karabulut da PAF Takımında devamlılığ olan bir isim. Ertuğrul Sağlam kontenjanından kazandırılabilir takıma ancak ben kiralık oyuncunun her daim risk olduğuna inanıyorum.

Forvet konusunda beklemedeyiz şimdilik. Geçen seneki Burhan Coşkun-Sinan Özkan-Gökhan Kaba fiyaskolarından sonra çok daha dikkatli olmak lazım.

Gidecek oyuncular konusunda net bir fikrim yok. Sinan Demircioğlu maliyeti yüksek katkısı az bir isim oldu bizim için. Bu nedenle yol verilebilir. Ayrıca Samsunlu olmasının dışında bu takımda yer bulmalarını gerektiren futbolculuk özellikleri olmayan Serkan Eyüboğlu da 3. Ligdeki Bafraspor ya da Gazi Belediyespor'a verilmeli. Yine forma şansı bulamayan bazı genç arkadaşalrın da Bafra ve Gazi'ye gönderilip tecrübe kazanmaları sağlanabilir. ( Turgut, Hakan hatta geleceğin yıldızı Armağan... )

cem and naz55

olur mu? adam İBB'de taraftarın sevgilisi :) olmayan taraftarın tabii.  :D  :D  :D

Sadece Samsunspor

Alıntı Macit Altay'dan ayrıldı!

Sezonun ilk yarısında Altay'da yeterince forma giyme şansı bulamayan savunma oyuncusu Macit Güven İzmir ekibi ile yollarını ayırdı.

Macit'in ayrılmak istediğini yöneticilere bildirdiği ve bu talebinin kabul edildiği öğrenildi.
Macit'in hazırlık kampına katılmayacağı belirtildi.

BENCE BU OYUNCU ALINABİLİR ÖZELLİKLERİ BURADA:

KİŞİSEL BİLGİLERİ  

Ülke: Türkiye
Doğum Tarihi ve Yaşı: 02/08/1980 ( 27)  
Doğum Yeri: Türkiye / Trabzon

OYNADIĞI TAKIMLAR  
Akçaabat Sebatspor  
Altay  
Elazığspor  
Kocaelispor  
Mersin İdman Yurdu  
Sarıyer  
Trabzonspor  

GÖREV YAPTIĞI KARŞILAŞMALAR

MAÇ TÜRÜ                    SEZON MAÇ  SAYISI    
Türkiye 2.Lig A Kategorisi  2007-2008 - 6  
TürkiyeSüperLigineYükselme  2007      - 1  
Türkiye 2.Lig A Kategorisi  2006-2007 - 5  
Türkiye 2.Lig A Kategorisi  2005-2006 - 4  
Türkiye Kupası              2005-2006 - 1  
Türkiye 2.Lig A Kategorisi  2004-2005 - 15  
Türkiye Süper Ligi          2003-2004 - 10  
Türkiye Süper Ligi          2002-2003 - 3  
Türkiye Süper Ligi          2001-2002 - 25  
Türkiye Süper Ligi          2000-2001 - 22  
Türkiye Süper Ligi          1999-2000 - 11

edmontdante

Alıntı yapılan: "Tuqberk"
Alıntı Macit Altay'dan ayrıldı!

Aman Tuğberk bu da Erol KAPUSUZ Şarlatanı gibi olmasın. :lol:  :lol: O da Alyay'dan devre arası gelmişti.Yoksa bunun da hocası Macit ayrılırsa ben de istifa ederim mi diyor :lol:  :lol:

ali ihsan

Macit bildiğim kadarıyla stoper ve bizde fazlasıyla ve ondan çok daha kaliteli stoperler var,bence ona hiç gerek yok.Altaydan bize Mehmet Şen uyar,onuda göndermezler bence.

Tufan

bi kaleci bi açık alsınlarda işe yarıyan isterse mançuryalı olsun
mehmetle ercüyü aynı anda kaleye koysan yine 1 kaleci yapmıyor dbakır macında ercü yine yapıodu şovunu az kalsın

salihcakir

bende kiralık oyunculardan tam randuman alamayacağımızı düşünüyorum. Bu nedenle bonservisi ile birlikte alınabilecek ve önümüzdeki sene süper ligde takımda yer alabilecek oyuncu tercihleri yapmalıyız diye düşünüyorum.
bunun için aklıma gelen ilk örnek yukarıda da yararlı olacağı yönünde fikir birliği edilen bir isim Evren Turhan.
Bununla birlikte yetenekli, kendini ispat etmek isteyen, çapın futboluna uygun mücadeleyi seven bir kaç oyuncu bulunabilir ikinci ligden. Mesela Karabük'ten mesela Adana'dan...

furkan88

orta sahaya elazığlı korhan çok iyi olur.geçen sene elazığ şimdi i.bld.deki erman ın aynı stili.sağ açıkta altaylı yasin avcı.bence bu ligin en iyi sağ kanat oyuncusu.forvette kesinlikle sprinter bi golcü olmalı.çünkü bizim golcülerde o özellik yok.kale için bjk lı murat şahin in adı geçiyomuş.AKS ta sunucu dediydi.

furkan88

sprinter golcü için sivastaki balili gibi hızlı bir forvet lazım.1.ligde kartaldaki iskender ve bolu daki murat uluç olabilir bana göre.yani celil gibi takımı ileriye taşımalı.

cem 55

murat uluç benimde cok begendigim hem sag kanatta hem forvette oynayabilen cok yönlü iyi bi futbolcu bu sene bolunun basarısında cok buyuk rolu var kupa macında bizede 2 gol atmıstı alabilsek süper olur ama ben bolunun bırakacagını sanmıyorum yasin avcı konusundada aynı fikirdeyim iyi oyuncu ama altay bırakmaz.forvet konusunda mardinde kadro dısı kalan erkan ergün yada altayla yollarını ayıran aydın kanımca iyi tercihler olur.ama bütün sitenin hep bir agızdan dile getirdigi kaleci transferi bence öncelikle halledilmeli.

bir baba hindi

furkan88

altayda başkan nafiz zorlu açıklama yaptı.özel bonservis bedeli olan 3-4 oyuncu dışında her futbolcu aldığı parayı getirip istediği yere gidebilir dedi.bu durumda yasin avcı o 3-4 kişiden biri değilse mutlaka alınmalı diyorum.hem o zaman maliyeti daha düşük gelebilir.menfaatimiz açısından.