TFF 1.Lig, 12.Hafta | Eskişehirspor 2-1 SAMSUNSPOR

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 03 November 2007, 16:15:41

« önceki - sonraki »

edmontdante

Alıntı yapılan: "dr_ahmet"8)Bu maçta sergene kıçıyla ilgili yorumlar yaptık ama bizde bir caner var mazallah sergenin iki katı... toplara koşmayışı arkadaşlarına da kötü örnek oldu

Caner'le bu iş zor görünüyor.Ne yapmaya çalıştığını anlamakta zorlanıyoruz gerçekten.Araya gidince pozisyona girdiğini kendi de biliyor (Örneğin ilk gol ) ama bunu yapmıyor.Tek aklıma gelen gücünün yetmediği.ASLINDA DAHA DOĞRUSU GENEL YAPI OLARAK ÇABUKLUĞUNUN OLMAYIŞI.Bu durum zamanla değişecek şeylerden değil.Bir futbolcu ağırsa ağırdır ne yapsa değişmez.

MeramLýMustafa

S.aleyküm..

c.tesi bizde yaklaşık okuldan arkadaşlarla yaklaşık 10 kişi Samsunsporumuzu desteklemeye geldik.İnanın yaklaşık 11 senedir tribün kovalıyorum samsunun tribüncüleri farklı 650km yol az değil 5-6 otobüski gördük önden giden arabalarda ayakta duracak yer yoktu..300-350 kişi deplasman yapmışın ki eskişehire daha önce konya ve ksk maçlarına deplasman yaptım eskişehire ve en fazla 2 otobüs adam gidildiğini öğrenmiştim heralde yıllar sonra bir ilki daha gerçekleştirdi samsun tribünleri ve c.tesi olmasına rağmen eskişehir deplasman tribününü doldurdu ki-o girilen yere tribün denilebilirse daha önce gittidiğimde sormuştum kalabalık gelenleri kapalının soluna alıyoruz demişlerdi yalanmış-birde takım 1 puanla dahi dönseydi daha bi güzel olacağına eminim..Ama herşey bitmiş değil dereyi görmeden paçaları sıvamamalı sene sonunda samsunsporun 1.lige çıkacağına eminim.Birde birazda olaylardan bahsedersek biraz eskişehirlilerin anlayacağı dilden konuşursak ( kusurumuz olursa samsunlulardan şimdiden özür dilerim)...

1-eskişehirliler senelerce övünürler eskişehirde istanbul takımı tutulmaz diye maça girmeden şehri gezdimde 1995 BeşiktaşlılarDerneği lokali hemde eses derneğinin 100metre ilerisinde..
2-stada gelenlerin kızların yanında bjk-gs atkıları poları giyip sonra poşetlerinden eses atkılarını çıkarıp maça gitmeleri...
3-Stadın karşısında ne feneryumu neGs storee neden Bjk storeyi aratacak içinde esesinde ürünlerinin satıldığı dükkanlar...Hani senin arınmış sadece eses diyen şehrin??Benim bu gördüklerim taş çatlasın 750-800mtlik bi alan bakalım daha neler neler vardır..

Sözü şuraya bağlayacam eses tamam seyirici taraftarı sağlam ama bu demek değilki deplasmana gelen adamada saygısızlık yapacaksın onları kızdıracak strese sokacak hareketler yapacaksın....soruyorum

Acaba stadda yarım saat "BALIK BEYİNLİLER" diyen insancıklar ne derece bir zekaya sahip??Veya maç sonunda goca boruyla haerket çeken DeliKanlı ne zararını gördü samsunluların??
Binlerce kişi kontra bi şekilde meccik çekerken acaba ne kadar organzm oldular??Ve son soru acaba bu delikanlılar neden maç sonunda piyasada yoklardı ??? Telin arkasında 10 metre yukardan küfürler etmek anabacı muhabbeti yapmak hareketler çekmek kolay tabi ...samsunspor taraftarı gene erdemliliğini büyüklüğünü gösterdi ki sizin yaptıklarınıza karşılık vermedi ..hiçmi düşünmediler acaba bu işin bide samsun tarafı olduğunu eskişehirsporun samsun deplasmanına geleceğini....

Son sözüm polise! Ayıptır be günahtır o  kadar adam işini gücünü bırakıp taaa 650-700 km yol yapıp gelmiş karşısındaki binlerce şarapçı zaten edeceğini etmiş bari maç sonunda bide sen vurma ..Ayıptır ayıptır acaba bu insanlara sırf karadenizli diye anabacı küfür eden amir acaba çok asil bir ailenin çocuğumu veya köpeklerle göz korkutan robocopları emir verip sıra sırea getiren çevik kuvvetin anında coplamasını emir veren adamlar çokmu iyi ualn siz önce kendi şehrinizde şarapçıları temizleyen sonra ona buna laf atın nedir bu önyargı eğer delikanlılarsa aha 2.dvre samsun-eses maçında(gene biz o 10 kişi orda olacaz) buyursun gelsin gelsinde saatlerce balık beyinli diye bağırdıkları anabacı küfür ettikleri adamlardan adamlık insanlık öprensinler....

