Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

King Of The North

Kocaelisporun forveti Taner Güleri'yi alabilirsek tam süper olur.Bize iyi bir golcü lazım onun adı da Taner Güleri kesinlikle.

tolga

takım kampa gidemiyor siz hala tanerden bahsediyorsunuz bugün takım futbolcuları ve çalışanlar bayramı meteliksiz geçirecekler şafak gedikoğlu istanbulda keyif çatsın maçta tribün şov yapsın oh be ne güzel iş bedava kahramanlık  :evil:
hanginiz eve bayramda  çocuğunuza bir şeyler almadan gidebilirsiniz yazık çok yazık başkan dönmüş ne olacak yaraya çare olmak önemli  kefene kadar satarak onurla yaşamak önemli şova gerek yokkkkkkkkkkkk

celebi

NE YANİ FUTBOLCULAR BİZDEN AÇ MI GEZİYORLAR TOLGA KARDEŞİM.

tolga

tanıdığın futbolcu varsa aç sor güzel kardeşim veya tesis çalışanlarından

maço

Alıntı yapılan: "tolga"takım kampa gidemiyor siz hala tanerden bahsediyorsunuz bugün takım futbolcuları ve çalışanlar bayramı meteliksiz geçirecekler şafak gedikoğlu istanbulda keyif çatsın maçta tribün şov yapsın oh be ne güzel iş bedava kahramanlık  :evil:
hanginiz eve bayramda  çocuğunuza bir şeyler almadan gidebilirsiniz yazık çok yazık başkan dönmüş ne olacak yaraya çare olmak önemli  kefene kadar satarak onurla yaşamak önemli şova gerek yokkkkkkkkkkkk

valla helal yaa demek futbolcuların cocuklarına bayramda alacak paraları bıle yok tuh yaa harbıden kotu ne bılım kenarda koselerındede para yok he vay anasını vay devlet futbolculara yardım etsın.

kardesım bız esnafız allaha sukur muhtac deılız ama yarına 3 mılyarlık cekımızın olup cebımızde 5 kurus paranın olmadıgı zamanlar bıle bu takıma elımızden geldıgı kadar yardım yaptık.belkı kımbılır kac kısı hıcbı bayram cocuklarına bı seker bıle alamıyo bırakta futbolcularda bı gun alamasın

tolga

futbolcularda önemli ama onlardan önemlisi orada bulunna 70-80 tane personel  bilmem anlatabildimmi  kardeşim istanbuldan katılan değerli yarışmacı

cem 55

tolga kimsin bilmiyorum ama yönetime özelliklede safak baskana catıp durmandan gereksiz söylemlerde bulunmandan baska nicklerde kullandımı bilmiyorum ama siteyi karıstırıp durmaya calısan bi zati muhterem vardı simsar mıydı cenkturgutmuydu neydi kesin o yada yakın bi arkadasısın o ercüment coskunderenın yegenıydi sende imran okumusun yegeni filansın sanırım.bak arkadasım o istanbuldan katılan degerli yarısmacı gecen sene olsun bu sene olsun izmirde eskişehirde sakaryada kısaca samsunsporumuzun cogu deplasmanında ögrenci olmasına ragmen kendi imkanlarıyla gidip takımımıza destek olmustur ve inan senden kat be kat daha fazla samsunsporludur ikincisi durup durup elestirdigin bu yönetim uzun senelerdir görmedigimiz seffaf bi yönetim anlayısı sergilemektedir safak baskan daha 2-3 ay önce burda tel numarasını vermişti baskanımızı arayıp samsunspor taraftarı oldugu söylesen inan sana hiç çekinmeden istedigin cevapları bütün acıklıgıyla söyler kaldıki lig a da hangi takımın futbolcusuna calısanına borcu yok bana söylermisin borc olsa bile yönetimimiz bunu halletmeye calısıyodur futbolcularımızdanda ben hiç böyle bi yakınma duymadım çünkü onlarda biliyolarki yönetimimiz iyi niyetli ve calısıyo ama sen her fırsatta hiç geregi yokken yönetim sov yapıyo safak baskan keyif catıyo futbolcuların bayram harclıgı bile yok deyip burda demogoji yaparsan ben senin iyi niyetinden ve samsunsporlulugundan şüphe ederim.burda herkes herseyin farkında sen degerli fikirlerini kendine sakla bizide rahatsız etme olur mu?

