TFF 1.Lig, 12.Hafta | Eskişehirspor 2-1 SAMSUNSPOR

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 03 November 2007, 16:15:41

« önceki - sonraki »

ozkan17

macı bende tvden ızledım..yıne bır samsunspor hastalıgı bas gosterdı..1nci golden sora yat babam yat geri..arkadasın dedıgı gıbı bagıra bagıra geldı gol..olucagı bellydı bole ben macı arkadasla ızledım arkdasa golu attıkdan sora dedım bu acı 2-1 kaybederız dedım aynen oldu:S dıcem tek sey İSTİKRAR..hoca gıdıcekse hoca gtsın oyuncular gıdıcekse oyuncular gıtsın tamam kımse beklemıyodu bu macdan 3 puan ama ole salak salak hatalar yaparkda mac 2-1 verılmezkı kardesım..

Bi gecen hafta dedım onde basmayı ogrendık dıye tam..allah dan soledık haa hemen basladılar gene kendı sahalarında oyunu kabul etmeye..bız bu hastalıgı atmadan bı ... olamayız...hep one gecen tarafız ama hep de maglup olan bızız neden??..cok yazık oldu su maca..gene 3.lig kaliteısndekı kalemcımız saolsun sacma salak bı penaltı yaptrdı gene yedık gollerı..bu boyle gtmez acıl transfer lasım kaleye..

cok yazık oldu bugunku gıden 3 puana alacagımız macı ıkı tane amator yuzunden verdık..canerde bu ara gercekden bır performans dusuklugu war hıc aslmıyo maclara krdesım asılmıyosa cıkar lagnnn kenarda senın kemal dıye transfer ettıgın adam war neden oynatmıyosun neden transfer ettın o zaman.. oynamayan cıkar adamım...

HoLiGanisT

zamanında eskişehirle kardeşlik kurmak isteyenlere selam olsun es es es es yeter beee yok şöylelermiş yok böylelermiş bi bok yok eskişehirde.orada bize edilen küfürlerin hepsinin hesabı günü gelir sorulur.arkasında almışlar devleti m.bakanını alılları sıra millete meydan okuyorlar çıkamayacaklar işte süper lige.bunlar büyük şerefsizlik yaptılar kimsenin ahı kimsede kalmaz örnek kofik malatya çok doluyum çoookkkkk

Sadece Samsunspor

esesli bi taraftarın yorumu kendisi bile inanmıyor şampiyon olacaklarına:

Alıntıchampiyon(10/11/2007)

güçsüz takımları yeniyoz azıcık rakip dişli oldumu tırmalıyoz yaaa BU GÜN SADECE KAZANDIK ORTA SAHA KÖTÜYDÜÜ SAG TARAF SOL DA KÖTÜÜ DEFANSIN ÜSTÜNE YÜK BİNDİMİİ ZORLANIYOZZZ
EN İYİ YERİMİZ FORVET ONUN İÇİN ŞAMPİYON OLCAZ
SAKARYAYI VE ORDUYU YENİPPP

Sadece Samsunspor

yine aynı arkadaşın başka sitedeki yorumu

Alıntıchampiyon10.11.2007 - 15.30

eskişehirli olarak hem esesliyim hem bjk li şampiyonnn eses maçata diyadin sac basyoldurdu sag taraftaf çok kötüüü orta sahaaa kötüü sadece kazandık bölükbaşı na teşekkür pen altı için 1, ligte tek büyük eses

edmontdante

Ah Caner be o 2.yarının başındaki topta bir uyansan zamanında boş kaleye yuvarlamıştın topu.

Sergen'in sağ ayağıyla yaptığı vuruşları pozisyon saymak bence mantıksız.TV de bile heyecanlanmadım o pozisyonlarda.Sağ ayağıyla kaç gol atmış ki.Serkan ÖZDEMİR ayağından topu açmış.Keşke her top ona gitseydi..Telaşe müdürü,hacıyatmaz.Ama bizim Mehmet sağolsun taca doğru giden adamı indirdi.Bırak zaten o bize verirdi topu.

