TFF 1.Lig, 12.Hafta | Eskişehirspor 2-1 SAMSUNSPOR

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 03 November 2007, 16:15:41

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "faust"Arkadaşım ben bu seviyede kimseyle tartışamam,ömrümde küfretmedim.İstediğin gibi olsun bu son yazımdır.Bu sitede tek bir küfürlü,aşağılayan yazım varsa sen haklısın.Kalecinize benim söylediklerimden fazlasını taraftarlarınız söylüyor,ayrıca kaleciniz yüzünden yenildiniz demek sizi aşağılamak değildir,onore etmektir.Yazdığım herşey ortada yine de siteyi karıştırdığımı düşünüyorsanız hoşçakalın.Şu ana kadar yazılarıma aynı dille karşılık veren tüm Samsunlu arkadaşlara teşekkür ederim.Bana kendince fırça çeken arkadaş da bi zahmet Eskişehirspor.coma girip bi bakıversin,orad yazdıklarım için bana teşekkür eden Samsunlu arkadaşı da görebilir.Bana bile tahammülünüz yoksa artık söylenecek başkaca da bişey kalmamıştır...

güle güle - benim sana kızdığım nokta bizim kalecimiz hiç top kurtaramamış hep esesliler topu auta attı diyorsun ben hala sözümün arkasındayım penaltı olana kadar kalecimiz iyidi

Sadece Samsunspor

mel55 in verdiği resimlerde bu fotoğraf yoktu buna da ben ekleyeyim bari:

edmontdante

Alıntı yapılan: "faust".Ha bu arada Serdarın karşıkarşıya kaçırdığı direği sıyıran ve pozisyonun sonunda kaleci ile çarpışıp sakatlandıkları pozisyonu da mesela hatırlamamıştım daha önceki yazılarda.Doğru olan kalecinizin hiç gol kurtarmadığı.Tüm bu pozisyonlarda Esesliler topu auta attılar...

Ne takımmışsınız,ne top oynadınız be!!Pozisyon pozisyon.Biz de Erciyes maçında 10 tane pozisyona girdik ama futbol oynamadık.Futbol pozisyon demek değil ki.Tabiki pozisyon ve gol için oynanıyor ama oynamadanda bazen rakip kalecinin aptallığından,bazen şanstan,bazen sallapati atılan paslardan vs pozisyon oluşuyor.Demek istediğim bu .Sürekli pozisyondan bahsedip duruyorsun.

Demek istediğim bu ligde aman aman diğerlerinden farklı bir takım bulunmadığı.Sadece yakalanan hava,şişirmeler,medya bazı takımları ön plana çıkarıyor.Her takım her sonucu alabilir bu ligde ve kadrolar arasında büyük  farklar yok.Yok iyi kadro yapmış,yok süpermiş  vs vs.Şişirin bakalım.Aslında bugün herkes gördü neyin ne olduğunu.

ozkan17

gercekdende spıkker ısın seyını cıakrdı sureklı onların taraftarı ove ove bıtıremedı bu tepkın guzel oldu arkadasım tebrıkler..serefsıze azmı kufrettım..

timofte

beyler yukarıdaki metni bizeyazin@kanald.com.tr adresine gönderdim başka adres bulan varsa söyleyebilir. ben yukarıdaki adrese göndermenizi tavsiye ediyorum. ne kadar fazla mail giderse o ölçüde dikkate alacalardır..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "timofte"beyler yukarıdaki metni bizeyazin@kanald.com.tr adresine gönderdim başka adres bulan varsa söyleyebilir. ben yukarıdaki adrese göndermenizi tavsiye ediyorum. ne kadar fazla mail giderse o ölçüde dikkate alacalardır..

bu adreste olabilir:

http://www.dsmart.com.tr/UserInfo.aspx

cem 55

biraz önce mactan istanbula evime geldim.öncelikle orda bulunan 350 ye yakın samsun sevdalısı arkadasıma ellerinden geldigince takıma verdikleri destekten dolayı tesekkür ediyorum biz kimseye bişey kanıtlama derdinde degiliz pankartımızda da yazdıgı gibi renklerin askına heryerdeyiz. mactaki karsılıklı küfürlesmeler her macta olabilecek klasik atısmalardı.1-0 öne gecmenin verdigi gazla bizim tribündende onaylamadıgım es-es tribününe karsı yakısıksız küfürler oldu bence bizim tribünün yanlışı buydu ama eskişehir taraftarıda attıkları gollerden ve macın sonunda hiç durmadan abartı şeklinde küfür ettiler buda onlara yakısmadı.macla ilgili samsunsporumuz bügün gercekten cok kötü top oynadı her zaman söyledigimiz gibi ayagına top geldiginde heyecanlanacagımız tek adamımız celildi o da zaten attıgı mükemmel pasla golün yaratıcısı oldu.bence takımın en kötü oyuncusu gölü atmasına ragmen canerdi adılan hiçbir topa kosmadı her pozisyonda agır çekim hareket etti bizleri bugun çıldırttı. 2.konu herzamanki gibi kaleci konusu mehmet bölükbası yine kupadaki bolu macındaki gibi bi katliam yaptı ilk yarının son dakikalarında yan topa bosa cıkmalar gereksiz bi penaltı yaptırması yaptıgı degajların hepsinin taca cıkması baska hangi birini yazalım bu takıma devre arasında 1 degil 2 kaleci transferi yapılması şart.teknik direktörümüz hakkındaki elestirilere de bugunku macla ilgili katılıyorum metin diyadin cok dogru hamleler yaparak macı es es e kazandırırken hocamız bugun saha kenarında macı seyretti.ben bugun es es te 41 nolu oyuna sonradan giren engin ve sol acık oynayan 11 nolu oyuncuları gibi 2-3 oyuncusunu begendim ama es esınde bu futbolla 1.lige cıkabilecegine inanmıyorum oyun olarak bence bugun bizden daha iyiydiler ve kazandılar bizim cocuklarda kapasiteleri ölcüsünde sadece mücadele ettiler ama acıkcası serkan aykutun yoklugunu cok aradıgımız kanısındayım.bundan sonra hedefimiz devre arasına kadar ilk 6 içerisinde kalmak olmalıdır.

faust

Cem 55 adlı arkadaşa teşekkür ederim,beni provakatörlükle suçlayan arkadaş buna ne diyecek.Maça giden Samsunlu taraftar öne geçince önce biz küfrettik diyor.Şimdi Esese yakışmadı,dostça gittik onlar küfretti diyenler bir daha düşünsün olayları...Lütfen amacınız üzüm yemek olsun,eğer camialar arası kin tohumları ekmek isterseniz bu çok kolay,ettiğiniz küfürleri değil
edilenleri duyarsınız.Bana trübününe hakim ol diyen arkadaş da okusun.Demek ki,küfür futbolumuzun kanayan bir yarası ve Samsunu Esesi yok

alWays

stadda maçmı izledik kümeste hayvan yerinemi konduk anlamadım hani biz takımı desteklemeye geldik neresi olursa olsun desteğimizi veririz eyw ama yılda nbir kere şehrinin takımını gurbette izleme şansıbulan insanların 15 ytl verip orda maç izlemesi ayıptır saha görükmez wcler yok musluklardan çamur akar özel güvenlik die yavşakları koyarsın önümüze bize küfür eder hareket çeker sonra biz türkiyenin önde gelen şehirlerindeniz dersiniz..tek kelime ayıp. belki toplu halde ilk küfürü biz etmiş olabiliriz.. ama biz edene kadar bizim yan tarafımızda  bulunun 15-20 tane *** oğlanının yaptıklarının karşılıdır sen bize doğru dönüp  hamsi beyinliler hamsi suratlılar die bağırırsan bu taraftarda sana gerekeni söler maça gelince bişe göremedim görmüş olmakta imkansız ama genelde top  esesdeydi bir kaç tana kaçırdıkları net pozisyona denk geldim.. son olarka bölükbaşı ******* be

