Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

MeL_55

Kaleye, Orta saha, Forvete... kaleye iyi bir adam lazim tecrübeli... orta saha da ceyhun gibi tip oyuncu lazim... forvete de serkan ve caner oynamassa iyi bir alternativ olarak yani kiralik bir oyuncu alinabilir...

veis

bu iler transferlede olmuyor al işte elinde ramazan sal diye bi topçun varama adamı oynatmıyorsun kaldıki bolu maçında süper oynadı bence bu çocugun suçu ne yücel hocanın sorunuda burada elindeki malzemeden şikayet ediyor ama malzemeyi kullanmıyor.

ali ihsan

Kenan,Hakkı,Emre ve Murat Duman gibi stoperler varken Ramazan Sal a zor sıra gelir bence.Eksik bölgeleri takviye etmeliyiz ki hiç olmazsa kaleci ve orta sahanın ortasına bir oyun kurucu kesinlikle alınmalı.En az 2 transfer şart.

ozkan17

yaw aslında klubun hesaplarını orenebılsek guzel olmazmıydı arkadaslar..transfere kac para ayırdır??bu klubn gelırı gıderı nedır?nerden ne gelıyo nereye ne gıdıyo bılsek guzel olmazmıydı..bolece konusan nsanlarda ona gore konusmazmıydı..uc kurusumuzu warsa bır yada ıkı kurusluk adamalrı solerdık burda..kımımız dıyoruz ır serbest kalan fevzıyı alalım dıye ama bılmıyoruz ki onu alacak paramız varmı..bılsek hepımız ona gore bıseyler solerız..hem soledıklerımız bı anlamda da yonetıme ısık olur..

deli 55

kartalspordan iskenderi,malatyaspordan serdar samatyalıyı alırsak takım çok ii olur.ayrıca bize sağlam kaleci şart...

onurbas

bence eski kalecimiz fevziyle cenk bu takıma gelirse forfet ve kalede sıkıntı yasamayız bide serkan özdemir gibi bize hızlı bi ortasa lazım bence
                      sögütlübahceliler

ali ihsan

Serkan Özdemiri bizdeyken gördük zaten.Top sürmekten aciz,bizden uzak olsunda nerede oynarsa oynasın.Fevzi olabilir,şehri tanıyor ve bonservisi yok,iyi transfer olur.Maddi kaynak bulunursa tabi yoksa canları sağolsun,bu yönetimin buralara ne zorlukla geldiklerini iyi biliyoruz ve kulübe sahip çıkmasalar acaba şu an hangi durumda olurduk ? Bu nedenle yönetimin yıpranmasına engel olmalı ve destek olmalıyız.BAŞKA SAMSUNSPOR YOK...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "aliihsan55"Serkan Özdemiri bizdeyken gördük zaten.Top sürmekten aciz,bizden uzak olsunda nerede oynarsa oynasın.Fevzi olabilir,şehri tanıyor ve bonservisi yok,iyi transfer olur.Maddi kaynak bulunursa tabi yoksa canları sağolsun,bu yönetimin buralara ne zorlukla geldiklerini iyi biliyoruz ve kulübe sahip çıkmasalar acaba şu an hangi durumda olurduk ? Bu nedenle yönetimin yıpranmasına engel olmalı ve destek olmalıyız.BAŞKA SAMSUNSPOR YOK...

nedense bizde olan futbolcular bizim takımdayken koşmaktan aciz ruhsuz oynuyorlar ama başka takıma transfer olduklarından savaşıyorlar o takıma katkıda bulunuyorlar örnek:serkan özdemir (eses de gayet iyi)

veis

ya adı sanı bilinmeyen amtör alalım biz en iyisi çünkü adamlar yürekle savaşıyorlar.kim gelirse gelsin yönetim adamlarlarla paradan önce beklentiyi anlatsın vallaha yeter.

kadifekaleli

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"Kimler alinmali bilmem ama kimler gitmeli bence onu biliyorum:
Mehmet Bölükbasi
Ercümebt
Kemal Akbaba
Sefa
Furkan
Fatih
Feridun

bU DEDİKLERİNE Bİ İTİRAZIM YOK İKİ KİŞİ DIŞINDA BİR SEFA BU ÇOCUK BİZİM ÖZ ÇOCUĞUMUZ İNŞ KAPTABLIĞINIDA GÖRÜCEZ.İKİ FERİDUN ABİ BU ÇOCUK FORVETLERİN GOL ATAMADIĞ GEÇEN SENE GOLLER ATTI VE KESİNLİKLE SAĞ BEKTE DEVAMLI OYNAMALI MURAT DUMAN KİM ABİ,BEN ESPRİ YAPIYORDUM FENER R.CARLOSU ALIYO AMA B İZDE YERLİSİ VAR DİYE MURAT DUMAN KAZMASINI BEĞENİYOSANIZ NE DİYEYİM SİZE

ali ihsan

Trabzonda forma yüzü görmeyen(sadece bu hafta 20 dk. oynadı) Adnan sizce geri alınabilir mi? Büyük ihtimalle gönderilecek.

Sol Açık

Ben 18-20 yaşlarındaki oyuncularımızın gönderilmesinden yana değilim.

Sefa (18 ), Emre (19), Samet (19) U-20 milli takımına çağrıldı, biz gönderelim diyoruz, bence yanılırız.

Ayrıca Kemal Akbaba da 19 yaşında ve eksiklerine karşın yetenekleri de olan bir oyuncu, bence tutmalıyız, hatta bonservisini bile mümkünse almalıyız.

Ha keza Can'ın da en azından bu ligde önemli olduğunu düşünyorum, canla başla oynuyor...

Evren, Fevzi, Serdar Samatyalı (ne kadar mümkün bilmiyorum) alınmalı. Bunlara 1 forvet (pek çok isim geçiyor, bence hepsi olabilir, ama ben maliyetine rağmen keşke Mehmet Batdal olabilse diyorum) ve 1 orta saha daha eklenirse iyi olur, ama elbette para???

edmontdante

Sürekli 4-5 oyuncunun alınacağı söyleniyor ama ben de buna katkıda bulunayım.Bugün SAMSUNSPOR'lu bir futbolcunun ağzından   4 futbolcunun alınacağını duydum bizzat.Ama tabiki isim vermedi.

ali ihsan

Kaleci,sağ açık,oyun kurucu ve forvet.Bu 4 mevkiye büyük ihtimalle alınacak.İnşallah kalitali isimler olur,bakalım bekliyoruz.

55cem55

arkadaslar büyük ihtimal serdar samatyalı,kocaelinden taner ve ertuğrul beşiktaştan aydın adında futbolcu gönderiyormuş tanımıyorum onlar devre arası geliyormuş diye biliyorum kaynak yönetim