Kongre Süreci

Başlatan ahmetsefa55, 30 January 2013, 16:30:19

« önceki - sonraki »

_SoN_

Bir arkadaş söylemiş yeni ergenler gibi facebook sayfasından bu şekilde yazılar yazması bile kapasitesini ortaya koymaktadır.Bence üzerinde konuşmaya bile gerek yok.

HoliganSamSunLu

samsunspor camiası taraftarı bu işi gerçekten gönülden yapmak isteyen fedakar bir iş adamı topluluğu çıkncaya kadar emin başkanın arkasında durmalıdır. bütün cefayı çeken yönetim biraz düze çıkınca sırtlanlar da ortaya çıkmaya başlamasın...

Özcan İNAN

Bunca zaman varlığınızdan bir haber iken bu insanlar şimdi yumurtadan çıkar gibi ortaya çıkmanız zaten kimse tarafından samimi bulunmuyor.Ayrıca Emin KAR dediklerinize karşıda canlı yayında değil kongrede cevabını verecektir içiniz rahat olsun Menteşoğlu...

samuray

rahmetli babasına saygımız sonsuz samsunspora büyük katkılar yaptı ama oğlu tarık resmen sacmalıyor gale almaya bile değmez bence ya böyle samsunsporluluk falan olurmu adam aldığımız 13 beraberlikle ilgili şike yapılmıştır havalarında yazıyor sayfasında bu adam eskaza gelemez ya başkan falan olsa varya duman eder samsunsor kulübünü adeta kin nefret kusuyor ya intikam almaya gelecekmiş gibi halleri var kulüpten ne istediğini anlamakta zorlanıyor insan emin başkan bu eleştirilere kongrede cevabını vereçektir

King1965

kongre kaç da olacak

berusa55

Emin Kar "Yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız toplantıyla devam etmeye karar verdik." dedi.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Samsunspor Başkanı Emin Kar 9 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kongre ve takımın genel durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Göreve ilk geldikleri zaman Samsun'da idarecilik yapmış çoğu insanın kendilerine 1 ay dayanamazsın dediklerini söyleyen Emin Kar "Hakikaten de kulüp başkanlı çok zor ama biz azimle inatla aldığımız destekle bugüne kadar geldik. İlk yarının sonunda yine bir basın toplantısında 5 Ocak'ın sonuna kadar birileri çıkarsa kendilerine yardım edeceğiz demiştim. Bugün itibariyle henüz bir aday çıkmış değil. Onun içinde tekrar dün yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız toplantıyla devam etmeye karar verdik. Listemizde epeyce bir değişiklik olacak. Büyük bir ihtimalle de yönetim kurulu listesini 13 ya da 15 kişiye düşüreceğiz. Bu sezonu hayırlısıyla bitirmek istiyoruz. " diye ifade etti.

KİM ADAY OLURSA OLSUN...

Ben bu kulüp için bir tane kombine satacaksam buradan Çarşamba'ya kadar tekerlekli sandalyemle giderim diyen Başkan Kar "Hakikaten Samsunspor için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da daha geri adım atmayacağım. Bundan sonra kim aday çıkarsa çıksın o konular kapanmıştır. Sadece Samsunspor takımını Boluspor maçına hazırlamaya çalışıyoruz. Ben de bu kongre sürecinden takımı uzaklaştırmak istiyorum. Bu yüzden açıklamamı bugünden yapıyorum ve Samsunspor'u seven herkesi ve üyelerini Cumartesi günü Canik Kültür Merkezi'ndeki kongremize çağırıyorum. İnşallah bu kongreden de yüzümüzün akıyla çıkıp Samsunspor'u istediğimiz yerlerde görmek açısından hem futbol hem de maddi açıdan faydalı olmasını diliyorum. " şeklinde konuştu.

TAKIMIN HAVASI ÇOK İYİ

Hafta sonu karşılaşılacak Boluspor hakkında da konuşan Emin Kar "Son 3 maçımızda 7 puan aldık, içerde kazanılması gereken maçları kazandık bence. Şimdi Boluspor da iyi bir başlangıç yaptı ama bizim takımımızın genel havası çok iyi. İnşallah Bolu'dan da 3 puanla dönüldüğü takdirde yavaş yavaş başka şeyler konuşulmaya başlanır. Bu takıma inanıyorum ve güveniyorum. Yalnız şunu unutmamak gerekir, ilk yarıda aldığımız 12 beraberlik çok eleştirildi ama bu ligin en az yenilen ikinci takımıyız. Bu takım kolay kolay yenilmiyor. Bolu maçı bizim için önemli bir maç, inşallah oradan da 3 puanla dönerek önümüze bakmak istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak

kalptenþimþek

Büyük Başkanım Allah Seni Başımızdan Eksik Etmesin..

beşnumara

Bu adama hangi gazete yazi yazdırır ve bi gazete kontrol etmez mi ne yaziyo nasil yaziyo diye? Türkceyi öğrensin sonra yazilar yazsin.
Baban maliyeden sikinti cekecek ekonomik olarak kötü olacak kulübün kasasinda 50 milyon dolar olacak hee. Az kaldi bu taraftarı mezardaki babana da sövdürecen.
Sen bizimkilerdeki cemil gibi takilmaya devam et bu isler senin boyunu aşar.

King1965

Samsunspor'umuzun Olağan Genel Kongresi çoğunluk aranmaksızın yarın (Cumartesi) saat 13.00'de Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

samuray

ya bu sahtekarın yazılanırın sitemize komayın bari rahmetli hasbi ağanın 50 m. doları kulübün kasasında ne işi varmış ?????? rahmetli hasbi ağadan nasıl böyle bir oğul olmuş bi yanlışlık var galiba b işte :D

SSKLA

08 February 2013, 19:49:48 #115 Son düzenlenme: 08 February 2013, 23:02:49 Berkay Yelken
Tarık menteşoğluna tek lafım:

ziyaaaa atma ziya çakıyla aslanmı öldürdün

teksas3455

Babasına kimsenin birşey dediği yok ki biz kendisine güvenmiyoruz  :deli:  :deli:  :deli:  :deli:

King1965

Tarık'a oy atan eller kırılsın inşallah :))))

ahmetsefa55

yönetim listesi belli mi ?

teşekkürler sevgiler saygılar.

samsunsporlu1994

Basında yer alan haberlere göre Başkan Emin Kar mevcut yönetimde revizyona gidecek. Güçlü bir yönetimle yola devam edecek. Zaten bunun sinyallerini Samsungol programında vermişti. Hayırlısı olur inşallah.