TFF 1.Lig, 12.Hafta | Eskişehirspor 2-1 SAMSUNSPOR

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 03 November 2007, 16:15:41

« önceki - sonraki »

celebi

GRUP İSTANBUL'un bazı elemanları trenle bazıları otobüsle bazıları da özel otosuyla gittiler.özel otoları ile gidenler selo reis ve arkadaşları idi.

karasamsun

Alıntı yapılan: "Celebi"
karasamsun kardeşim sen o satadda olanlara 14 bin kişi var diyorsan ben bir şey demiyorum sizin stan 15600 kişilik dolmayan stad için nasıl 14 bin kişi vardı diyorsun anlamıyorum. bunun yanında balık kafalılar tezahüratını o maratondaki herkes söyledi 3-5 kişi değil bunu da bil tamama ben de es es i severim ama bazı tezahüratlarda genel konuştu yani bunu da böyle bil. birde es ese de başarılar.

stadin genel kapasitesi 18bin kusurdur ama bu macta 10 bin kisi vardi diyelim. macta bize edilen kufurlar sonucu insanlari tutmak kolay degil. burda forumlari kullanan en fazla belki bin taraftariz. size bu sekilde denmesi evet yanlistir fakat bizim tribunlerde ilkonce onlar kufretti diye savunmalarini ortaya koyarlar. kisacasi olay ilkokul cocugu gibi o bana bunu yapti ama once o baslattiya donucek. bu yuzden tek istegim genelleme yapilmasin. tabiki samsun taraftari neye bozuldugunu yazsin ama bunu yazarken karsi tarafinda neye kizdigini dinlesin, empati kursun.

Kadir ÇELEBİ

Eskisehirspor SamsunSporumuz Baslıgı  yapılan yorum ve polemikler neticesinde kendi kanaatimce son bulmustur.. samsunsporumuza Kartal macında basarılar diliyorum..

veis

bu maçın yorumu zor şartlarda stadı görmemize ragmen takım iyice kapandı ama dakika 60 yücel hocada maçı seyrediyor.caner döküldü degişiklik yok bizim hocamız iyi bir insan olabilir ama maçı okuyamıyor oyuncuları gol yedikden sonra degiştiriyor eses de inanın hiçbir cacık yok rahat aldıgımız maç olabilirdi ama kaybettik.

veis

eses li kardeşim bizim kimseyle iyi olma gibi bir seçimimiz yokki.belki sen maçdan hemen çıkıp gitdin ama biz pankartları sökerken senin taraftarları 3 5 çapulcu halen küfür ediyordu bunu görmedin sanırım yorum yaparken genele yay.devre arası su istedigimiz polisler izin vermedi suya özel güvenlikçi köpekleriniz bakıp küfür etdi bunuda görmedin ama unutma samsunlu asla yapılanları unutmaz biz sizi sever veya sevmeyiz ama yönetiminiz emniyetiniz özel köpekleriniz adam olacaklar önce belki bunlarda senin gibi seyircilerin suçu yokdur ama samsunspor seyircisi durup dururken saldırmaz kimseye bunu unutma.

Sadece Samsunspor

YEREL GAZETELERDEN HABERLER:

AlıntıONLARA HÜSRAN DÜŞTÜ

Yaklaşık 350 Samsunspor taraftarı karşılaşmanın ardından tribünleri boynu bükük bir şekilde terk etti

Samsunspor'u hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarı Eskişehir'de de takımının arkasındaydı. Kendilerine ayrılan kale arkası tribününün tamamına yakınını dolduran Samsunsporlu taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek verdi. Bu arada, karşılaşmayı 7-8 bin dolayında Eskişehirspor taraftarı da takip etti. Son derece renkli görüntülerin oluştuğu karşılaşmanın ardından tribünleri neşe içinde terk eden taraf ev sahibi taraftarlar oldu.

