Kongre Süreci

Başlatan ahmetsefa55, 30 January 2013, 16:30:19

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Yalnız programa girenler çok coşkulu boca juniors tribünleri gibi  :deli:

cembaba

Daha başlamamış. O yüzden yayına girmemişler.

cgr

Sarıııı Sarııııı  8)

King1965

Başkan belli ben yönetimi merak ediyorum kimler gelecek

doðan

Alıntı yapılan: King1965 - 09 February 2013, 14:24:55
Başkan belli ben yönetimi merak ediyorum kimler gelecek

bende  :evet: :evet:

yilmazselcuk55

Ahmeti

cgr

Salona bak... Bomboş...  :kafa:

doðan

Muteşem dolulukta  bir salon   samsunspor_x samsunspor_x

cgr

Sizin yapacağınız yayının ben ta ...

King1965

birolkys

SON DAKİKA !

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ !

Samsunspor Başkanlığına aday olan Tarık Menteşoğlu, kongreye saatler kala çekildiğini açıkladı.

Basına bir duyuru gönderen Menteşoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Geçtiğimiz günlerde Samsunspor başkanlık adaylığımı açıklamam üzerine, Samsun'daki şer odaklarının yoğun kulis çalışmalarına girdikleri herkesin malumu. Daha önce Samsunspor başkanlığı yapan Fuat Köktaş, kulüp başkanlığı döneminde hiçbir başarı gösterememiştir. Bugün adeta sanki geçmişte Samsunspor'u birinci lige çıkartmış gibi ortalarda fink attığı görülmektedir.

EMİN KAR İLE YARIŞMAYACAĞIM

Bugün yapılacak olan Samsunspor kongresinde aday olduğum takdirde Emin Kar ile değil Fuat Köktaş ve hortumcu tayfasıyla yarışmış olacağım aşikardır. Ben siyasetçi değilim ki Köktaş'la yarış içerisine gireyim. Benim amacım Samsunspor'u bulunduğu çıkmazdan ve hortumcuların güdümünden kurtarmaktı. Polisi tefeci konumuna sokanlarla hareket edip, genel merkeze rağmen il başkanı olabilen bir zihniyete, devletin kurumları dahi sessiz kalıp, partisinin genel merkezi de göz yumuyorsa benim  tek başıma mücadele etmemi kimse beklememeli.

SERT İFADELER

Ben Samsun'un öz evladı olarak, Samsunspor'un daha iyi seviyelere gelmesi için adaylığımı ortaya koydum ve aday çıkması durumunda Samsunluluk ruhuna kendimce vurulan darbe olacağı düşüncesiyle çekileceğim sözü vermiştim. Ben sözümde duruyorum ve adaylıktan çekiliyorum. Vurguncuların ortaya çıkmaması için, çekilme sözü verdikleri halde çekilmeyenler utansın. Bu saatten sonra Samsunspor hortumlanmaya devam edecektir. Biz Samsunspor'u günü birlik yaşayan kulüp olmaktan çıkarmak için ortaya çıkmıştık. Hortumculara bu saatten sonra başarılar. Ama görünen o ki bundan sora yine Samsunspor günübirlik yaşayacaktır.

------------

Kongreden satır başları...

Kongre salonunda beklenen kalabalık yok. Başkan adaylarından sadece Salim Coşkunsu geldi.

Coşkunsu'nun yanında bir grup taraftar var. Polis ile Coşkunsu taraftarları arasında içeriye girme konusunda tartışma yaşanıyor...

Polis salonda ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı...

------------

FLAŞ !!!

BAŞKAN ADAYI POLİSLE TARTIŞIYOR

Salim Coşkunsu polisle tartışıyor.

Galip Öztürk adına geldiğini söyleyen Coşkunsu, "Ben buraya 20 Trilyon ile geldim. Galip Öztürk adına geldim. Öztürk 100 bin kişiye bakıyor" dedi.

Coşkunsu kravatını ataraka, bağırmaya ve tepkisini dile getirmeye başladı.

Taraftarlar da Coşkunsu'ya destek veriyor.

Tartışma büyüdü.

Polis taraftarlara müdahale etmeye hazırlanıyor...

http://www.samsunanaliz.com/spor/samsunsporda-tarihi-gun-h7735.html

---

55(tuncay)55

:kafa: :kafa: :kafa:

King1965

kayseri de  iş adamı  di mi o adam.

Ahmeti

En son 20 trilyon'la gelenler takımı 40 trilyon borçla bıraktılar.