Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

körfez55

adam alacakları için federasyona gitti.hala adnan ı alabilirmiyiz diyoruz??

ayrıca sefa,emre(kesin),ve ercüment bu takımda kesinlikle kalmalı ve kalacaklardır.

erkan55

Alıntı yapılan: "55cem55"arkadaslar büyük ihtimal serdar samatyalı,kocaelinden taner ve ertuğrul beşiktaştan aydın adında futbolcu gönderiyormuş tanımıyorum onlar devre arası geliyormuş diye biliyorum kaynak yönetim

hadi be taneri mi aliyoz o adam makine gibi gol atiyor
aydin da bildigim kadariya sol kaatta oynuyor ama bizim sol kanata sorunyooki
aydin karabulut hakkinda bilgiler:
Adı soyadı : Aydın Karabulut
Önceki Takımı : Hertha Berlin
Forma Numarası : 20
Pozisyon : Orta Saha
Doğum Tarihi : 25.01.1988
Doğum Yeri : Berlin
Boy : 178
Yabancı Dil : Almanca
Hobiler : Yüzme, Müzik
Kilo : 70
Ayakkabı No : 41
Takım : A Takım
Medeni Durum : Bekar
Eğitim : Lise mezunu
Milli Maç : 5

körfez55

taner futbolu kocaeli de bırakacağını açıkladı

jean

serdar samatyali guzel is yapâr tanerin yerine cenki alabilsek cen-celil-serkan ucgeniyle tirmanisa geceriz benceama cenkte cok pahallidir

**KaR6**

kocaelinden taner zorda, eger besiktastan aydın gelirse iyi olur.. sol kanatta hızlı bi adam.. iş yapabilir.. serdar hakkında yorum yamaya gerek yok zaten, hayırlısı..

maço

aydın gelırse celılde topu ılerıye tasıma rolunu alabalır o zaman sıkıntımız bıraz olsun azalır

harbisamsunsporlu5517

arkadaşlar aydın karabulutun samsunspora transfer olacağı haberini nerden aldınız

ozkan17

Alıntı yapılan: "harbisamsunsporlu5517"arkadaşlar aydın karabulutun samsunspora transfer olacağı haberini nerden aldınız

yazıyorya orda arkadasım kaynak:yonetım dıye..

ayrıca aydın gercekden ıyı lkullanıyo sol ayagını ınsallah gerceklesır transfer..

harbisamsunsporlu5517

saol kardes görmemişim ohalde çok iyi bir transfer olacak ortasahamıza böyle bir genç yetenek şarttı

ozkan17

acaba ertugrul kendımı onerdı yoksa bızımkıler parayla falanmı alcak bu adamı..az ıse yarasa orda burdakı samsunlu futbol adamları samsuna futbolcu getrebılmek ıcın..

55cem55

şunuda söyeleyeyim ben yücel hocayla görüştüğümde birebir sordum taner konusunu kendisi yok oyle bişey dedi ama sonradan tekrar taner konusu ortaya atıldı belirtmek istedim çünkü bana da çok inandırıcı gelmiyordu taner konusu durup dururken en ii futbolcusunu kimse satmaz...aydın konusundada ertuğrulun kıyağı olduğunu düşünüyorum..biliyorsunuz samsunsporda köstebek çoktur yeni bilgiler geldikçe paylaşacağım...

Tribün_ali

Bu takıma kaleci ve mustafa çicegi geri almak lazım adam orta sahanın dinamosu

salihcakir

beşiktaşlı Aydın Karabulut ismi geçince bir bakayım dedim bu oyuncuya nasıl birisi diye. genel anlamda yorumlar olumlu. bir de video var hazırlık maçında görünüyor. yaptığı hareketlerde bir topçuluk seziliyor. umarım transfer gerçekleşir ve bizde geçen sezon serdar özkan'dan gibi bir fırsatı teptiğimiz gibi bu fırsatı kaçırmayız.

http://www.youtube.com/watch?v=AwOC2k6uakU

ahmet55

Aydın Karabulut beşiktaşa almanyanın Hertha berlin kulubünden transfer oldu.200 bin dolar maliyetiyle hep gündem olduğunu biliyorum beşiktaşta. alındığından beri pek forma şansı bulamadı.klebersonla kiralık EV konusunda gündeme geldi.bize yaramaz diye düşünüyorum.fenerbahçeden gürhan'ı alabilirsek çok yararlı olacağını düşünüyorum.

erkan55

aydin iyi oyuncuda bizim sol tarfa gercekten oyuncuya ihitiyacimiz varmi :roll: celil,sercan..