Kongre Süreci

Başlatan ahmetsefa55, 30 January 2013, 16:30:19

« önceki - sonraki »

Stoper

Yönetim listesinde kimler var?

Değişiklik olacak diyorlardı.

SSKLA

Alıntı yapılan: Stoper - 09 February 2013, 16:47:51
Yönetim listesinde kimler var?

Deðiþiklik olacak diyorlardý.

çoğu aynı ama şimdi tek tek hatırlayamadım ama genel itibari ele asil ve yedek sayisi 15er oldu bundan dolayı bazı yer değişikliği oldu listede örneğin kar6asil oldu akan abi yedek

Burak

berusa55

Samsunspor'un bugün Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongresinde Emin Kar ile yola devam kararı alındı.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Samsunspor'un bugün gerçekleştirilen kongresine yaklaşık 200 kongre üyesi katılırken kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Emin Kar ile yola devam kararı alındı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, MHP Milletvekili Cemalettin Şimşek, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven genel kongreye katılırken, davet gönderilip katılamayan milletvekilleri genel kurula telgraf çektiler.

5 MİLYON TL BORÇ ÖDENDİ

Kongrede kulübün mali tablosunu tek tek açıklayan eski Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ayvaz Yılmaz Samsunspor'un eski yönetimden kalan 40 milyon 500 bin TL borcu olduğunu ve 22 Temmuz'dan bugüne kadar bu borcun yaklaşık 5 milyon TL'sini ödediklerini belirtikten sonra "22 Temmuz'u hiçbirimiz asla unutmamalıyız. O günden bugüne kadar bizlere birçok eleştiriler almasına rağmen en büyük desteği veren Sayın Bakanımız Suat Kılıç'tır. Onu takip eden en büyük desteklerimizden birisi de Sayın AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'tır. Diğer yardım edenler yok mudur, vardır elbette. Ama en önde gelen bu iki kişidir. Kesinlikle hangi yönetim kurulu üyesi arkadaşımıza sorarsınız hepsi de aynı cevabı verecektir." diye ifade etti.

BU YÖNETİME HERKESİN DESTEK OLMASI LAZIM

Başkanlık seçiminden sonra Emin Kar ve yönetimine iyi dileklerde bulunmak üzere konuşma yapan Vali Hüseyin Aksoy Samsunspor'un Türk spor tarihinde çok büyük başarılara imza atmış köklü bir spor kulübü olduğunu belirtirken "Sayın Başkan Emin Kar ve yönetimi takımın bugünlere kadar gelmesinde büyük emekler sarf etmişlerdir. Samsunsporumuz bu haftaki maçı da aldığı takdirde ben inanıyorum ki play of umutlarını da güçlendireceğiz. Bu yönetime hepimizin destek olması lazım. 1 milyon TL veren iş adamı ve bin TL veren esnaf arkadaşın bu takıma yaptığı yardım aynı derecededir. Eleştirme mutlaka yapılacaktır. Ama bu eleştiriler doğruyu yakalamak adına yapılmalıdır. Eleştirmeden önce de kendimizi sorgulamamız lazımdır. Ben Samsunspor için ne yaptım diye. Ben bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Emin Kar ve yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

ALLAH'A ŞÜKÜR YÜZÜMÜZ KARA ÇIKMADI

Bundan 6 buçuk ay önce 22 Temmuz günü başkanlık makamına seçildiğinde yaptığı konuşmada bazı duygularını Samsunsporlularla paylaştığını söyleyen Emin Kar "Ben o gün hangi çizgide duruyorsam bugün de oradayım. Aradan geçen süre zarfında dönüp arkamıza baktığımızda Allah'a şükürler olsun ki yüzümüzün kara çıkmadığını görüyorum. Ben ve arkadaşlarım Samsunspor ocağını söndürmemek için elimizden geleni yaptık. Eksikliklerimiz ve yanlışlıklarımız oldu ama kötü niyetimiz hiçbir zaman olmadı. Takım kötü gittiğinde uykusuz geceler geçirdik, kazandığında sevinç gözyaşları döktük." dedi.

BİZ ÖNCE TARAFTARIZ

Bir Samsunspor taraftarı ne hissediyorsa kendilerinin de o duyguları yaşadığını belirten Kar "Çünkü biz her şeyden önce bu takımın bir taraftarıydık. Eleştirilerle karşılaştık. Çok eleştirildik hem de. Ama bunları çok doğal olarak karşıladım. Açık konuşmak gerekirse başkanlık çok yorucu bir makam. Biz kaza olalı 24 sene oldu, ben 24 senedir bir kilo vermemiştim. Ama 6 buçuk ayda 9 kilo verdim." diye konuşurken duygulanan Başkan Emin Kar konuşmasına devam edemedi."

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

ASİL ÜYELER

1-      Emin Kar

2-      Recep Hun

3-      Mehmet Pank

4-      İbrahim İnan

5-      Erdem Eynel

6-      Mustafa Kar

7-      Mehmet Yılmaz

8-      M. Nilşah Alptekin

9-      Tayfun Yüce

10-  Ruşen Okul

11-  Erol Aslan

12-  Selahattin Süleymanoğlu

13-  Hayati Ergör

14-  Duran Yaşar Cengiz

15-  Doğan Atlı

YEDEK ÜYELER

1-      Tahir Çatalkaya

2-      Akan Yüksel

3-      Ali İhsan Hasanpaşaoğlu

4-      Erkut Demircioğlu

5-      Durmuş Aygün

6-      H. İbrahim Taş

7-      Levent Çebi

8-      M. Ali Akça

9-      Cemil Tüysüz

10-  Serkan Ay

11-  Recep Çetir

12-  İnanç Armağan Kaya

13-  Hakan Özbay

14-  Recep Çalışkan

15-  Cemal Gümüş

http://www.haberexen.com/emin-kar-yeniden-baskan-secildi-230706h.htm

samuray

Alıntı yapılan: misafir - 09 February 2013, 12:49:49
İtin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır. 
Tarik Menteşoğlu hakkinda yazılanları okudum icim sızlayarak .oncelikle kapasitesi olmayabilir başkanlık vasfı olmayalabilir ama Samsun'un öz evladı çarşambalidir trabzonluların Rize lilerin kol gezdiği Samsunspor da her zaman gezme hakkı olan biridir su an maddi olarak Yardim etmemiş olabilir zaten Menteşoğlu ailesinin su an maddi olarak eski gücünde olmadıgı aşikardır ama bu is maddi olarak biraz da gönül ısı olduğunu emın baskan göstermiştir . Oğluna hakaret edenler babasının başarıları ile övünmeside gariptir . Lütfen hasbi ağımıza hurmeten oğluna hakaret etmeyiniz . Baskan adayı olmak hakkı vardır sizler gider kongre üyesi olarak oy vermezsiniz başkanlığı vermezsiniz ama tarik mentesogluna hakaret etme hakkı vermez. Samsunspor tarihinin en başarılı baskanı ve gercek imparator olan hasbi aga hurmeten yorumları lütfen dikkatli yapalım
tarık menteşoğluna hakaret etmiyoruz sen tarık menteşoğlunun sitesindeki yazdıklarını okudunmu adeta samsunspora kin nefret kusuyor rahmetli babasına allahtan tekrar rahmet diliyorum o ayrı konu hasbi ağanın yaptıklarını hiç kimse inkar edemez bizim konumuz oğlu sayın tarık menteşoğlu nerdeyse samsunsporun aldığı beraberlikleeri kastederek şike yapmış gibi bahsetmesi benim içimi acıttı daha fazlasını istesindeki yazılarında bulabilirsiniz kısacası sitesinde samsunsporla ilgili yazdıklarını iyice bi oku ne demek istediğim i daha iyi anlayabilirsiniz

lato

Tarık Menteşoğlu babasının tırnağı olamaz. Zaten babasına hürmet edilmese bu adam hala Samsunspor hakkında ileri geri konuşmaya devam edemezdi. Bu adama bırak saygı duymayı sokakta görsem yüzüne tükürürüm. Samsunspor'a ve Emin Başkan'a duyulan sevgiye ve saygıya rağmen her türlü hakareti eden bu şahısı kimse babasını öne sürerek savunmasın. Hasbi Ağa'nın böyle bir evladı olduğu için biz bile kahrolurken babasının kemikleri sızlıyordur mezarında

mehmet yılmaz

Emin abi ile yola devam... Küçük ve önemsiz bir azınlık hariç aklı başında her samsunsporluya hayırlı olsun. Allah yardımcımız olsun, guzel günler samsunspor'umuzun olsun.

Yönetim olarak 22 temmuz günü 40.5 milyon lira devraldığımız borcu, 35 milyon liraya indirdik. Bir yandan da takımımızı ligde mücadele ettirip, Samsunspor'u da bütün birimleriyle ayakta tutmayı başararak.

Karabudun

Alıntı yapılan: samsuni - 09 February 2013, 19:34:44
Emin abi ile yola devam... Küçük ve önemsiz bir azınlık hariç aklı başında her samsunsporluya hayırlı olsun. Allah yardımcımız olsun, guzel günler samsunspor'umuzun olsun

King1965

kongrede masalar kurulmuş mehmet abi :)  :ok :ok

afıyet olsun tum yönetıcılere

King1965

orucreis

Alıntı yapılan: King1965 - 09 February 2013, 22:12:46
http://www.akasyam.com/haber/6624/samsunsporda-yeniden-fuat-koktas-donemi.html

bırı sunlara dur desın !!

bırı bunlara dur demesin ağızlarını burunlarını kırsın....  :kafa: :kafa: :kafa: :x(( :x((

Stoper

09 February 2013, 22:31:34 #176 Son düzenlenme: 09 February 2013, 22:41:32 Stoper
Alıntı yapılan: King1965 - 09 February 2013, 22:12:46
http://www.akasyam.com/haber/6624/samsunsporda-yeniden-fuat-koktas-donemi.html

bırı sunlara dur desın !!

Akasyam.com ve Denge Gazetesi pek ciddiye alınmamalı.

Adnan Bahadır ve birkaç arkadaşının gazetesi,internet sitesi.

Ve bunların belli başlı düşman olarak gördükleri kişiler var.

Yusuf Ziya Yılmaz
Suat Kılıç
Galip Öztürk
Fuat Köktaş
vs
vs

Düşmanlarıyla uğraşmak,öcünü almak için gazete kurduğunu Adnan Bahadır bizzat kendisi söyledi.

Trajı az gazetesinde kafasına göre kazetecilik yapan adam önemsenmemeli.Adamın mahkemede 200'den fazla dosyası var.

kalptenþimþek

Allah uzun ömür versin Samsunspor'un yaşayan efsanesi Emin Kar'ın büyüklüğünü anlayamayacak kapasitedeki zavallılar onu demiş bunu yazmış hepsi boş ve kendileri kadar lüzumsuz..

lato

Tamam kimseyi önemsemeyelim de gerçekten herkes ağzına sakız etmeye başladı takımı. Taraftar gruplarıyla birlikte bunları susturmak için bürolarının önünde toplanılıp eylem yapılabilir tabi o büro hernerdeyse. Azcık taraftardan korkmaları çekinmeleri şart bence

seyf55

dobi yok mu yeni yönetimde