Herkes Hakkını helal etsin

Başlatan King1965, 07 April 2012, 22:03:31

« önceki - sonraki »

sunbeam

Yani Ugur'un kenidni yere attigi pozisyon hocayi aglatip nerdeyse meslegini birakma noktasina getiyorsa, birde yüzde yüzlük elle oynama pozisyonu oldugunu düsünün. O zaman hepten intihar ederdi hoca herhalde. ;)

bengülü

takımı düşürdün hoca görevinizi yaptınız defol gitttt

kutsalforma

mesut hocaya kizanlara anlam veremiyorum
bu adam olmasaydi 25. haftada düsmeyi garantilerdik
takima, mhkye, federasyona kizip mesut hocaya sövmeyin
Agliyacakti adam sinirden, ayiptir be, günahtir!
Mesut hoca elinden geleni yapti, sahaya girip golüde kendi atamaz ya

radikal-fma

mesut hoca doğru olanı yapmış delikanlı adam başaramazsa alır ceketini gider. yönetim gitme demeli gerekirse taraftar gurupları gitme kal desin...

celebi

sunbeam

Tabiki performansini elestirecek degiliz, topladigi puanlari Petkovic üc sezonda tamamlayamazdi ama mac biter bitmez böyle aciklama yapmasi pek uygun degil. Insan hic degilse konusacagiz edecegiz falan der. Sanki bulasici bir hastaliktan kacar gibi.

Tahir

GAME OVER Mesut Hoca.Yolun acıkolsun sende kolayı sec sende kac biz su aralar kacan cok kişiyi sayacagız ama unutma ilk kacan hiç unutulmaz...

ahmetsefa55

kesin kararlıymıs gıdıyomus.
hey allahım ya.
neyse yolun açık olsun.
ama sözünden dönene ne dendiğini biliyosundur umarım.
hem de her şey bitmedi.
düşmezsek ne yapacaksın çok merak ediyorum.
geri gelmek isticek misin ?

erkutdem55

''Bir takım düşerse futbolcular gider,adamlar kalır.'' P.Nedved.

Güle güle.

Theofanis Gekas

şu serdarı kaç hafta oynatmayık yaktın bizi gavat hoca,sıçtın ağzımıza

55.hakan

Geçen hafta düşsek de bırakmayacağım sözümün arkasındayım dediğini hatırlıyorum.Başarılısın değilsin ancak insan sözünü bu kadar kolay yutmamalı.Bu şekilde davranan insanın da Samsunspor'da işi yok zaten.

minci

Maçın hemen akabinde gidecem diye demeç vermesi ne kadar kızgın olsada hiç doğru olmadı. Sen takımı yönetenlerden birisin. Toparlaman gerekirken milleti böyle panik havasına sokarak bize en büyük kötülüğü sen yapmış oldun. Acaba bunun farkındamısın? Senin konumunda birisi böyle konuşmamalıydı. Bu aşamadan sonra kalmanın ne bize ne de sana yararı olur. Emeklerin için teşekkürler. Güle güle.

FaTiH_HaN

Gidersen git *** ****** git, görevinizi el birliği ile yerine getirdiniz, mission complate, düştükten sonra çokta sikimdeydi mesut hoca gitmiş, yarın kazım başkanda gider, yine olan bize olur.

doðan

la giden in de kalanın da ....
hakkımı helal edecekmişim ... edeninde ....
siktirin gidin..

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: muhalif - 08 April 2012, 00:07:58
kesin kararlıymıs gıdıyomus.
hey allahım ya.
neyse yolun açık olsun.
ama sözünden dönene ne dendiğini biliyosundur umarım.
hem de her şey bitmedi.
düşmezsek ne yapacaksın çok merak ediyorum.
geri gelmek isticek misin ?

taraftar uğur'a tepki gösterdiğinde ya küme düşme olmazsa o zaman ne olacak,gene yüz yüze bakacaz diyen adam şimdi yangından kaçar gibi gidiyor.inşallah dediğin çıkar kardeşim küme düşmeyiz.o zaman başka bir takımla karşımıza çıkan Mesut hoca bizim yüzümüze nasıl bakacak acaba çok merak ediyorum