AlıntıBÖYLE GOL YENMEZ

Samsunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, gereksiz yapıldığını ileri sürdüğü penaltı sonrası gelen gole bu yorumu yaptı

İSYAN ETTİ
Eskişehirspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Samsunspor'un soyunma odasında kelimenin tam anlamıyla bir matem havası vardı. Çok üzgün olduğu gözlenen Yücel İldiz, penaltıya isyan etti. İldiz, "Böylesi önemli bir maçta bu kadar kolay ve anlamı olmayan bir penaltı yaptırılmaz. Ortada pozisyon yokken çalan penaltı düdüğü sonrası yıkıldık. Hesapta bu hiç yoktu. Oyasa ki, o dakikaya kadar herşey istediğimiz gibi gelişiyordu" dedi.

LİG BİTMEDİ
Her iki takımında kazanmak için mücadele verdiğine dikkat çeken İldiz, sonunda gülen tarafın Eskişehirspor olduğunu vurguladı. İldiz, "Kazanan takım çok önemli bir avantaj yakalayacaktı; bunu Eskişehirspor yakaladı. Ama herşey bitmiş değil. Lig uzun bir maraton ve bu biz bu açığı kapatabilecek şansa sahibiz. Karşılaşmanın genelinde iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Bölüm bölüm de futbol adına güzel şeyler yaptık" diye konuştu.

Alıntı'ES'EMEDİK 2-1

Eskişehir deplasmanında üstünlüğü koruyamayan Samsunspor, sahadan boynu bükük ayrılarak taraftarlarını üzdü

CANER AFFETMEDİ
Malatyaspor galibiyetiyle büyük moral bulan Samsunspor, üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Eskişehirspor ile karşılaştı. Sakat golcüsü Caner'den mahrum olarak sahaya çıkan konuk takım, Celil'in ara pasında topla buluşan Caner'in plase vuruşuyla öne geçti: 0-1. Gol sonrası oyunu rakip alana yıkan Eskişehirspor, aradığı beraberlik sayısını bulamayınca devre Caner'in attı gol ile sonuçlandı.

UYDURMA PENALTI
İkinci yarı rüzgarı da arkasına alan Samsunspor'dan ikinci golü beklediğimiz dakikalarda ceza sahamız içinde oluşan karambolde hakem penaltı noktasını gösterdi. Büyük itirazlara neden olan bu karar sonrası topun başına geçen golcü oyuncu Coşkun Birdal, topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererek skora denge getirdi: 1-1. Golün şaşkınlığını üzerinden atamayan ekibimizi abluka altına alan Eskişehirspor aradığı galibiyet golüne Ömer'in kafa vuruşu ile ulaştı: 2-1.

BERABERLİĞİ ARADIK
Bu golün ardından bu kez geriye yaslanan taraf Eskişehirspor, golü arayan taraf ise Samsunspor oldu. Özellikle Celil'in taşıdığı toplar ile rakip kalede gol arayan kırmızı-beyazlı ekip net pozisyonlar bulmakta güçlük çekti. Son dakikalar içinde Caner'in ceza sahası dışından vurduğu sert şut da dışarıya gidince karşılaşma 2-1 sonuçlandı. Son düdüğün ardından maçın hakem triosuna büyük tepki vardı.

Alıntı GÜMÜŞ İSYAN ETTİ

Pozisyonun kesinlikle penaltı olmadığını kaydeden Sezgin Gümüş, hakemin kararına tepki gösterdi

DERT YANDI
Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, karşılaşma sonrası oldukça tepkiliydi. Karşılaşmanın orta hakemi Deniz Çoban'dan dert yanan Gümüş, "Pozisyon kesinlikle penaltı değildi. Böyle ucuz bir penaltı kararı olmaz. Bu karar, emeğimizin elimizden alınmasına neden oldu" dedi.

