Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maraton

1'e 6 ha.. samsunspor sen ne büyük caimasın ki bu zor gününde bile millete kazandırıyorsun..

feveran

en önemlisi de ss.biz ailesinim her bir ferti bu maçda susmaması lazım yan tarafa  örnek olmalı

SAMSUNLU ORUMA 55

facebookta sorun mu var ben giremiyorum.. yine faceyi mi yeniliyorlar..

Jnr.Serkan

Allah bu takım üzerinden 1 kuruş bile kazanan kim varsa kendisinden çoluğundan çocuğundan çıkartsın

Levent ÖCAL

' Hangi takımlısın? Samsunsporluyum .! ''

Çocukluk yıllarında "kazanan tarafı tutmak"la başlar herşey.bakarsınız bütün maçlarda ya beşiktaş kazanır ya fenerbahçe ya galatasaray. ulan dersiniz yenilen takım tutulur mu hiç? mahallede tefe koyarlar, dalga geçerler! sonra bir aile büyüğü çıkar, "sen falanca takımı * * * tutacaksın" der, "yoksa kulaklarından tavana asarım".

işte böyle başlar istanbul takımları sevdası...

oysa memleketinin takımı gün be gün kötüye gitmektedir.ligden düşer, gol üstüne gol yer, maç kaybeder.senin desteğine ihtiyacı vardır. memleketinin takımını destekleyenler tribünden avaz avaz ortalar yaparken, yense de yenilse de beraberken, sensiz bir kişi eksiktirler...

o yaşlarda memleket bilinci olmadığından başlar büyük takım sevdası...

sonra büyürsün. için içine sığmaz, o takımı memleketinden daha çok sevmediğini anlarsın. mahallede tefe de koysalar, kulaklarından tavana da assalar bundan sonra memleketin için varsındır.

kolkola maçlara gidersin, ağlarsın yenilince ama başın öne eğilmez! küfür etmezsin mesela gol kaçırınca, daha da çok bağırırsın "gol,gol,gol" diye. ligden düşersin ama sevdandan geçmezsin, sen o renklere aşıksın çünkü, lige değil ki...

işte asıl böyle başlar takım sevdası.

Facabeookta genç bir kardeşimiz paylaşmış, çok güzel bir yazı  :--*

berusa55

05 April 2012, 14:47:23 #29586 Son düzenlenme: 05 April 2012, 14:58:11 berusa55
Bugun 5 Nisan Avukatlar Gunu. Sitemiz avukatlari Engin abi, Maraton baskan Erdem, Selim ve Yavuz kardesler ve babalari Hasan abi, Mustafa Kar... Avukatlar gununuz kutlu olsun.

Levent ÖCAL

‎3 Karaborsacıya Gözaltı

Stad gişeleri önünde bilet satan 3 kişi sivil polisler tarafından gözaltına alındı şahıslardan toplam 78 adet bilet çıktı bu şahıslar yaklaşık 30.000 bin lira para cezası alacaklar.

Şirinler Facebook Sayfası

Uğur Yıldız

bence silelim resmi..işinize pek karışmim ama

Desiqner

Altyapıdan 7 Oyuncuyla Önümüzdeki günlerde Profesyonel sözleşme imzalanacakmış.Şükür böyle haberler görüyoruz artık.Birde ligde kalırsak kimse tutamayacak bizi...
http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=86712

twitter

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 05 April 2012, 15:06:47
‎3 Karaborsacıya Gözaltı

Stad gişeleri önünde bilet satan 3 kişi sivil polisler tarafından gözaltına alındı şahıslardan toplam 78 adet bilet çıktı bu şahıslar yaklaşık 30.000 bin lira para cezası alacaklar.

Şirinler Facebook Sayfası

İnşallah.

Taraftarlarımız Şova Hazırlanıyor.

samsunspor külübü 20.000 adet sopalı bayrak yaptırdı. samsunspor.biz toplulugu karografi Hazırlıkları yapıyor.
tüm taraftarlarımızın yapılacak anonslara uymasını önemle rica ederiz. Şimdi şov Zamanı............ŞirinLer........

20.000 Bayrak dehşey olacak  :deli:

Theofanis Gekas

vali bey antremana teşrif etmişler  >:(

kamuri

aman yarın sakın bakanla maça gelmesinler eğer ligde kalırsak o sevince ortak olmasınlar istemiyorum ben şahsen

King1965

Biz ligde kalırsak bakana herkes cok agır laflar edecegını görursunuz stadyumda.. kalsak da kalmasakda o bakan gelsın yeterkı cok ıyı laf yıcek !

Ayberk

05 April 2012, 23:09:12 #29594 Son düzenlenme: 05 April 2012, 23:20:52 Ayberk
beyler 61 beğenim var girip lütfen beğenin gudubet sayıdan kurtulayım, Allah rızası için
https://apps.facebook.com/tatilebaskoydum/DisplayPhoto.aspx?id=940

kritik sayı atlandı; ama hala beğeniye ihtiyaç var yüklenmeye devam :D ciddiye alan/almayan herkese teşekkürler bu arada :--*