Herkes Hakkını helal etsin

Başlatan King1965, 07 April 2012, 22:03:31

« önceki - sonraki »

jean

ne guzel mucizeyi gerceklestirecekken nelerden bahsediyoruz ah ulan ne guzel ondesiniz topa kafa sokun gol yemeyin ne var sanki

HoliganSamSunLu

ilk geldiğinde düşsede samsunsprda istenildiğim sürece kalırım demiyormuydu

sosaka

Levent ÖCAL

11 April 2012, 14:43:59 #93 Son düzenlenme: 11 April 2012, 16:02:44 DESPOTE55
BAKKAL GERİ DÖNÜYOR

Basında çıkan istifa ettiği yönündeki haberlere ateş püsküren tecrübeli çalıştırıcı, "Ben, Bank Asya'da olmayacağım için hakkınızı helal edin dedim. 31 Mayıs'a kadar benim kulübümle olan sözleşmem devam ediyor. Yarın Samsun'dayım" diye konuştu

ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Teknik direktörü Mesut Bakkal, yarın Samsun'a geliyor. Sivasspor karşılaşması sonrası basında yer alan istifa etti açıklamalarına ateş püsküren tecrübeli teknik adam, "Ben o toplantıda Bank Asya'da çalışmayacağımı söyledim. Kaldı ki maç sonunda oyuncularımızla yaptığımız toplantıda 'birbirimize karşı kırıcı olmayalım. 31 Mayıs'a kadar hepimizin sözleşmesi devam ediyor. Bir kaç günlük izinin ardından yeniden Samsun'da buluşacağız' diye konuştum" dedi.

TARKAN HOCA BİLİYORDU
Ve bu toplantıyı yaptığı sırada Genel Menajer Tarkan Demirhan'ın da buna şahit olduğunu söyleyen Bakkal, "Geri döneceğimi söylediğime tüm oyuncularım şahittir. Hatta ve hatta Fethi Eldemir'in beyin sahibi olduğu otele de not bıraktım. Notumda 'geri döneceğim' diye yazdım. Ama Başkanımızın benim için yaptığı açıklamalar beni çok üzdü. Çalışacağımda olsa artık bu dakikadan sonra Samsunspor'da çalışmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

Kaynak: http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=74068

bahanesi de hazır beyimizin başkanın yaptığı açıklamalar üzmüş kendilerini  :x((

usare

Ya arkadaş biraz istikrarlı olur adam ya. Seni de adam sanmıştık hocam... Ulen futbol piyasası hep mi çakal dolu ya.

55erhan55

Bu saatten sonra gelsen ne yazar anlaşılan sen kendini pazarlamk için gelmişşsin bu takıma ne kladar samimi olduğunda belli oldu gün gelir devran döner be hoca takıl sen kafana göre biz dee yedik.

Levent ÖCAL

Bakkal, "Bu sonucu hiç beklemiyordum. Çok üzgünüm" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'dan mesaj var. Bakkal, Perşembe günü Samsun'a geliyor. Sivasspor maçı sonrası istifa ettiği gündeme gelen Bakkal, "İstifa etmedim. Ben Bank Asya'da görev almayacağımı söyleyerek helallik istedim" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Bakkal, sorularımızı yanıtladı. Samsunspor'un final maçı olan Sivasspor karşılaşmasında aldığı sonucu hiç beklemediğini söyleyen Mesut Bakkal, "Sonuç beni çok üzdü. İki gün eve gidemedim" diye konuştu.

Bakkal'ın Perşembe günü bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenilirken, teknik adamın Samsunspor'la olan sözleşmesinin 31 Mayıs tarihinde sona ereceği bildirildi.

Kaynak: http://www.samsunkenthaber.com/haber/spor/iki-gun-eve-gidemedim/6490.html

55musa55

Sen gelsen ne olur gitsen ne olur önce kalacagim de sonra kac serefsiz bu güne kadar hep kendine kullandin zenkeyi bir el harekatiyle kadro disi biraktin sen ise daha sözlesmen bitmeden koca samsunspor camiasini karistidin salatasarayda adamlar zevkine kavga ediyor sonra affediliyor bizim kara tosunumuzu süresiz kadro disi birakiyor final macinda da bocaliyor.SIMDI BIZIM KULUBUMUZDE eger gelirse ki persembe gelecegini söylüyor sözlesmesini fes edip bahar kupasina zenke ekigo murat adem kemal ve gerisi A2 takimindan kurulu bir takim ve basinda hoca olarak SERKAN AYKUT CENK ISLER CELIL SAGIR getirilsin.Iste bu Samsunspor durusudur bence.taraftarlarimizdan ricam böyle adamlari statda rezil etmeleri.Nasil milli macda abdullah avci tezehuratlariyla hiddink kovulup abdullah avci geldiyse bahar kupasindada serka celil cenk diye tezahurat edilip Samsunspor durusunu tüm Türkiyeye göstermeliyiz.Kalin saglicakla.

özkan

Mert

Hüseyin kalpar boşta mı acaba? Boşta olsa bile adama gel diyecek yüzümüz de yok gerçi.Susturup yolladılar adamı  :kafa:

uykan

ankarasporla protokol yaptı haysiyetsiz..!

Habertürk Yaşar GÜLAY Haberi (ht iddaa eki)

buonanotte

Alıntı yapılan: Mert - 11 April 2012, 17:10:08
Hüseyin kalpar boşta mı acaba? Boşta olsa bile adama gel diyecek yüzümüz de yok gerçi.Susturup yolladılar adamı  :kafa:

Hüseyin Kalpara yapılanlar yanlış olabilir ama onu tekrar takımın başında görmek istemem.

55musa55

Gercek Samsunun evlatlari geldi mesut bakkal bakkaldi simdi cakkal cakal olmus.Alinti:(Kulübümüzün Genel Koordinatörü Sayın Tarkan Demirhan, Samsunspor Profesyonel Futbol A Takımımızın başına Teknik Sorumlu olarak getirilmiştir.

Spor Toto Kupası maçlarının bitimine kadar bu görevde bulunacak olan Tarkan Demirhan'ın yardımcı Antrenörlüğünü Sayın Kenan Yelek ile Sayın Kasım Çıkla, Kaleci Antrenörlüğünü de  Sayın Yunus Şenocak yapacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor Kulübü)Buda cakala kapak olsun saygilarimla

ugrass

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 11 April 2012, 16:44:20
Bakkal, "Bu sonucu hiç beklemiyordum. Çok üzgünüm" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'dan mesaj var. Bakkal, Perşembe günü Samsun'a geliyor. Sivasspor maçı sonrası istifa ettiği gündeme gelen Bakkal, "İstifa etmedim. Ben Bank Asya'da görev almayacağımı söyleyerek helallik istedim" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Bakkal, sorularımızı yanıtladı. Samsunspor'un final maçı olan Sivasspor karşılaşmasında aldığı sonucu hiç beklemediğini söyleyen Mesut Bakkal, "Sonuç beni çok üzdü. İki gün eve gidemedim" diye konuştu.

Bakkal'ın Perşembe günü bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenilirken, teknik adamın Samsunspor'la olan sözleşmesinin 31 Mayıs tarihinde sona ereceği bildirildi.

Kaynak: http://www.samsunkenthaber.com/haber/spor/iki-gun-eve-gidemedim/6490.html

2gun eve gidemedin dogru :))) sivas macindan sonra odasinin kapisini kitleyip kimseyi kabul etmeyip gece 4 te kulupten kacan bendim.. Karaktersiz herif

ngonge

Geçici olarak Tarkan Hoca dursun ama gelecek sezonun hocasını şimdiden belirlemek de lazım diye düşünüyorum.

Oynayacağımız lige bakılmadan seçilmeli bu isim, "yok süper ligde olursak çalışırım" diyen adamlardan bize hayır gelmez.

Piyasada da hiç düzgün adam yok.