YAZIK OLDU
Kırmızı-Beyazlı oyuncuların gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu ifade eden Başkan Gümüş, bir an önce toparlanmaları gerektiğine de işaret etti. Gümüş şöyle dedi: "Hak ettiğimiz puanı hakemin yanlış bir düdüğü sonrası Eskişehir'de bıraktık. Gerçekten yazık oldu."

körfez55

bence üzülmemize hiç gerek yok.biz hayalci değiliz sene başında küme düşer denilen bir takım ilk 6 içindeyse nankörlük yapmayız.biz takımımızın yönetimin arkasındayız her zaman.çünkü büyük bir özveriyle çalışıyolar.hepsinin ayağına yüreğine sağlık.oraya gelen taraftarlarımızı da ayrıca tebrik ediyorum.biz herşeye layık bir taraftarız.daha ligde 22 maç var.bu köprünün altından daha çok sular akacak.

maçta çok büyütülecek bir olay olmadı.bize yapılan olumsuz tezahüratlar kendilerinin ayıbıdır.önce giresun sonra samsun..kendilerine sempatiyle bakan taraftarları kaybettiler.

karasamsun

herkez o kadar negatifki, macta mutlaka arada birseyler olmustur. siz eskisehire gelen her adami taniyormusunuz? mac icersinde olmustur bitmistir. arkadas demiski giresun taraftarinin sempatisini kaybetmisler. oncelikle kaybettigimizi sanmiyorum ama birileri senin bayan seyircilerine soyunun diye bagirsa deplasman tribununde ne dersin? olayi sadece tek tarafli ele almamak lazim. bizim forumu okursaniz arada ne kadar olumlu yorumlar oldugunuda okursunuz. bu sene Eskisehire gelen en kalabalik deplasman tribunuydunuz. iki taraf icinde onemli olan bu macin gorunmeyen bir stresi vardi ama ben genede ucuz atlattik diyorum.

Tufan

macı 4-5 arkadasımla acıkta izlemek zorunda kaldım ama macın basından itibaren güvenlikcinin hareketlerini görmemek imkansızdı stat rezalet 15ytl verip girdik bide özellikle konuk takıma verilen yer nedir öyle kale arkasıymıs güya kale ile aynı seviyede bide bizim konuk takım yerine bakın kale arkasında gayet güzel bi yerde cukurda bir yer ama helal olsun kardeslerime özellikle golden sonra seslerini cıkarmayı başardılar
dikkatimi ceken 2 şey var
1.si eseste herkesde genc yaşlı olsun atkı var
2.si kapalıya her hafta bi ilkokulu alıyorlarmıs yönetim bundan örnek almalı samsunlu cocuklar samsunsporlu olmalı gsli febeli değil

körfez55

eses e tarihi ve taratarıyla saygı duyuyorduk ama siz pek bunu haketmediniz.çünkü 90 dk devamlı balık beyinliler başta olmak üzere hakaret ve küfür edildi.her zaman heryerde en büyük SAMSUN demek sizin tarafınız tarafından küfür olarak algılanmış bunu da pek anlamak mümkün değil.artık bunları konuşmanın pek bir anlamı yok.ama yapılanlar bir tribün ayıbıdır.

