Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

nomak55

beyler bişey soracam bizim hiç avrupada gurbeçi oyuncu arama komitesi falan varmı??
yoksa bence gurbetteki samsunsporlularla temasa geçilebilinir..illaki gurbetteki samsunsporumuzun taraftarının aklında şu adam samsunda olsa çok ii iş yapar dedikleri futbolcular vardır...??? acaba admin arkadaşımız veya yönetime yakın birisi bunu yönetime dile getirebilirmi???
gurbetten çok yetenekli Türk futbolcular çıkıyor hemde maliyetide düşük olur

erkan55

taner transferi zor gibi gözüküyor cünkü bjk de onu transfer etmek istiyormus onun yerine sadi düsünülebilir cünkü sadi kaleye sirti dönük oynaya bilen bir oyuncu

mctlçy

evet mesela geçn sene gs ye geln bi grbetçi vardı gs almasa biz alacktık...sol kanatta oynuordu onun gibi niceleri vardır avrupada.gurbetçi transferi mantıklı ama onlarda tecrübesiz olur bu ligi kaldırabilirlermi?

jean

bjk o kadar adamdan tanerimi alacak bence cok sacma yalan haber kesinlikle

samsunmania

Geçen sene bize gelecekken Galatasaray'ın devreye girdiği ve hazırlık maçında ayağını kırarak onlara da hayrı olmayan Bilal Aziz çok yetenekli.Düşünülebilir.Herhelde mctlçy kardeşim de bu oyuncudan bahsediyor.

mctlçy

evet bilal den bahsediorm...ama bjk deki aydın alınacaksa bilal e gerk yok.onun gibi nice yetenkli futbolcular vardır farklı mevkilerde  oynayan yurt dışında takip etmeliyiz...

55cem55

geçen hakkıyla karsılastım transfer konusunda konustuk karamsar bi tablo çizdi...dediği yönetim içerdeki bize olan borcunu ödemeden transfer mi ytapacak dedi zorr bizde isteriz iyi transferler yapsın takım şampiyonluğa oynasın ama içborçları ödemeden yapamaz kolay kolay dedi... :(

jean

yine sikintiya girecez gibi duruyor ne guzel destek gelse yonetim hirsliydi galip ozturk sozunu tutmadi anlasilan

nomak55

Bence tek kurtuluş kaliteli gurbetçi futbolcular Türkiyedekileri görüyoruz kimleri bulabildiler avryapda ikinic üçüncü ligden geliptetop oynayan ne adamlar var örnekleri saymakla bitmez tecrübesiz olabilirler ama gs bile almanya ikinci liginde futbolcu getirip oynatıyor bizde hayli hayli oynatırız bence yeterki sağlam adamlar bulsunlar

samet

bu saatten sonra bırak futbolcu almayı elimizdekileri tutalım bari...

berusa55

Su durumda ara transferde baskan alacagız sanırım... insallah tabi!!

ali ihsan

Yakında transfer haberlerini duyarız herhalde.4 tane banko transfer bizi hedefe götürür.Hadi bakalım hayırlısı

Cagdas Ünver

Kaleye : Zafer Özgültekin

Sag Kanat'a : Serdar Samatyali

Forvet'e : Cenk Isler

Tabi maddi durum el verir mi bilmiyorum.

beşnumara

Alıntı yapılan: "Cagdas Ünver"Kaleye : Zafer Özgültekin

Sag Kanat'a : Serdar Samatyali

Forvet'e : Cenk Isler

Tabi maddi durum el verir mi bilmiyorum.
bu isimlerden sadece kaleci zafer olur başka da olmaz

veis

fenerbahçeli kemal ve ilhan kiralık listesinde bence yerinde transfer olur.gs ise genç orta saha oyuncuları aydını kiralıyor oda süper olur ama kaleye ve forvete çok acil ihtiyaç var evren orta sahada tecrübesiyle çok iş yapar.