NOT:Bizi gecenin bi yarısı kavaktan alıp tekrar evimize kadar bırakan başta Ümit Abi olmak üzere tüm SBÇlilere tşk ederim..Allahtan mani gelmediği sürece artık bende koşturacağım samsun tribününü c.tesi günü için yüreğinize bileğinize sesinize sağlık diyorum..Samsun'a TFF1.lig 2 beden küçük geliyor esas yeri Süperlig...

jean

yazik oldu ya en azindna bir puani almaliydik eskisehir gercekten bizden cok ustun oynadi atak bile yapmadik golu keske az daha gec bulsaydik o zmaan belki atak yapardik kaleci mehmetin topla alakasi olmayan adami dusurup penaltidan yememiz herseyi bitirdi oraya giden onca taraftara uzuldum

King Of The North

Biz de 3 kişi otobüsle Ankara'dan hareket ettik,maçta bizim taraftarlardan bazıları Es Es tribünlerinden benim bile duyamadığım sözde küfürlere karşılık verdiler akıllarınca,hiç gereksiz yere bizim elemanların bazıları küfür ettiler tahrik oldu adamlar,tabi 1-1 sonrasında da 2-1 olunca iyice toplu halde bize küfrettiler,2.yarıda zaten kimse bağırmadı diyebilirim çünkü Samsunsporumuz hiç top oynamadı.
Ümit başkana teşekkür ediyorum içeriye biletsiz girmemize yardımcı olduğu için.
Maçtaki en güzel anılarımdan biri küçük bir çocuğun Eskişehirli olduğu halde bizim tribüne girmesi ve taraftarın maskotu olmasıdır 1 atkı vermedi kimse o çocuğa üzüldüm.Ben başka bir çocuğa verdim çünkü şişman bir kardeşimiz ilkokul öğrencisi Eskişehirliydi o da.
Diğer güzel olay yolun başındaki girişte polislerin doğum yerine bakarak içeri adam almaları,arkadaşımın biri Çorum doğumlu ve polis aaa adam Çorumlu ama Samsunsporu desteklemeye gelmiş valla helal olsun demesiydi,diğer arkadaşımın da Ankara-Beypazarı doğumlu olduğu halde aynı şekle maruz kalmasıydı.
Üzüldüğüm olay polisin kırılan koltuktan yaralanmasıydı,biraz daha aşmamız lazım bazı şeyleri diye düşünüyorum çünkü kırılan koltuklar taraftara da geldi maalesef.

samsunmania

Bu maçta bizi üzen Eskişehirspor'un da ahım şahım bir oyun oynamadan bizi yenmesi. Tabii ki hata bizim takımda.Ama o sebepsiz penaltı ve Engin ile Serdara önlem alamamamız kabul edilemez hatalar. Neyse ki diğer takımlar hala bize çalışıyor. Toparlanıp kaybettiğimiz puanları telafi etmemiz lazım. Tabii ki görevin en büyüğü siz değerli kardeşlerime düşüyor. Malatya maçı gibi takımı ateşleyeceğinizden kuşkum yok.

O.YILMAZ

Dün bu maç ile ilgili yorumlarımı yazıyordum ki elektrik gitti. Haliyle yazdıklarımda gitti. Tekrar aynı yorumlarımı yazmayı canımda istemiyor. ama Kısaca bir özet vermek istiyorum. M.Bölükbaşı 2 - Celil 1

karasamsun

@meramlimustafa
gorduklerin benim nerde yasadigimi sorgulamama seep oldu. mac gunleri ozellikle kimse esk.de bizans atkisi takmaz, takarsa tepki cekecegini bilir. arada sana bir kac kisi geldiyse sansina unutmaki 45 bin ogrencinin oldugu bir yerde bu kadarida bormaldir. su bahsettigin bejeka ve eses dernegi nerde ben onu bilmiyorum mesela. bir dernek varsada buyuk ihtimalle kiraathane gibidir faliyetleri yoktur ki ben bilmiyorum. yillar oncefenerium u nasi kapattirdigimiz ortada. nette biraz gezinirsen maclardan sonra fenerium un onunde polisin bekledigi resimleri gorebilirsin. bence olay artik sadece camura kaydi, anadoludaki son kalelerden biriyiz bozdurmayiz.

