Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

Samsun zorda

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, ara transferde futbolcu alamayacaklarını söyledi. Başgöl, "Biz mevcut kadromuzdaki oyuncuların paralarını ödeyemiyoruz. Şu anda transferi düşünecek halimiz yok" ifadesini kullandı.

körfez55

bence de şuan eldeki oyuncular tutulmalı.parasızlıktan kampa gidemeyen takım nasıl transfer yapabilir ki :(

ali ihsan

Kaleci şart.Sadece Ercümentle bu iş olmaz.

ozkan17

ee ne olcak sımdı..kampa da gıdemıyoz..hanı kamp programı bellı olmusdu hanı en az 4 adam alıyoduk..gulmek walla haram bıze

jean

kaleci sart ne yapip edim kaleci sorununu bile cozmeliyiz son yillarda shorunmu disinda iyi kaleci denk getiremedik gecen sene yabanci vardi oda zaten hic oynamadi

salihcakir

hepimiz devre arasına kendimizi atıp derin bir soluk çekip, yerinde takviyelerle ve sorunsuz bir kamp dönemi ile birlikte ikinci yarı zirveyi kovalayacak bir takım hesapları yapıyorduk. Maalesef geldiğimiz noktada maddi sıkıntılar kara bir cadi gibi hayallerimizin en tatlı yerinde çıkıverdi.

Şehrin ileri gelenleri takıma destek yerine köstek olmaya devam ettikleri müddetçe bu krizleri daha çok yazaacağız gibi görünüyor.

Umarım bu sıkıntıları bir an evvel aşarız da hayallerimizi yaşamaya kaldığımız yerden devam ederiz.

samsunmania

Arkadaşlar, yine kritik bir süreçten geçiyoruz. Artık bıktık usandık hepimiz. Kampa geç gidip takviye yapmak için fazla zaman yok. Umudumuzu kaybetmememiz lazım. Umutsuzluk hepimizin içini kemiren bir hastalık halini aldı. İnşallah bir çıkış yolu bulunacaktır. Mevcut yönetim bırakıp giderse işte o zaman çok sıkıntı çekeriz. Samsunsporu seven herkesin elini taşın altına koymasını temenni etmekten başka bir çare yok. Belki ara transferde süperligde forma şansı bulamayan genç futbolculardan bedelsiz yararlanabiliriz. Bunun için de Samsunlu teknik direktörlerin ve futbol adamlarının yardımına ihtiyacımız var.Gerçek Samsunlulara ve Samsunsporlulara sevgi ve saygılar sunuyorum. Her inişin bir çıkışı vardır bunu kimse unutmasın.

Sadece Samsunspor

bu şehirden bu zamana kadar destek gelmedi bundan sonra da gelmez gelse bile bi kere gelir devamı gelmez bu takım hep böyle gider yeter artık bıktık usandık ya son 5 yıldır aynı sıkıntı - sıkıntıyı çeken kim gelen yönetimler ve biz taraftarlar olan bize oluyor bi kere yüzümüz gülmedi bundan sonrada ne zaman güler meçhul. ya adam gibi destek yapsınlar yada artık taraftarı mağdur etmesinler yeter ya.

çok sinirlendim ondan böyle yazıyorum umarım yanlış yazmamışımdır

tolga

sevgili samsunspor sevdalı kardeşlerim ben bu sizin serzenişlerinizi dile getirmeye çalıştım dilimin döndüğü kadar ama bazı istanbuldan yazan arkadaşlar beni  ümranın yeğenimisin sitemizi karıştırıyorsun gibi sözlerle eleştirdiler canları saolsun samsun spor için bildiğim doğruyu her zaman ve her yerde yazarımda söylerimde ama bu insanlar bazı kişilerin güdümlüsü oldukları için zorlarına gitti o güdümlü oldukları insanı herkes çok iyi biliyor şovmenliğe gerek yok sezgin başkan bu takım için kazançtır ama bazıları kesinlikle değil takımımız kampına gidecektir gereklii transferleri de yapacaktır bazılarının inadına saygılarımla

Sadece Samsunspor

bu şehirden bu zamana kadar destek gelmedi bundan sonra da gelmez gelse bile bi kere gelir devamı gelmez bu takım hep böyle gider yeter artık bıktık usandık ya son 5 yıldır aynı sıkıntı - sıkıntıyı çeken kim gelen yönetimler ve biz taraftarlar olan bize oluyor bi kere yüzümüz gülmedi bundan sonrada ne zaman güler meçhul. ya adam gibi destek yapsınlar yada artık taraftarı mağdur etmesinler yeter ya.

çok sinirlendim ondan böyle yazıyorum umarım yanlış yazmamışımdır

bengülü

Samsunspor'un ikinci yarı hazırlıkları için yarın (Çarşamba) Antalya'ya gideceği açıklanırken yönetimin transfer için harekete geçtiği ve 4 futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi
Daha önce kararlaştırlan devre arası kampını erteleyen yönetim, takımı Antalya'ya göndermeyi kararlaştırırken teknik direktör Yücel İldiz'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına da hız verdi. Sivasspor'un yedek kalecisi Harun Algın, Dardanelspor'dan Cem Yanık, Denizlispor'dan Musa Kuş ve Karşıyaka'dan Özgür'le temasa geçen yönetim, 4 futbolcudan da olumlu yanıt aldı.

Harun Algın, Cem Yanık, Musa Kuş ve Özgür için bonservis ücreti ödemeyecek olan yönetimin transferi kısa sürede tamamlayarak 4 futbolcuyu da kampa yetiştireceği bildirildi.

kaynak:ajansspor

celebi

recep abi inşaallah bu haber doğrudur ya.ama bakalım neler göreceğiz

tankut

Konyaspor kaleci özdeni bırakıyormuş. Alabilirsek süper......

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: "tankut"Konyaspor kaleci özdeni bırakıyormuş. Alabilirsek süper......

Özden iyi transfer olur evet.

erkan55

Alıntı yapılan: "bengülü"Samsunspor'un ikinci yarı hazırlıkları için yarın (Çarşamba) Antalya'ya gideceği açıklanırken yönetimin transfer için harekete geçtiği ve 4 futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi
Daha önce kararlaştırlan devre arası kampını erteleyen yönetim, takımı Antalya'ya göndermeyi kararlaştırırken teknik direktör Yücel İldiz'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına da hız verdi. Sivasspor'un yedek kalecisi Harun Algın, Dardanelspor'dan Cem Yanık, Denizlispor'dan Musa Kuş ve Karşıyaka'dan Özgür'le temasa geçen yönetim, 4 futbolcudan da olumlu yanıt aldı.

Harun Algın, Cem Yanık, Musa Kuş ve Özgür için bonservis ücreti ödemeyecek olan yönetimin transferi kısa sürede tamamlayarak 4 futbolcuyu da kampa yetiştireceği bildirildi.

kaynak:ajansspor

harun kim yaww hayatinda en son ne zaman mac oynmis özgür tam kazma ayni gökhan kaba gibi sürekli gol kaciriyor cem yanik tanimiyorum musa kuc iyidir