karasamsun

Alıntı yapılan: "slazenger"DOMUZDAN POST, AYIDAN DOST OLMAZZZ!!!
Maçtan önceki kardeşlik dostluk mesajlarını gördük. bunlara atlarsın samsunsporun p..leri olursun. yok eğer paşa paşa yenilirsen dost olursun. maçın başından beri özellikle goluüzden sonra futbolcusundan metindiyadinine ondan trübündeki yavşaklara kadar hepsi nası inanmışlar illa galib gelceklerine ki hepsi ama hepsi köpek gibi her pozisyona afkuruyorlar bi taraflarını yırtıyorlar ve bu arada en büyük sorunumuz olan kişilksiz karaktersiz hakemler bunları yiyor ve birde bunlara bizim kafası basmayan futbolcularımızda ekmeklerine yağ sürüyor ve benim hafta sonumu katlediyorlar moral filan bırakmıyorlar. afkuran afkurmaya ne güzel devam edcekdi,kıçlarını yırtcaklardı ne güzel maç boyunca, ama mehmet bölükbaşı saolsun. hakemin niyeti belliyken taa çağrazdaki adama haldır haldır koşup yandan girersen topa bile vursan o penaltıyı yiyceğin 2 kere 2 dört kadar aşikarken bu hatayı yapıyorsun. herzaman derim bir futbolcuda aranan ilkşey zeka sonra kabiliyet sonra çalışma olmalı. bunlarla bu iş olmaz abii.. bir çuval inciri maaf eddi memet... bu arada hala bu siteyle işi olan eskişehirli varsa ve okuyorsa onlara son lafım. ŞEREFSİZ lik yapmadan top oynayın. SAMSUNSPOR umuzun dostluğuna nail olmak kolaydır. yeterki adam olun. beter olurlar inşallah....

???? sanirim sogutlu bahceli cilginlarla konusman lazim. mac stresiyle cogu sey olur ama ilk kim kufretmis???

celebi

ah mehmet bölükbaşı ah ne olacak bu böyle. birde o stadın halini değiştirseler iyi olur ya.eskişehir biz büyük şehiriz diyorlaesa.stad bir şehrin genel görünümünü yansıtan bir fiiliyattır. bunu haletmeleri lazım.deplasman tribünüdeki o rezil yer hiç yakışmıyor.

karasamsun

Alıntı yapılan: "HoLiGanisT"zamanında eskişehirle kardeşlik kurmak isteyenlere selam olsun es es es es yeter beee yok şöylelermiş yok böylelermiş bi bok yok eskişehirde.orada bize edilen küfürlerin hepsinin hesabı günü gelir sorulur.arkasında almışlar devleti m.bakanını alılları sıra millete meydan okuyorlar çıkamayacaklar işte süper lige.bunlar büyük şerefsizlik yaptılar kimsenin ahı kimsede kalmaz örnek kofik malatya çok doluyum çoookkkkk

simdi msj yazmak istemiyorum cunku daha once sadece normal normal yazarken 1 senenin sonunda banlanmistim. bu ikinci kez uye olusum ama simdi bazi samsunspor taraflarlari bize kalkip serefsiz derse bunada sessiz kalamam. biz asla kardeslik o bu demedik. benim gibi olanlar samsunsporu sevenler vardir aramizda mutlaka bunada kardeslik denmez. macin stresiyle belki olaylar olur ama unutmak lazim nerde olmuyorki bu. yillarin tezaruhatlarinda var bunlar. bu mac ne tribun saglamdi nede oyun. bu kadar gol kacirilarak oynanmaz, federasyonda c.tesi de mac oynatirsa Eskisehirde bu mac dolmaz. yapilan her turlu yoruma birsey demem ama bizi serefsizler olarak nitelendirmek ayiptir, orda 14-15bin kisi var, 200 tane samsunlu var arada mutlaka elektriklenme olur bunu genele maletmeyin.