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar esesli arkadaslar samsunsporu taraftar bakımından az buluyormuş takımımız taraftar acısından basarısız bulmuşlar şu adresı tıklayarak http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=301595 onlara gereken cevabı verin lutfen

selahattin55

harbisamsunsporlu kardeş sen merak etme es es taraftarınıda gördük.bunların alayını topla bizim bir grup kadar işe yaramaz.herkes farklı birşeyler söylüyorlar.çoluk çocuk hatta tiribünün birin den ayni cocuk ağlaması sesler geliyordu.bizde ninni söyledik.stadları bayağıu boştu.hem onlar bizim sayımız kadar kişiyle samsuna gelsinler görelim delikanlı kim.bunlar porsuk çayının pis kurbaları.bunları samsunda çok güzel ağırlamamız lazım.nasıl. stadın yakınlarına bir kuyu kazıp bu kurbaları iyice karadeniz suyuyla yıkayıp.karınları acıkınca kuyuya biraz yosun atıp doyuralım.sonrada tuvalet kağıtlarıyla tek tek kurulayalım.ve ilaç layıp stada öyle sokalım.çünkü eskişehirin stadını bir görsen leş gibi kurba ve porsuk çayının piliği içinden geçiyorve kokuyor.ondan sonra burası hamsi kokuyor diye bağırdılar.hamsiye kurban olsunlar.lağım kokan kurbalar.

HoLiGanisT

eskişehir amblemli vatandas burası samsunspor taraftarının sitesi yazılan her mesaja cevap verip birde üstemi çıkacaksın lan,bas git.selahattin55 kardeşe aynen katılıyorum.siz önce kendi stadınıza bakın köpek bile yatmaz lan orda samsuna gelinde stad görün adamlık görün anti bizans görün size mi kaldı anti bizanslık hade bas git.sizin yüzünüzden ordu ile dost olacam neredeyse

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar herneyse ben zaten gereken cevabı verdım sadece sızede göstermek ıstedım samsunspor ve taraftarı saygı gösterılecek bır kuluptur   ustunde durulacak bır konu degıl ama ınsanı uzuyor

selahattin55

karasamsun nen ne ayaksın .samsunnluysan şu eses avatarını değiştir.eskişehirliysen senin görüşlerine ihtiyacımız yok.git porsuk çayında yüz.hem türkiyede hangi deplasman olursa olsun sizin hiç bir yerde yeriniz yok .çünkü o yönetici .........lerinize söyle adam gibi misafir takım taraftarına yer gösterin.bunu yapamassanız deplasmana helede samsuna gelmeyin.hem bize direk göstern o 4kişiye söyle o işler direkle olmaz .o büyüklükte daha hassas aletlerimiz var.onları rahatlatırız merak etmesinler.kurbaların borusu ötmez samsunda yosunlan beslenen yosun beyinliler.

celebi

ya abiler bu ne ya. es es düşmanlığı mı başlattınız. eskiden beri var oaln bir dostluğuuz olan es es liler nedendir anlayamadığım bir kin başlamış. galip gelseydik.bu kadar sıkıntı olmayacaklar. bizi kızdıran sadece hamsi ve beyin tezahüratları olmuştur.bunlarda maç psikolojisi içinde olabilecek meseleler. ezeli olan dostluğumuz düşmanlığamı gitsin.ben ce es es düşmanlığı ahk etmiyor. bizim düşmanlarımız belli. ve hala da anadoluda anti bizans ve anti istanbul kalesi olan es es le birlikte nadir şehirlerdeniz bunu da unutmayalım.üç beş kişinin söylediği tezahüratlara bazende biz katılıyoruz. deplasmanlarda olağan şeyle rgibime geliyor. bunu hemen bu tip bir olaya çekmemek gerek diye düşünüyorum. es es le dostluk ebedi kalsın. düşmanlık olmasın es es le. onlarda bizim süper lige çıkmamızı istiyorlar ve berebaer çıkalı diyorlar.forumlarda çoğu kişi bunu yazıyor. bizde daha düne kadar istiyorduk ne oldu hemen bir kalemde dostluk çiziliyor. adamlar karadenizde tek takım var samsun diyorlar. es es le dostluğumuz baki kalsın bence.

salihcakir

ben dspora olan şikayet metnini bir de tkayaci@fanatik.com.tr adresine yolladım.

maçın aman aman özel bir yorumu yok bana kalırsa. sahada serkanı ve zaferi ciddi manada aradık. celili serkan gibi topla buluşturacak ve ortasahada oyunu çekip çevirecek kimselerimiz yoktu maalesef. ortasahada üç isimden hiç birisi sivrilemedi maalesef. birisinden birisi azıcık kendine güvenerek dikine oynamaya cesaret edebilseydi yada o yeteneği ve gücü kendinde bulabilseydi durum farklı olabilirdi. serkan bu takıma çok şey katıyor bunu da anlamak açısından değerli bir maç oldu.

mehmete değinmek dahi istemiyorum. ama kimse bahsetmemiş kenanda çok aksadı. savunmamız ortası biraz dengesizdi bu maçta. kaç haftadır geriye yaslanarak oynamamıştık. belkide bunun verdiği bir tedirginlik vardı üstlerinde.

neyse en azından diğer skorlar bizim istediğimiz gibi oldu. ne yapıp ne edip kartalı yenmeliyiz. devreye de olabilecek en üst sırada girip ara transferde yapılabilecek ilaç transferlerle hedef ulaşabiliriz. l. ligde hemen her takımda ciddi maddi sıkıntılar ortaya çıkmaya ve şehirden kaçma haberleri medyaya yansımaya başladı. bu olaylar ara transferde işimizi kolaylaştırır diye düşünüyorum.