Herkes Hakkını helal etsin

Başlatan King1965, 07 April 2012, 22:03:31

« önceki - sonraki »

ugurozkan

canı sağolsun. ama üzüldüğüm nokta uğur'un kendini attığı pozisyon için çıldırması. o pozisyondaki tavırları takımın motivasyonunu bozdu. gece sakin kafayla izlerse her şeyin farkına varır zaten.

emre

küme düşmenin bir güzel yanı varsa böyle şerefsizler hemen ortaya çıkıyor. Ne oldu asıp kesiyordun,yensek en müthiş t.d. sen olacaktın değil mi? Allah ikiyüzlülerin, hak yiyenlerin burnundan fitil fitil getirsin inşallah.

Jnr.Serkan

"Eğer Bir Takım Küme Düşerse Futbolcular Gider, Adamlar Kalır"

Pavel Nedved

serkancengiz

bakkal s..git ******* ne verdin bize ömrümüzden ömür aldın tüm final maçlarını kaybettin al petkoviçi vur bakkala ikinizde aynı b.k sunuz  senin hoca olmadığını baştan biliyordukta umut fakirin ekmeği birde helallik istiyorsun buna kanayan yürekler sana nasıl hellallik versin.

Sercan

2-3 gün içerisinde anlaşır başka bir kulüple sayın bakkal...

Theofanis Gekas

bence ne kadar başarısız olursa olsun,bizi bir alt ligede düşürcek olsun bizim yeni teknik direktörlerimiz CELİL,SERKAN CENK 3 lüsü olmalıdır.

uykan

Bakkal hesabıyla % 90 liğde kalırsan anınla değil ananla anarlar, adamı diyecem adam değilsin..!

uykan

Murat YILDIRIM adamsın o göz yaşlarına bir taraftar olarak hakkımı helal ediyorum mesut bakkal *******

burakbas

tamam gidersin eyvallah da maçtan hemen sonra basın toplantısında bunu demek hoş olmadı hocam. gemiyi ilk önce kaptan terk ediyor demektir.

jorgensen55

batan gemiyi önce fareler terk eder...

feveran

yok da benım anlamadığım bu adam 2 ay önce samsun futbol şehri küme düşersekde gitmem dediydide ne olduda yönetime danışmadan herkez hakkını helal etsin dedi
  Benim tahminim bi takımla anlaştı kokusu çıkar yakında yanınada biricik sevgilisi uğur boralı götürür..

samsunmania

Başka bir zaman başka koşullarda beraber oluruz diyor. Herhalde başkanla papaz oldular giderayak.

FaTiH_HaN

Her fırsatta başkana övgüler yağdıran, çok iyi bir başkanımız var diyen adam ne olduda papaz oldu başkanla daha düne kadar bu sene küme düşme olmaz yüz yüze bakıcaz sakin olun diyen sen değil miydin hoca. İnşallah küme düşme olmaz sende süper ligde başka takım çalıştırırsın ve sonrasında karşı karşıya geliriz, bunun için dua ediyorum.

fanatik

Kamuoyuna açıklama...

Kulübüz ile 30 Mayıs 2012 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Teknik Direktörümüz Sayın Mesut Bakkal'ın, Samsunspor-Sivasspor maçı sonrası Yönetim Kurulu'muza bilgi vermeden  kenti terkedip Ankara'ya dönmesini doğru bulmadığımız gibi profesyonellikle de bağdaştırmıyoruz. Teknik Direktörümüz ve dört kişilik teknik ekibimizin bu davranışını üzüntü ile karşıladığımızı belirtiyor, durumun değerlendirilmesini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Samsunspor Kulübü

AhmetDenizci

O 4 kişilik teknik ekipte İsmet Taşdemir'de yer alıyor mu ?