celebi

Alıntı yapılan: "karasamsun"
simdi msj yazmak istemiyorum cunku daha once sadece normal normal yazarken 1 senenin sonunda banlanmistim. bu ikinci kez uye olusum ama simdi bazi samsunspor taraflarlari bize kalkip yaramaz derse bunada sessiz kalamam. biz asla kardeslik o bu demedik. benim gibi olanlar samsunsporu sevenler vardir aramizda mutlaka bunada kardeslik denmez. macin stresiyle belki olaylar olur ama unutmak lazim nerde olmuyorki bu. yillarin tezaruhatlarinda var bunlar. bu mac ne tribun saglamdi nede oyun. bu kadar gol kacirilarak oynanmaz, federasyonda c.tesi de mac oynatirsa Eskisehirde bu mac dolmaz. yapilan her turlu yoruma birsey demem ama bizi serefsizler olarak nitelendirmek ayiptir, orda 14-15bin kisi var, 200 tane samsunlu var arada mutlaka elektriklenme olur bunu genele maletmeyin.

karasamsun kardeşim sen o satadda olanlara 14 bin kişi var diyorsan ben bir şey demiyorum sizin stan 15600 kişilik dolmayan stad için nasıl 14 bin kişi vardı diyorsun anlamıyorum. bunun yanında balık kafalılar tezahüratını o maratondaki herkes söyledi 3-5 kişi değil bunu da bil tamama ben de es es i severim ama bazı tezahüratlarda genel konuştu yani bunu da böyle bil. birde es ese de başarılar.

karasamsun

Alıntı yapılan: "alWays"stadda maçmı izledik kümeste hayvan yerinemi konduk anlamadım hani biz takımı desteklemeye geldik neresi olursa olsun desteğimizi veririz eyw ama yılda nbir kere şehrinin takımını gurbette izleme şansıbulan insanların 15 ytl verip orda maç izlemesi ayıptır saha görükmez wcler yok musluklardan çamur akar özel güvenlik die yavşakları koyarsın önümüze bize küfür eder hareket çeker sonra biz türkiyenin önde gelen şehirlerindeniz dersiniz..tek kelime ayıp. belki toplu halde ilk küfürü biz etmiş olabiliriz.. ama biz edene kadar bizim yan tarafımızda  bulunun 15-20 tane *** oğlanının yaptıklarının karşılıdır sen bize doğru dönüp  hamsi beyinliler hamsi suratlılar die bağırırsan bu taraftarda sana gerekeni söler maça gelince bişe göremedim görmüş olmakta imkansız ama genelde top  esesdeydi bir kaç tana kaçırdıkları net pozisyona denk geldim.. son olarka bölükbaşı ******* be

orasi deplasman seyircisi tribunu ve gelen herkez oraya girer, sizin yan tarafinizda maci izleyen Es-Es taraftarlarida 15 lira vererek maca giriyorlar ve cogu bundan sikayet ediyor sizin gibi. nerde cokluk orda guzellik muhabbetinden 14-15 bin kisi arasinda 15-20 got oglani cikmasi ne yazikki elde degil. ne desek bos olayin gerilmemesini isterim ben kendi adima sadece. yoksa herkez herkezle kavga edicek...

celebi

Alıntı yapılan: "karasamsun"
orasi deplasman seyircisi tribunu ve gelen herkez oraya girer, sizin yan tarafinizda maci izleyen Es-Es taraftarlarida 15 lira vererek maca giriyorlar ve cogu bundan sikayet ediyor sizin gibi. nerde cokluk orda guzellik muhabbetinden 14-15 bin kisi arasinda 15-20 got oglani cikmasi ne yazikki elde degil. ne desek bos olayin gerilmemesini isterim ben kendi adima sadece. yoksa herkez herkezle kavga edicek...

kardeşim bende senin gibi düşünüyorum ama bazı kişiler veya çoğu kişi bu 14-15 kişi ye mi bağlı balık kafalılar muhabbeti gibi ama önemli değil inşaallah bunlar unutulur.