Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Alıntı yapılan: samsuni - 04 April 2012, 21:33:19
Temel Keskindemir'in Samsunspor'a kattığı şeyleri şöyle bir gözümde canladırıyor, aklıma getiriyorum da, klavye sen ne aziz şeysin öyle diyorum.  Lafa gelince, "Samsunspor'un değerlerine sahip çıkalım", Samsunspor'a mal olmuş bir kişi, kimseyi kandırmadan girdiği zararı engellemek asına böyle bir ugulama yapınca karaborsacı oluyor. Sen karaborsa nedir bilmiyorsun demek ki, bari birazcık haddini bil... O ticareti bilmiyorsa biletini alamayalar da tribünü bilmiyor. Biz mi öğreteceğiz, bu kadar önemli bir maçın biletlerinin erkeden tükeneceğini? Bize mi sormuşlar senin mantığına göre, bilet almakta geç kalırken. Ayrıca benim kim olduğum belli, Temel Keskindemir'in kim odluğu da belli. Ama senin kim olduğun belli değil. Açıkça ismin, cismini yazarsan ona göre muhatap kabul edeyim.

Samsunspor'a katılan şeylere saygımız, sevgimiz olduğu gibi; Samsunspor'un değerlerine sahip çıkma noktasında da hemfikiriz. Bir insanın düşüncelerine cevap verebilmek için öncelikle isme cisme değil, düşüncesindeki samimiyetine ve anlatmak istediğine odaklanmak gerekir. Eğer gerçekten önemliyse kaçınmam söylerim de sorun bu da değil. Eğer ki; işletme açısından ele alırsak - kendi adıma - çocukluğumdan beridir, kısmen ordan spor ihtiyacımı karşılarım ve - benim kim olduğumun hiç önemi yok - yaptığım alışverişle sanki zengin olacakmışcasına tutumla karşılaşırdım her defasında. Biletin karaborsaya düşme durumu benim tribün bilmediğimin göstergesi ise susarım saygı duyarım. Ama insanlar sırf Samsunspor'a hizmet etmiştir diye de, görmemezlikten gelemem bazı şeyleri. Ailem içinde maça gidemeyeceğim diye ağlayan çocuk var, Temelsporun 1 ya da 1000 bilet alması bu çocuga engel olan zihniyetlerin bütününden farksızdır.

Serkan

konulara hiç girmeyeceğim ama şunu atlamamak lazım 10 yıldır içerde dışarda bu takımın peşindeyim kalktım saat 10'da iş yerinden izin aldım bilet almak için sıraya girdim az çok tribünü bilen herkesin de bu şekilde yaptığını biliyorum uç bir örnek vereyim

brigand kardeşim dün ameliyat oldu ama ameliyata gitmeden biletini aldı ; örnekler sıralanır; tabi seneye yönetime taraftar kart uygulamasını öneririz (!) satılan kart sayısı'nı görürüz..

mehmet yılmaz

@5trawberry
Evet, senin kim olduğun benim için önemli. İnsanların fikirleri kadar o fikri kimin söylediği ve hayattaki duruşu da önemlidir. O yüzden bana özel mesajla kim olduğunu bildirmeni bekliyorum.

Ayrıca facebookta Burak Kesknidemir'in sayfasına da burada yazdığın şeyin aynısını yazmanı bekliyorum. Çünkü ben orada gördüm ve bilet arayanlara faydası olur diye buraya taşıdım. İsmini bekliyorum -ki kim olduğunu bileyim. Aksi takdirde eşit şartlarda değiliz, biz açıktayız sen ise gizemler etrafından atıp tutabiliyorsun.

Hepsi bir tarafa, yaptığı yanlış demekle temelspor=karaborsacı demek arasında dünya kadar fark vardır.

Bekliyorum.

5trawberry

Temelspor=karaborsacı lafı bir anlık düşünceyle çıkmış bulunmakta ve o iki kelime ilişkisinden ötürü özür dilerim.

Ama ben söylemek istediklerimi yukarıda belirttim.

CurvaSs

04 April 2012, 22:17:44 #29554 Son düzenlenme: 04 April 2012, 22:21:49 CurvaSs
ben de o konulara girmeden;

gelecek sene başında kombine satışının başlamasıyla birlikte samsunspor kart gibi bir uygulamanın hayata geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. aylık ücreti de cuzi bi' miktar olmalı ki öğrenciler de kolaylıkla alabilsin ya da sezonluk ücret olur. bu kart ile birlikte bilet alımında samsunspor kartı olanlara öncelik tanınmalı. hem istanbul takımları ile oynadığımız maçlarda gerçek samsunsporlular karaborsa bilete talim etmek zorunda kalmaz, ilk olarak gider taraftar kartıyla biletini alır. bu errea'da satılabilir, storelarda satılabilir ama yapılmalı bana göre.

he errea önünde ya da geçen sene ordu deplasmanı öncesinde gişelerde sabahlayanları biliyoruz, bilet almak isteyen gerekirse sabahlar ve biletini alır ama böyle bir uygulama herkes için iyi olur düşüncesindeyim. hem de kulübe maddi açıdan az da olsa ek gelir olur.

saygılar.

not: ki serkan abi de aynı şeyi söylemiş.

burakbas

herşey kombine de bitiyor ışte de cahillik ettik , ettim. şu ana kadar bilete verdiğim fiyat 150 yi geçmemiş olabilir ama çektiğim çile, rahatsız ettiğim kişileri düşününce durum bunu gösteriyor. evet taraftar kart da maddi imkanı düşük kombine alamayacak taraftarlarımız için çok güzel olur. ama kombine almadığıma çok pişmanım. :(

ahmetsefa55

valla deplasmana kombine çıkarsalardı benım ıcın mantıklı olurdu  :deli:

maraton

04 April 2012, 22:30:32 #29557 Son düzenlenme: 04 April 2012, 23:00:33 maraton
kime salladığımıza dikkat edin..
temel kendine gelen beleş biletleri para karşılığı satmıyor almış para verip biletini ister hediye eder ister g.tünü siler size ne !!
elimde iki fazla bilet var ( kafam çalıştı ÇİLEK !! bu beni karaborsacı yapar ama ) onu sana vereceğime yakarım daha iyi.. ağlayan çocuğun babasının kafası çalışsaydı...
adını yaz açık açık ondan sonra millete salla !!

samsunmania

04 April 2012, 22:37:04 #29558 Son düzenlenme: 04 April 2012, 22:46:12 samsunmania
Temel amcaya karaborsacı derken biraz düşünmek lazım. Adam aldığı biletleri promosyon olarak dağıtıyor. Kaçımız Samsunsporluluğu aşkına onun dükkanından alışveriş yaptı,katkıda bulundu? Bir çoğumuz yerini bile bilmiyoruz dükkanın. Ben en az 25 yıldır tanıyorum kendisini. Hiç de öyle 3-5 peşinde koşacak adam da değil. Biraz düşünelim ondan sonra konuşalım.

celebi

la ne oldu stres başımıza vurdu sanırım.

maraton

sevildiğinizi bilin sevgili üyeler sevildiğini bil kel kafalı romen kaleci ve allah aşkına tamam uzatma  :rulet:

samsunmania

Maratonton seninle yemek yiyebilme ihtimalini seviyorum.  ;D ;D
Yanlış anlaşılmalar oldu uzatmayalım derim.

maraton

samsunmania

Stelea

Eyvallah maraton baskan ama caydan kacamayacagini bilmeni isterim yanina bal kekik zencefil :) malum ctsi aksami cok yorulacagiz :)