Yukarıdaki yoruma katılıyorum .Sadece kazandılar yoksa ortaya futbol koyamadılar.Yani Eskişehir abartıldığı kadar futbol oynayabilecek bir kadroya sahip değil.Ha  biz futbol oynadık mı ayrı konu.Biz de bir şey yapmadık ama 0-1 i yakalamış takım için bu normal olabilir.Zaten rakip organize olamıyor.Ama yine de 0-1 ken hoca hücumu düşünmeliydi.Fatih ve Caner bu konuda çok etkisiz ve isteksizdiler.Samet bile 0-1 ken denenebilirdi.

ÇaÇa

mehmet yılmaz

Maçı Eskişehirspor'un zengin yedek kulübesi kazandı dense yeridir. Metin Diyadin yerinde değişiklikler yaparak maçı çevirdi. Maalesef aynı hamle yeteneğini bizim hocamız gösteremedi. Maç boyunca gezen iki oyuncumuzdan Ömür ve Fatih'e makası vurup yerlerine ortada basacak bir Emre Balka ile Kemal Akbaba'yı alabilirdi.

Maçın kırılma anı, kaleci Mehmet'in acemice sebep olduğu "gelişinden belli olan" penaltı idi. Bırak gitsin adam, taca mı gider, kornere mi?

Beraberlik bizim için yeterli skor olabilirdi. Orta sahayı kalabalık tuttuk lakin Celil dışında hiçbir oyuncumuz top tutup, pas yapacak ve oyunu kontrol edecek kapasitede değiller. Daha çok mücadele eden, oyun bozan ama kuramayan oyuncular. Bu nedenle maç öncesi herkes Serkan'ın yokluğunu konuşuyor ve ciddi bir eksiklik ama Zafer'in olmaması da ondan aşağı bir eksiklik değil demiştim. Nitekim top tutup, oyun kurabilen tek orta saha oyuncumuz Zafer Şakar ve elbette Serkan Aykut bugün olsa idi netice farklı olabilirdi.

Maç sırasında neler yaşandı bilmiyoruz. Bu nedenle şimdiden şöyledir böyledir demeye gerek yok. Ancak bizim TV'den duyup üzüldüğümüz "Şu Samsun'un ... dönsün şaşkına" ve "sustu i.neler" tezahüratları oldu; dediğim gibi şahsen üzüldüm... O kadar...

D Sporun spikeri gayet doğal olarak Eses tribünlerini övdü. Bolca da tribün görüntüsü verildi. Fakat be mübarek adamlar, orada bulunan Samsunsporluları yok saymanın manası nedir? Hiç kareye somayacaklardı bizimkileri ellerinde olsa. Samsunspor taraftarları da var bile demedi; ayıptır. Kolay mı 200-250 kişiyle deplasman yapmak?

Bu mağlubiyet bizim için ilk 6'nın gerçekçi hedef olduğunu göstermesi bakımından bir ölçüt oldu. Yenilmek kötü bir duygu tabii, şu bir haftayı nasıl geçiririm bilemiyorum. Artık Kartal maçında üç puandan gayrısı laf-ı güzaf olacaktır.

MeL_55

timofte

AlıntıSayın D Spor Tv yetkilileri,

10.11.2007 tarihinde oynanan Eskişehir-Samsunspor maçı kanalınızdan canlı olarak yayınlanmış olup, tribündeki 250 civarındaki taraftarımızın dışındaki onbinlerce Samsunsporlu taraftar, bu maçı sizin canlı yayınınız sayesinde takip etmiştir.