tolga

kesinlikle yanılıyorsun cem kardeşim gerçek samsunsporlu sorunları bilipte söylemeyen ve böylece takımına ihanet edendir.doğruyu söyleyen 9 köyden kovulur misali sende göreceksinki takım pazartesi kampa bile gidemiyor araştırırsan görürüsün istanbuldan  buraları takip etmen zordur.bizler takımın neferleriyiz her saniyemiz takımımzın yanında  ne kadarda esnaf olsak bile takımımıza zaman ayırabiliyoruz öyle istanbuldan buraları takip etmen zordur sende görürsün bayram sonrasını ve ben kimsenişn yeğeni değilim rahat ol kendi başına samsun sevdalısıyım kimi tanıyosun futbolculardanda yakınma duymadın tanıdığın varsa aç sor bilgi sahibi olmadan fikir söyleme

Kadir ÇELEBİ

Tolga Arkadasım biz istanbulda olabiliriz belki senin kadar takip edemiyorda olabiliriz... seninle tartısmak degil maksadım sadece soru sormak ( COZUM )
ureticek birseylerin varmı ? sayet yoksa bende senin gibi Microsoft sahibinin bu kulubun basında gormek istiyorum..! disoyun ki şafak başkan tiribunlere oynuyor sende sanal'a oynuyorsun..

tolga

samsunspor_34 kardeşim senin ve tüm samsunsporlu kardeşlerimimin kurban bayramını kutlarım ama şunu bil ki zaman her şeyin ilacıdır inşallah ben buradan yanılırım

jean

tolga arkadas futbolcular her ne kadar para alamasada dedigin kadar kotu duurmda degildirler hepsi 100 milyarlmik arabaya biniyorlar illaki samsunsporun parasida var iclerinde safak baskan veya diger yonetime laf demeye hickimsenin hakki yok takim kapanacakti sen kamptan bahsediyon altay diyarbakir sakarya sivas bile para veremiyor sadece samsunun degil adaletsiz turkiye liglerinin sorunudur bu son donemlerde

maço

Alıntı yapılan: "tolga"futbolcularda önemli ama onlardan önemlisi orada bulunna 70-80 tane personel  bilmem anlatabildimmi  kardeşim istanbuldan katılan değerli yarışmacı

neyse bırader uzatmaya gerek yok ben zaten baskan ıstıfa ettıgınde baskan gerı gelsın transfer falan onemlı degıl yeterkı basımızda adam gıbı bırı dursun demıstım.yarısmacı konusundada uzatmaya gerek yok cem abı gereklı cevabı vermıs saolsun

transfer konusuna gelınce eger yapılacaksa bı kalecı alınsın en azından baska yerlere sonradan dusunulur ama en azından bı kalecı

King Of The North

Bence kimler alınmalıdan çok aylardır paralarını alamayan futbolcular ve personele gerekli ödemeler yapılmalı yoksa 2.yarıda durumumuz hiç de iç açıcı olmayacak.

King Of The North

Alıntı yapılan: "tolga"takım kampa gidemiyor siz hala tanerden bahsediyorsunuz bugün takım futbolcuları ve çalışanlar bayramı meteliksiz geçirecekler şafak gedikoğlu istanbulda keyif çatsın maçta tribün şov yapsın oh be ne güzel iş bedava kahramanlık  :evil:

Tolga haklısın kardeşim de üslubun yanlış,yoksa buraya yazan her Samsunsporlu takımdakilerin ve personelin alacağı olduğunu biliyor ve ona göre boş boş yazmıyor kimse,sadece Samsunsporumuzu iyi yerlerde görmek istiyoruz başkanıyla,futbolcusuyla,taraftarıyla,basınıyla ve personeliyle.

CarSambaLi.Lord

HüSeyin Başgöl AçıklamaSında TranSfer YapmayaCakLarını Futbolculara Paralarını Zor ödüyoruz die SöylemiŞ Gazetede Okuduğum KadarıyLa . . . Ligin Başındada SöylemiŞLerdi Bu Sene Bizden ŞampiyonLuk bekLemeyin Die . . . Ama Bizim Takımımız TeCrübeLi OyunCularla DoLu Coğu MaÇımızı ŞanSSızLıktan Kaybettik Biraz Daha DikkatLi oLSaydık iLk Yarıyı iStediğimiz Yerde bitirebiLirdik Bu Sene Şampiyon oLamaSakta En Azından PLay-OFF Lara kaLabiLSek Çok iyi oLur . Biz Yine Her zamanki DeSteğimizi vereCeğiz Bu Takım ELbet Bu Sene OlmazSa ßir Dahaki Sene SüperLige ÇıkaCaktır .