Herkes Hakkını helal etsin

Başlatan King1965, 07 April 2012, 22:03:31

« önceki - sonraki »

fanatik

dört kişilik ekibmiz dediğine göre oda var

MeL_55

ÖZCAN BİZATİ, ÖNDER YURTGÜVEN, DİRK WÜLLBİER, WERNER SCHOUPA

diye düşünüyorum..

twitter

Ulan Petkoviç bile böyle yapmazdı. Beklerdi, yapardı açıklamasını giderdi.
Korkmayın yamyamlık yok bizde.

MeL_55

Alıntı yapılan: twitter - 08 April 2012, 21:10:51
Ulan Petkoviç bile böyle yapmazdı. Beklerdi, yapardı açıklamasını giderdi.
Korkmayın yamyamlık yok bizde.

Bence o zamanda gitmezdi kalırdı. Herşey para onun için nede olsa...

cgr

Ben bu aciklamayi ve kenti terk etme muhabbetinin tamamen dun aksamki kotu sonucun olusturdugunu dusunuyorum. Ben Mesut Bakkal'in adami da degilim ama onun yerine kendimi koydugumda birak Ankara'yi nereye gidecegimi sasiririm. Rakamlar ortada, her ne kadar basarisiz gorunsede, hatali oyuncu secimi yapsada benim gozumde basarili bir hoca olmustur. Ben hala kalmasindan yanayim. Gidecekse de hakkimiz helal olsun...

buonanotte

Kaçarcasına gitmesi çok garip.Basın toplantısında gideceğine söylerken bile 4 5 defa tekrarlamasına gıcık oldum zaten.Sankı seni zorla tuttuk.
Zorla kimseyi tutacak halimiz yok.Yaptıkların için sağol.

celebi

sözünün eri olmayan adam keliteli olsa bile faydası olmaz bana göre çünkü bir yere kadar gelir cortlar

Jnr.Serkan

Yakışmadı.Sinirli yapılmış bir hareket bile olsa sen 50 küsür yaşında tecrübeli bir adamsın.Sen kaçıp gidersen bu takımın sözleşmeli futbolcusu ne yapar ne düşünür

Ahmeti

Taklacı dediklerinde fenerlilere kızmıştım ama artık kızmıyorum.

Bunlarda kabahat yokki biz Samsunspor'lu teknik direktör Samsunspor'lu futbolcu yetiştiremediğimiz sürece daha çok başımıza gelir.
Cumartesi akşamı sahada Serkan Aykut olsaydı o hüseyin köçeğin afedersiniz ç...... Y......... K........

özkan

İki prim alamadım diye takımmı bırakılır mesut bakkal ?

****** git.

feveran

hiç bir şey koymadıda mesut bakkalın daha dun dedıklerı ile gecen akşamkı acıklamaları cok koydu

deli 55

yakışmadı sana mesut bakkal.yolun açık olsun.git nereye gitceksen ****** ol git

King Of The North

Küme düşmüşüz kim giderse gitsin hiç umrumda değil...

yirmiuc

Süper ligde iken aldığı kulübü 3. lige bile düşse süper lige çıkarana kadar başkanlığı bırakmayacağını söyleyen, geçen hafta içinde de
"Sonuç ne olursa olsun, Samsunspor arması peşinde koşmaya devam edeceğimizin de bilinmesini istiyorum. "
diye yazılı bir açıklama yapan başkanın tekrar bu paralelde bir açıklama yaparak , gelecek adına taraftara umut vermesi gerekiyor.

hala kızı

Mesut hocanın takımı bırakacağını sanmıyorum,bir anlık gaflete kapılarak öyle bir açıklama yapmıştır diye düşünüyorum ama hayırlısı