dr_ahmet

Bu maçla ilgili ne yazılabilir diye düşündüm?
1)Ankaradan şahsi aracımla maça gittim, 15'erden 30 kağıt verip maça eşeği bağlasan durmayacak bir yerden izledim (tabi buna izlemek dersen)
2)Es-es yönetimini kınıyorum, böyle bir yerde samsun taraftarına yer ayırdığı için, benim esese sempatim burda bitti.(sahaya uzak, kalenin sol arkası, zeminle aynı seviyede zaman zaman zeminin altında bir seyir yeri)
3)İkinci üzüntüm Kralın oynamamasıydı(gerçekten kralsız olmuyor-o gerçek bir samsunsporlu)
4)Yerimiz itibariyle bence maç öncesi takımla yeterince kucaklaşamadık (bunda bence futbolcuların da kabahati var)
5)Bunun dışında iyi başladığımız ve efendice tezahürata başladığımız bir maçta golümüz geldi(ne kadarını gördüm onu sormayın)
6)Bu golle diri futbolumuz ilk yarı sürdü (Golle taraftarlar olarak bize yakışmayan tezahürata-sataşmalara başladık-belki de erken sevindik)
7)Çünkü ikinci yarı bir samsun klasiği vardı, yaslanabildiğin kadar yaslan gelen topları şişir... Buna değerli hocamızda müdahale edemedi ve ucuz bir penaltıyla skora eşitlik geldi ve takım olarak(futbolcu+taraftar) yıkıldık ve ikinci gollede yenildik.
8)Bu maçta sergene kıçıyla ilgili yorumlar yaptık ama bizde bir caner var mazallah sergenin iki katı... toplara koşmayışı arkadaşlarına da kötü örnek oldu
9)Kalecimiz ne alakası varsa giydiği yeşil formasıyla tam bir felaketti..şöyleki yan toplarda güven vermediği gibi gereksiz bir penaltıya da sebebiyet verdi.
10)Sahada parlayan tek ışık Celil'di. Adam gerçekten iki-üç kişilik oynadı..Ama onu da maç öncesi tribüne çağırdığımızda alkışlayamadım (herhalde malatyaya gidişini unutamadım)Yine de en iyi oynayan ve mücadele eden topçumuzdu.
11)Maç sonu eses taraftarı sahayı terkedene kadar  ne anamızı ne bacımızı ne de sülalemizi bıraktı... Bu lafları onlara iade ediyorum.(Hele bitanesi stadda bir direği sökmüş bize doğru sallıyordu gözümden gitmiyor...önüme gelse o direği münasip bir yerine yerleştireceğim)
12)Bize yakışmayan birşey de biraz oturak kırmamız oldu (Polisin biri de bize gelmiş kırın kırın ...birilerine ekmek parası çıksın dedi:))
13) Bir sözümde eses polisine anladığım şu ki bu adamlar bizim ki gibi taraftar göremiş ne yapacaklarını şaşrdılar. Bizi biraz beklettiler sonra kapının önüne çıkartıp bir açık hedef halinde orada beklettiler (Affedilir gibi değil)
14)Güzel olan şeyse bu takımı ve taraftarını seviyor olmam, yolda metro ve çarşambalılar  otobüsleriyle kornalaşarak, atkı sallayarak gidişimiz güne dair en güzel anlardı.
Saygılarımla

celebi

olayı resmen özetlemişsin.tebrik ederim ama gördüğüm kadarıyla adamların o kaldırdığı direk değil açtıkları pankartın rulosuydu diye biliyorum. cem veis pamuk abi anladınız siz onu :wink:  :lol:

selahattin55

onlar bize rulo gösterdi ve hamsi kafalı dediler.anlaşılan bunlar balıktan anlamıyorlar.samsuna gelince onlara birer adet pantolon balığı veririz evlerine gidince yemesi gereken birilerine verirler.çelebi o gerçekten rulo mu deirmiydi elledin mi yoksa. anlayan anlar.

Forvetim

Alıntı yapılan: "selahattin55"onlar bize rulo gösterdi ve hamsi kafalı dediler.anlaşılan bunlar balıktan anlamıyorlar.samsuna gelince onlara birer adet pantolon balığı veririz evlerine gidince yemesi gereken birilerine verirler.

çok güzel bir cevap hepsine yeter bence. pis porsuk çayının kurbağaları..fazla kaale almaya değmez..

samsunmania

Şanssızlık, beceriksizlik ve stajyer hakemler yüzünden bir ton puan gitti. Dünkü maçta da içim acıdı resmen.Açıklanan hakemlere bakıyorum da bizim maçlara hep adı sanı duyulmamış adamlar atanıyor. Dün maçt da bütün takdir haklarını ev sahibi lehine kullandı. Adil kararlar veren hakemler istiyoruz. Tabii ki mağlubiyetin tek sorumlusu hakem değil ama bundan önceki maçlarda kaybettiğimiz puanlar unutulmamalı.