Ancak bu yayın sırasında özellikle görevli spikerin anlatım şeklinden kaynaklanan bir rahatsızlığımız söz konusu oldu. Sürekli olarak evsahibi ekibin gerek camia gerek seyirci açısından övülmeye çalışılması, bu yapılırken aynı tip sözlerin defalarca tekrar edilmesi, ve taraflılık hissinin dışavurumu bizleri üzdü. Bize göre bir spiker içindeki duygulardan sıyrılamıyorsa, umuma açık ve saygın bir televizyon kanalında maç anlatması gözden geçirilmelidir.

Bütün bunlar bir tarafa, defalarca tribündeki atmosferden söz edilirken, kale arkasında sürekli görünen pankartları okunabilen Samsunsporlu taraftarlar hakkında tek bir kelime bile edilmemesi ayrıca dikkat çekmiştir.

Bilindiği gibi yayınlarınız sadece bir kentte değil, D Smart kullanıcıları tarafından tüm ülke çapında izlenebilmektedir. Bu karşılaşma da Samsun şehrinde abone iş yerleri ve evlerde ilgiyle takip edilmiştir. Takdir edersiniz ki Eskişehir-Samsun maçını herkes "Eskişehir kazansın" duygusuyla seyretmiş değildir.

Yayınlarınızda TFF 1.Lig'in hatta ülkemizin en yüksek taraftar potansiyeline sahip takımlarından biri olan Samsunspor'a haksızlık etmemenizi rica ediyor, kolaylık ve başarılar diliyoruz.

Samsunsporlu Taraftarlar adına
Samsunspor.biz Bağımsız Platformu

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: "SamsunSpor_34"arkadaslar ilk yarı Eskisehir 0 SamsunSporumuz 1 ilk yarı itibariyle fazla atak bir oyun sergilemesekte cok dikkatli oynuyoruz suana kadar mudahaleler yerinde birazdaha kendi sahamızda kabul ederek oyunu kontra atak olarak yonlendirmek istiyoruz kalemizde 1 2 pozisyon dısında gol pozisyonu gormedik defansımızın yerinde mudahaleleri sayesinde (dikkat cekmek istedigim bir husus m.bolukbasının her an hata yapabilir..) izlenimi vermis olması kotu.. 2nci yarı yine dikkatlı oyun sergilememiz gerek ve gol bulmamız gerek inanıyorum buradan puanlarla donucez...

İlk Yarı Bitiminde yaptıgım yorumu sizlerle paylasmak istedim. bu mactan aldıgımız yenilginin sebeplerinden birtanesi sadece bir digeriyse yucel hocanın 2nci yarı baslamadan oyuna mudahale etmemesi bu gosterdiki 0/1 skorun uzerine defansif bir oyunla yatmayı planladıgını gorduk.. burda hepimiz bundan yakındık bu oyunla kalemizde gorucegimiz gollerdi nitekimde gorduk pek fazla sasırmamak gerek Ne kadar ekmek o kadar kofte...eskisehir takımının hak ettigi birsey yok resmen hediye edilmiş bir mac olarak goruyorum bunu..

taraftar meselesine gelince burada eskisehirsporun avukatılıgını uslenmis macta ne kadar yuzdeyle oynadık ne kadar gol pozisyonu bulduk diye kendine pay cıkarmaya calısanlar var.. once tiribunlerinize hakim olacaksınız sonra gelip burda konusacaksınız.. tv karsısında o kufurleri duyarken sinir kupu oldum Dspor Yetkililerine..bumu taraftarıyla ornek olunucak dediginiz Eskisehir tirubunu gecinizz....

