Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maraton

yok tamam uzatmayalım da bu çilek arkadaş kim olduğunu yazsın bilelim yada arayıp biz bulalım..
sen salla , = ile tepki gelince de özür dile ama özür de bile laf geçir inceden, bizde keriziz yedik.. evde çocuk ağlıyomuş bizim 33 haftadır anamız ağlıyo biz keriziz di mi kombine alırken.. hayır arkadaş çevreme aldığım biletin sayısı yok ben niye bu bileti alırken sıkıntı yaşamadım ?
cevap = benim tanıdıklarım var :--*

mehmet yılmaz

Tamam, başkan o arkadaş da bana çay ısmarlayacak, sorun yok ;)

ahmetsefa55

başkan formunda.
Allahtan masaya vurdugumda ne ıstedıgımı bilir  ;)

maraton

Alıntı yapılan: samsuni - 04 April 2012, 23:15:16
Tamam, başkan o arkadaş da bana çay ısmarlayacak, sorun yok ;)

bence var ya neyse senin lafının üstüne laf söylemiyom, çilek hadi yırttın, o değilde tutti frutti de çilek var dı, bi de o değil de ilhan irem vardı o ne oldu.. seksenler dizisi güzel izleyin trt 1 de salı günleri..  8) :--* :holey: :deli:

5trawberry

Tuttu furutti kalbimi ezdi ustuni kurutti bunu tezgahlayan ismail turutti..

Ben izliuorum tavsiye ederim.

maraton

Alıntı yapılan: 5trawberry - 04 April 2012, 23:29:46
Tuttu furutti kalbimi ezdi ustuni kurutti bunu tezgahlayan ismail turutti..

Ben izliuorum tavsiye ederim.

:-X mehmete söz verdim  sevgili h. çilek kardeşim o yüden susuyorum :-X :-X

maraton

Burak

İyide 20000 kişilik statta 20-30 bilet için yapılan bu kavga niye adam bir kampanya yapmış sana zorla al demiyor ya sonuçta almak istemiyorsan daha önceden bilette temin etmediysen Lig Tv'den izleyeceksin mecbur.

Yalnız benim nacizane bir eleştirim olacak bence biletler 20'şer 30'ar satılmamalı kulüp tarafından 1 kişiye verilebilecek bilet sayısı sınırı olmalı böyle maçlar öncesi karaborsaya mahal vermemek için

kamuri

normalde bi kişiye en fazla 5 bilet verilmesi gerekiyomuş sanırım karaborsanın onune geçmek için ama ben sıradayken 10 tane 20 tane alanların haddi hesabı yoktu :rulet:

hakan55

Alıntı yapılan: kamuri - 05 April 2012, 00:13:17
normalde bi kişiye en fazla 5 bilet verilmesi gerekiyomuş sanırım karaborsanın onune geçmek için ama ben sıradayken 10 tane 20 tane alanların haddi hesabı yoktu :rulet:

Beşer beşer kestiriyorlar abi biletleri..
Biletimi erkenden almasaydım!! bende alırdım temel abiden

özkan

Tartışmaya ait yazıları bu sabah okudum,yazıklar olsun diyorum sadece.Temel keskindemir lan bu.Ayıp,ayıp.Bu kadar mı kolay herkeze sallamak ?

Serkan

Beyler tamam oldu bitti teker teker gelip tü kaka demeyin.

burakbas

itoş asbaşkanı nevzat şakar ne demiş: ne malum volkan ın o bıçağı eldiveninin içinde getirmediği... birşey diyemiyorum , gülüyorum :) :) :) :) :) :) :) :)

alperen

Kardeşimin sınıf arkadaşları bilet bulamamışlar,bizimkide samsunspor facebook sayfasına yazmış elinde fazla bileti olan varsa bana dönebilirmi diye,elemanın biri mesaj atmış elimde 2 bilet var belediye evleri kale arkasından tanesi 30tl almak istersen hallederiz yazmış..bu kadarda şerefsizlik olmazki ya!!  :kafa: