Herkes Hakkını helal etsin

Başlatan King1965, 07 April 2012, 22:03:31

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

bence yılmaz vural gelsin bu takıma ruh katacak adam lazım

atalanta8

tarkan hocadan 10 tane yılmaz vural çıkar

lucarelli

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 14 April 2012, 11:27:52
bence yılmaz vural gelsin bu takıma ruh katacak adam lazım

Yılmaz vural sakaryaspora bayaa bir ruh kattı. Hem de Fİ-Yapı gibi bir sponsorla.

nomak55

Alıntı yapılan: hala kızı - 09 April 2012, 16:29:38
Mesut hocanın takımı bırakacağını sanmıyorum,bir anlık gaflete kapılarak öyle bir açıklama yapmıştır diye düşünüyorum ama hayırlısı

Bu adam malesef önce ben takım düşsede burdayım deyip daha sonra ben bank asyada yokum diyen bir adam şimdi hangisine inanalım
bide gelmiş diyorki ben istifa etmedim eee ne ettin o zamannda çıkıp bank asyada yokum diyorsun yoksaaaaa birde tazminat peşindemi koşacaksın bir açıklık getir mesut hoca her adam sandığımız kaçıp gidiyor..

s_uzunkaya

la bu adam tam bir düzenbaz yaa..olaki samsunspor küme düşmesede ligde kalsa  bunlar beni seneye sepetlerler diye "kanım canım samsunum" oldu. düşsede bu başkan bu taraftar bırakılmaz devam ederim büyüklüğünü(!) gösterdi. olaki düşersede yaparız bir ayak basarız istifayı, işimiz bu, diye düşündü ve düşündüklerini vakit geçirmeden yaptı.... yok baba biz göremeyiz samsunsporun top yekün delikanlılarla başarıdan başarıya koştuğunuda ama naaparsın işte biz gerçeğiz(sahte takımlar tutarak mutluluk arayamayız) ve samsunspora sevdalıyız.

mimar55

Bence bazi isimler bizde once kahraman sonra .....  Oluyor bizim anlayamadigimiz karamanin koyunu sonra cikar oyunu atasozu biz hep koyunlari buluyoruz bidahakine buyukbas bulalim bu koyunlardan biktim artik

55.hakan

Keşke bir mucize olsa da ligde kalsak o zaman şu kaçarak giden Mesut'un suratını görmek isterim.

GurbetciFanatik

Genc biri gelsin.
Mesut Bakkal-Hikmet karaman-Samet aybaba- Yilmaz Vural - Güvenc Kurtar
bunlar yarim bilemedin 1 sezonluk adamlar.
Genc biri gelsin yillarca takimin basinda kalsin bence.
Gigi Multescu örnegi gibi olsun.

**KaR6**

şu anki tabloda mucize eseri ligde kalmış olsak bile bu senekinden farklı olabileceğimize dair hiçbir işaret yok.. dağıldık resmen..

Kaya

Evet kesinlikle katılıyorum KaR6 kardeşim.Bu belirsizliğin ana sebebi de hangi ligde olacağımızın resmiyet kazanmaması..1.ligde olup hoca ve transfer çalışması yapmak var,süper lig de olup o çalışmaları yapmak..Gerçek bir muamma söz konusu.. :kafa: