Kongre Süreci

Başlatan ahmetsefa55, 30 January 2013, 16:30:19

« önceki - sonraki »

cgr

Kanal 55 canlı yayın yapacak mı acaba ? Var mıdır bilen ?

misafir

İtin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır. 
Tarik Menteşoğlu hakkinda yazılanları okudum icim sızlayarak .oncelikle kapasitesi olmayabilir başkanlık vasfı olmayalabilir ama Samsun'un öz evladı çarşambalidir trabzonluların Rize lilerin kol gezdiği Samsunspor da her zaman gezme hakkı olan biridir su an maddi olarak Yardim etmemiş olabilir zaten Menteşoğlu ailesinin su an maddi olarak eski gücünde olmadıgı aşikardır ama bu is maddi olarak biraz da gönül ısı olduğunu emın baskan göstermiştir . Oğluna hakaret edenler babasının başarıları ile övünmeside gariptir . Lütfen hasbi ağımıza hurmeten oğluna hakaret etmeyiniz . Baskan adayı olmak hakkı vardır sizler gider kongre üyesi olarak oy vermezsiniz başkanlığı vermezsiniz ama tarik mentesogluna hakaret etme hakkı vermez. Samsunspor tarihinin en başarılı baskanı ve gercek imparator olan hasbi aga hurmeten yorumları lütfen dikkatli yapalım

Serkan

kongre tv den yayınlanacak mı

cgr

Kanal 55 canlı yayın yapacakmış.

SSKLA

Alıntı yapılan: misafir - 09 February 2013, 12:49:49
Ýtin hatýrý yoksa sahibinin hatýrý vardýr.  
Tarik Menteþoðlu hakkinda yazýlanlarý okudum icim sýzlayarak .oncelikle kapasitesi olmayabilir baþkanlýk vasfý olmayalabilir ama Samsun'un öz evladý çarþambalidir trabzonlularýn Rize lilerin kol gezdiði Samsunspor da her zaman gezme hakký olan biridir su an maddi olarak Yardim etmemiþ olabilir zaten Menteþoðlu ailesinin su an maddi olarak eski gücünde olmadýgý aþikardýr ama bu is maddi olarak biraz da gönül ýsý olduðunu emýn baskan göstermiþtir . Oðluna hakaret edenler babasýnýn baþarýlarý ile övünmeside gariptir . Lütfen hasbi aðýmýza hurmeten oðluna hakaret etmeyiniz . Baskan adayý olmak hakký vardýr sizler gider kongre üyesi olarak oy vermezsiniz baþkanlýðý vermezsiniz ama tarik mentesogluna hakaret etme hakký vermez. Samsunspor tarihinin en baþarýlý baskaný ve gercek imparator olan hasbi aga hurmeten yorumlarý lütfen dikkatli yapalým

Abi tamam bencede hakaret edilmesin ama kendiside saçma sapan iddialarla kendini komik duruma düşürmesin. yok kayıp 100 milyon yok bilmem ne millet bence buna tepki vermeye çalışıyor isme kişiye değil.

ahmetsefa55

liste hala belli değil mi ?

cgr

Kongre 1'de değil mi ? Hala başlamadı yayın...

cembaba

By Kurşun Şov yayında

AllydeenleaR

böyle samsun kanalının ...  :kafa:

Jnr.Serkan

cgr

Şu an fena değil ama :)

cembaba

Yayla Uşakları CanLı(!) Samsunspor Olağan Kongresi cansız... İşte Samsun'un durumu

doðan

ulen çağrı hep görüntü diyosun ...

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: CemBaba - 09 February 2013, 14:16:32
Yayla Uşakları CanLı(!) Samsunspor Olağan Kongresi cansız... İşte Samsun'un durumu

samsunspor atkısıyla horon tepiyorlar, tipleri söylemiyorum bile

ahmetsefa55

müzikler harika yeeah beybi kop kop