Herkes Hakkını helal etsin

Başlatan King1965, 07 April 2012, 22:03:31

« önceki - sonraki »

Lusage

Alıntı yapılan: kutsalforma - 07 April 2012, 23:47:14
mesut hocaya kizanlara anlam veremiyorum

Gitmiyorum buradayım dedikten yarım saat sonra gidiyorum gidiyorum gidiyorum abi gidiyorum derse Ona aha kapı orası derler..

cany

Mesut hocanin ne kabahati var. Sonradan geldigi halde takimi iyi sahiplendi. adam karsı karsıya panaltidan rahat pozisyonu atamiyosa, öteki 2 macta bir bos kaleye kaciriyosa hoca napsın

ama dusersek kalırım gibi bi seyler soylemistin o yönden ayip ettin hoca

saim55

yorumları okudum da hocaya haksızlık ediliyor dedim. ama az bile yapılıyormuş. ne kadar meraklıymışsın gitmeye. sanki beleş çalışıyon ***. S-i-k-t-i-r g-i-t!

Furkan

Bu hoca olmasaydı bu haftaya kadar umut olacak mıydı acaba şimdi böyle konuşuyorsunuzda?

Recep

Erkek adamın ağzından laf bir kere çıkar yok düşersede kalacakmış oran buran oynamayacak geldin parayı cukkaladın sittir git bize delikanlı adam lazım kadının orospusunu anlarımda erkeğin orospusu çekilmez

Theofanis Gekas

maçın anasını everdin bugün mesut kancığı,sahanın en iyileri fink ve hakan arslandı,serdardı oyundan aldın adamları,şunu 2. söyleyişim petkoviçten tek farkın şansın

mimar55

Herkes kizgin uzgun uyku tutmuyor ama dusunuyorum mesut hoca gekasla var gibi geliyor bana gekasin hasta hasta sahaya ciktiginda ve gekasin oynamadigi maclarda takimin hali belli gekas sezon basinda gelse mesut hoca samsuna hic gelmezdi takim zaten pozisyona giriyor ama atamiyordu mesut bakkal gidiyorsa allah yolunu acik etsin ama anlamadigim yediremedigim tek sey var aglamaktan gozlerim sisti ugur boral pozisyonu bana gore yuzde yuz penalti besiktasa bize karsi verilen pozisyondan daha penalti tsye bizim macta verilen pozisyondan daha penalti daha cok sayarim ekikonun calimindan sonra yapilan faul sari olsa 2 saridan kirmizi olacak mac stresinden mi anlamadin ugur kackere faulle durduruldu hakem kartini gostermedi sonra gitti gekasa gosterdigi kart gibi sivasa kart verdi adamin akli hala o macta anlayamadigim yediremedigim sey su biz bukadar sahipsizmiyiz ya bu maca bu hakemi nasil veriyorlar nasil isyan bayragi kaldirmiyoruz neden siyah formayla oynamiyoruz anlamiyorum neden sahaya atlayipta vurmadik su hakeme iki tane zaten dusmusuz ne olacak ki kac mac ceza yiyecez anlamiyorum

mimar55

Herkes kizgin uzgun uyku tutmuyor ama dusunuyorum mesut hoca gekasla var gibi geliyor bana gekasin hasta hasta sahaya ciktiginda ve gekasin oynamadigi maclarda takimin hali belli gekas sezon basinda gelse mesut hoca samsuna hic gelmezdi takim zaten pozisyona giriyor ama atamiyordu mesut bakkal gidiyorsa allah yolunu acik etsin ama anlamadigim yediremedigim tek sey var aglamaktan gozlerim sisti ugur boral pozisyonu bana gore yuzde yuz penalti besiktasa bize karsi verilen pozisyondan daha penalti tsye bizim macta verilen pozisyondan daha penalti daha cok sayarim ekikonun calimindan sonra yapilan faul sari olsa 2 saridan kirmizi olacak mac stresinden mi anlamadin ugur kackere faulle durduruldu hakem kartini gostermedi sonra gitti gekasa gosterdigi kart gibi sivasa kart verdi adamin akli hala o macta anlayamadigim yediremedigim sey su biz bukadar sahipsizmiyiz ya bu maca bu hakemi nasil veriyorlar nasil isyan bayragi kaldirmiyoruz neden siyah formayla oynamiyoruz anlamiyorum neden sahaya atlayipta vurmadik su hakeme iki tane zaten dusmusuz ne olacak ki kac mac ceza yiyecez anlamiyorum

cembaba

Neyini tartışıyorsunuz? Hiç kimse veya kurum SAMSUNSPOR'umuzdan üstün değildir. Çeken gider gider...

Cheregi

08 April 2012, 01:12:42 #54 Son düzenlenme: 08 April 2012, 01:16:21 Cheregi
İki yüzlü çıktın be hoca. Güvendik sana, düşsekte kalacağım dedin daha bir sevdik seni. Böyle "adamlar" varken düşsekte onunla düşelim dedik. Bu sözlerin altında takım ligde kalırsa kendini kahraman yapmak marka değerine değer katmak varmış. Takıma kattıkların ortada, dün adamsın dedik, büyüksün dedik ilk terkeden sen oldun. Bugünde helallik almayı değil .iktir çekilmeyi hakettin. Düşmemizde belki suçun yok ama dönekliğinle söylenenleri hakettin. Hep gündeminde topladığın puanlar oldu, ben yaptım, ben inandım, ben söyledim oldu, sevinirken en çok sen sevindin, çoğu zaman bizdende çok. Kendin içinmiş hepsi, zerre kadar umrunda değilmiş bu takım. Başarıda bu kadar sevinen birisi üzülürken de bizimle olmalıydı. Az kalmıştı, başaracaktın be hoca, büyük hoca olacaktın, kahraman olacaktın, hatta düşsek bile kalacaktı denecekti hakkında, "büyük adam" olacaktın. Olmadı.

##kdc##

Alıntı yapılan: mimar55 - 08 April 2012, 01:05:18
neden sahaya atlayipta vurmadik su hakeme iki tane zaten dusmusuz ne olacak ki kac mac ceza yiyecez anlamiyorum

Atlayıp vursaydın kardeşim, tutan mı vardı ?? Seneye taraftara ihtiyacı olmıcak mı takımın, kaç olursa olsun yicez daaa ceza  ;)

yirmiuc

Mesut hocanın kaçıp gitmesi hiç birşeyi değiştirmez.
Önemli olan başkanın ne yapacağı...

mimar55

Alıntı yapılan: ##kdc## - 08 April 2012, 01:12:59
Atlayıp vursaydın kardeşim, tutan mı vardı ?? Seneye taraftara ihtiyacı olmıcak mı takımın, kaç olursa olsun yicez daaa ceza  ;)

Sinirden aklima mi geldi sinirim gecti aglamak iyi geldi simdi ki aklim olsa vururdum iki tane

Recep

sende farkındasın dimi aldığın paranın helal olmadığını bide dalga geçer gibi helallik istiyorsun bu takımı bu hale düşürünlerin hepsinin aldıkları fitil fitil burnundan gelir inşAllah

ChucKeR

bunlar aynı familyanıın adamları. bakkal bugün bıraktı hikmet olsa kayseri maçından sonra bırakırdı. zaten bu adamların cv'leri ne yapacaklarını belli ediyor. iş erturul gibi adamı yakaladın mı kaçırmamakta.

emeği geçti birşey demiyorum  ama tamamen de bakkal'ın başarısı değil bu güne kalmamız. petkoviç anıl'la bance'yle oynadı bu adam gekas'la oynadı. zaten 3-4 maç gekas kendi aldı. burası ingiltere değil bir oyuncun 3 gol atarsa o maçı alırsın, kaybetmek istesen kaybedemezsin. burdan nemalandı açıkcası hoca. takıma olumlu havası oldu mutlaka da kim gelirse gelsin aynısı hemen hemen olacaktı.

hoca geldiğinde bu takımda zenke,bance,gekas vardı bu final haftasında hiçbiri yok. bu sakatlık olayını hesaba katmalıydı, bance'yi tutmalıydı. tutmadı o zaman kapris yapmayacaktı. 50 yaşındaki adama 20'lik gençle sidik yarıştırmak değil affetmek düşer, hele ki ona klübün ihtiyacı varsa. yine de emeğine sağlık parası helal olsun çok ''kötü'' vardı bu sene bakkal'a kadar.

burdan çıkartcağımız ders de şu olsun kendi aralarındaki sorun yüzünden klüp elemanlarını kaybetmesin. ne kadar maaşlı çalışanın varsa hepsinden maksimum verimi almaya çalış. hoca oyuncuyu oyuncu hocayı göndermesin. seve-seve birbirlerine tahammül etmek zorunda kalsınlar. çünkü sen birini gözden çıkarttığında bi bakarsın diğeri seni bırakıp gitmiş. futbol dünyası bu kadar bi dünya.