Hocamızı Elestiriyoruz Fakat kimseyi cope attıgımız yok elestirilmesi gereken yerde elesririz gurur duyuyacagımız yerdede bunu dile getiririz olum kalım macı degildi.. Bugun birseyi daha iyi anlamamız gerekiyor sakarya giresun macını izledim inanın bu sakaryada hic birsey yok giresunspor buldugu gol pozisyonlarını comertce harcamasa galipte gelebilirdi bugun izledigimiz yorum yaptıgımız mac yine soylüyorum BİZ KOTU oynadık..eskisehir takımı buysa gercekten onların işide zor..
Sonucta kazanmakta vardı kaybetmekte biz kaybeden taraf olduk onumuze bakalım gereksiz polimiklerden uzak duralım samsunspor buyuk bir camia 2nci devrede bir kac takviye bekliyoruz gerceklestigi takdirde cok daha guzel olucak..

ÇaÇa

Alıntı yapılan: "timofte"
AlıntıSayın D Spor Tv yetkilileri,

10.11.2007 tarihinde oynanan Eskişehir-Samsunspor maçı kanalınızdan canlı olarak yayınlanmış olup, tribündeki 250 civarındaki taraftarımızın dışındaki onbinlerce Samsunsporlu taraftar, bu maçı sizin canlı yayınınız sayesinde takip etmiştir.

Ancak bu yayın sırasında özellikle görevli spikerin anlatım şeklinden kaynaklanan bir rahatsızlığımız söz konusu oldu. Sürekli olarak evsahibi ekibin gerek camia gerek seyirci açısından övülmeye çalışılması, bu yapılırken aynı tip sözlerin defalarca tekrar edilmesi, ve taraflılık hissinin dışavurumu bizleri üzdü. Bize göre bir spiker içindeki duygulardan sıyrılamıyorsa, umuma açık ve saygın bir televizyon kanalında maç anlatması gözden geçirilmelidir.

Bütün bunlar bir tarafa, defalarca tribündeki atmosferden söz edilirken, kale arkasında sürekli görünen pankartları okunabilen Samsunsporlu taraftarlar hakkında tek bir kelime bile edilmemesi ayrıca dikkat çekmiştir.

Bilindiği gibi yayınlarınız sadece bir kentte değil, D Smart kullanıcıları tarafından tüm ülke çapında izlenebilmektedir. Bu karşılaşma da Samsun şehrinde abone iş yerleri ve evlerde ilgiyle takip edilmiştir. Takdir edersiniz ki Eskişehir-Samsun maçını herkes "Eskişehir kazansın" duygusuyla seyretmiş değildir.

Yayınlarınızda TFF 1.Lig'in hatta ülkemizin en yüksek taraftar potansiyeline sahip takımlarından biri olan Samsunspor'a haksızlık etmemenizi rica ediyor, kolaylık ve başarılar diliyoruz.

Samsunsporlu Taraftarlar adına
Samsunspor.biz Bağımsız Platformu
ellerine sağlık abi teşekkurler http://www.dsmart.com.tr/UserInfo.aspx bu adresde iletişim var ancak bende hata verdi birde sizde deneyin başka ileşitim varsa koyarsanız tepkimizi sunarız

forza_devil

ilk yarıdaki motivasyonu devre arasında tekrarlasdı yücel hocamız maçı almamamız imkansızdı... ama olan oldu ayrıca es_es taraftarıda yüzünü belli etti.... 42 yılından bu yana eskişehirle ilk defa ters düştük... 42 sempati inşallah düşmanlıga dönüşmez ama yaptıkları "şu samsun'un .... dönsün şaşkına,, sustu i..," tezavhüratlar canımı yaktı.. harbiden ayıp etti es_es....

faust

Arkadaşım ben Tribün lideri falan değilim,kim nasıl hakim olabilir trübünlere.Üstelik polemikden de hiç hoşlanmam.Eskişehirspor.coma girersen orda da Samsun trübünlerinin küfüre başladığı,buna karşılık Esesin cevap verdiği yazıyor;ayrıca maçın hakemine de tüm insiyatiflerini Samsundan yana kullandığı ve bariz ofsayt gole göz yumduğu vb. için küfrediliyor.Yine orda koca sitede golün nizami olduğunu savunan tek adam da benim.Bu durumda Samsunun da avukatıyım herhalde.Birileri kalkıp Hakkının ortasını,Canere verilen ve Canere gitmeden kesilen topu gol pozisyonu sayıp,Sergenin karşıkarşıya kaçırdığı toplara zaten sağ ayağına geldi diye küçümserse burada objektif olamayan ben değilim herhalde.Özetlerde seyredersiniz artk Samsunun kaçırdığı golleri.Ha bu arada Serdarın karşıkarşıya kaçırdığı direği sıyıran ve pozisyonun sonunda kaleci ile çarpışıp sakatlandıkları pozisyonu da mesela hatırlamamıştım daha önceki yazılarda.Doğru olan kalecinizin hiç gol kurtarmadığı.Tüm bu pozisyonlarda Esesliler topu auta attılar.Ömerin 2.dakikadaki ve Serkanın ayağından aldığı top dışındaki bütün pozisyonlarda bizimkilerin beceriksizliği var,kalecinizin başarısı değil.Hangi pozisyonu kalecimiz kurtardı derseniz haklısınız...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "faust"Arkadaşım ben Tribün lideri falan değilim,kim nasıl hakim olabilir trübünlere.Üstelik polemikden de hiç hoşlanmam.Eskişehirspor.coma girersen orda da Samsun trübünlerinin küfüre başladığı,buna karşılık Esesin cevap verdiği yazıyor;ayrıca maçın hakemine de tüm insiyatiflerini Samsundan yana kullandığı ve bariz ofsayt gole göz yumduğu vb. için küfrediliyor.Yine orda koca sitede golün nizami olduğunu savunan tek adam da benim.Bu durumda Samsunun da avukatıyım herhalde.Birileri kalkıp Hakkının ortasını,Canere verilen ve Canere gitmeden kesilen topu gol pozisyonu sayıp,Sergenin karşıkarşıya kaçırdığı toplara zaten sağ ayağına geldi diye küçümserse burada objektif olamayan ben değilim herhalde.Özetlerde seyredersiniz artk Samsunun kaçırdığı golleri.Ha bu arada Serdarın karşıkarşıya kaçırdığı direği sıyıran ve pozisyonun sonunda kaleci ile çarpışıp sakatlandıkları pozisyonu da mesela hatırlamamıştım daha önceki yazılarda.Doğru olan kalecinizin hiç gol kurtarmadığı.Tüm bu pozisyonlarda Esesliler topu auta attılar.Ömerin 2.dakikadaki ve Serkanın ayağından aldığı top dışındaki bütün pozisyonlarda bizimkilerin beceriksizliği var,kalecinizin başarısı değil.Hangi pozisyonu kalecimiz kurtardı derseniz haklısınız...

faust sen siteyi karıştırmaya mı geldin ya sanane bizim kalecimizden hem kalecimiz penaltı olana kadar çok iyi kurtarışları var eses süperligde bu kadroyla bi s...m yapamaz sus az

faust

Arkadaşım ben bu seviyede kimseyle tartışamam,ömrümde küfretmedim.İstediğin gibi olsun bu son yazımdır.Bu sitede tek bir küfürlü,aşağılayan yazım varsa sen haklısın.Kalecinize benim söylediklerimden fazlasını taraftarlarınız söylüyor,ayrıca kaleciniz yüzünden yenildiniz demek sizi aşağılamak değildir,onore etmektir.Yazdığım herşey ortada yine de siteyi karıştırdığımı düşünüyorsanız hoşçakalın.Şu ana kadar yazılarıma aynı dille karşılık veren tüm Samsunlu arkadaşlara teşekkür ederim.Bana kendince fırça çeken arkadaş da bi zahmet Eskişehirspor.coma girip bi bakıversin,orad yazdıklarım için bana teşekkür eden Samsunlu arkadaşı da görebilir.Bana bile tahammülünüz yoksa artık söylenecek başkaca da bişey kalmamıştır...