Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

buonanotte

Samsunsporu para kazanma aracı olarak kullanması sıkıntı.
Özelliklede bu maçı seçmesi manidar.
Tüm maçlarda aynı uygulamayı yapsa eyvallah da bu maç için yapılmış.Bana da çok hoş gelmedi.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Stelea - 04 April 2012, 19:20:07
Herif isi ticarete dokmus! Sorsan hangi maca gelmis acaba! Yuh artik.

Herif dediğin adam Samsunspor'un ilk milli futbolcusu Temel Keskindemir. Hangi maça gelmiş demek hayli tuhaf değil mi sence de? :)

Evet, ticaret yapmış. Doğru. Eylül ayında bir sürü forma almış, parasını peşin vererek. Aylardır satış yapamıyor. Şimdi o formayı normal fiyatından satmsk için bir yol bulmuş kendine. Bilet fiyatı normal, forma fiyatı da normal. Lisanslı ürün. Bence esas sorgulanması gereken onun niye bu maçı seçtiği değil, insanların niye bu maçı beklediği...

FaTiH_HaN

Daha önceki maçlarda böyle bir kampanya yapılmış mı? eğer cevap hayır ise bunun adı fırsatçılık ve karaborsacılıktır, tamam forma sat klüp kazansın iyi güzelde kimse bir maç bileti için senin ticarethaneni kalkındırmak zorunda değil.

Theofanis Gekas

forma fiyatı bu saatten sonra normal sayılmaz 1 aya kadar errea en az %30 40 indirime gider,sezon bitiyor sonuçta

Stelea

04 April 2012, 19:30:30 #29524 Son düzenlenme: 04 April 2012, 20:19:26 Stelea
Alıntı yapılan: samsuni - 04 April 2012, 19:26:50
Herif dediğin adam Samsunspor'un ilk milli futbolcusu Temel Keskindemir. Hangi maça gelmiş demek hayli tuhaf değil mi sence de? :)

Evet, ticaret yapmış. Doğru. Eylül ayında bir sürü forma almış, parasını peşin vererek. Aylardır satış yapamıyor. Şimdi o formayı normal fiyatından satmsk için bir yol bulmuş kendine. Bilet fiyatı normal, forma fiyatı da normal. Lisanslı ürün. Bence esas sorgulanması gereken onun niye bu maçı seçtiği değil, insanların niye bu maçı beklediği...

Herif dedigim adamin oranin sahibi oldugu hakkinda bir fikrim yoktu olsa zaten hani maca gelmis der mi insan? Herif adam demek kotu bir sey de denmedi. Yaptigi bence yanlis olmus babam da olsa ayni tepkiyi verirdim!

mehmet yılmaz

Herkesin fikri kendine tabii... Zor bir konu ama bence kötü birşey değil. Sonuçta zarara uğrayacağı bir şeyi kampanyaya çevirmiş. Az önce birisi aradı beni bilet için, ona bunu söyledim. Zaten 15-20 bilet almışlar, kalan formaları satabilmek için. Karaborsaya 40-50 vereceklerine gidip orijinal formalarını alsınlar bence. Daha önce niye yoktu diyorsunuz ama daha önce yapsa idi kim gidip de ayrıca forma alıdı? GS-FB maçları dışında biletin tamamen bitmesi durumu hiç olmadı. Sonuçta vereceği ürün de Samsunspor forması. Benim biletim olmasa idi, düşünmeden gidip alırdım. Kendimi kandırılmış da hissetmezdim.

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar biletiniz olmsasa ve bu maça gitmek için müsait olsanız bunu bukadar sorgularmıydız? ŞAHSEN BENİM KOMBİNEM OLMASA VE FORMA DAHİ VERMESELER 100 tl verir gene alırım o bileti... Bence anormal bir durum yok ortada.... Adam ne güzel fırsat sunmuş işte ihtiyacı olan değerlendirsin işte....

muzaffer4

bu kampanya forması olmayan samsunsporlular için bir fırsat çok da iyi olmuş 15 kişi bu kampanyadan yararlansa stadda 15 tane daha samsunspor forması görmek kötümü olur?

5trawberry

Samsunspor'u kim cikar icin kullanirsa Allah belasini versin.

Stelea

04 April 2012, 20:20:25 #29529 Son düzenlenme: 04 April 2012, 21:14:44 Stelea
Adam forma almak zorunda mi maci izlemek icin ama biletsiz almiyorlar di mi kimseyi maca? 3tane formasi olan adam napacak? Peki 10-15 tane bileti bulamayan formali kardeslerimiz ne olacak? Neyse uzamasin konu. Temel abiye bol kazanclar dilerim insallah biletleri de satmistir. Iyi niyetinden en ufak suphem yok ama insanlar goruldugu uzere farkli tepkiler verebiliyor.

Ayberk

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 04 April 2012, 19:27:24
Daha önceki maçlarda böyle bir kampanya yapılmış mı? eğer cevap hayır ise bunun adı fırsatçılık ve karaborsacılıktır, tamam forma sat klüp kazansın iyi güzelde kimse bir maç bileti için senin ticarethaneni kalkındırmak zorunda değil.

Mersin maçında kaç kişi gidip 65 lira verirdi mesela? ;)
Ben de bu olaya karşı çekimserim, ne tamamen karşıyım ne de iyi yapmış diyorum ama tutup da vay efendim önceki maçlarda neden yapmamış da demem

mehmet yılmaz

04 April 2012, 20:28:20 #29531 Son düzenlenme: 04 April 2012, 20:34:16 samsuni
Temel Spor'un aldığı 20 bilet yüzünden mi giremeyecek o 2.000 kişiden biri?
Sorumlusu o mudur yani?
Dediğim gibi bakış açısına göre değişmekle birlikte benim biletim olmasa gider alırdım, o kadar söyleyeyim.

Sonuçta sana bilele birlikte tencere, tava, buzdolabı, eşofman satmıyor, orijinal Samsunspor formsı almanı istiyor.

Ekrem

o bilet karaborsadan satılmaya kalkılsa 30-40 a satılacak ...  Bence karaborsadan satan adamdan almak  yerine  65 verip formada almak daha makul 

samuray

Alıntı yapılan: Stelea - 04 April 2012, 19:20:07
Herif isi ticarete dokmus! Sorsan hangi maca gelmis acaba! Yuh artik.
samsun spor tarihini iyi oku konun kim olduğunu anlarsın yaptığıda yanlış değil lisanslı forma satışı yanında bilet aynı fiattan satıyor bundan doğal ne olabilirki hangi maça gitmiş dediğin adam da samsunsporun eski milli futbolcularından temel forma 55tl bilet 10 tl bu karaborsacılıkmı

5trawberry

Temelspor=karaborsaci zihniyeti benim gozumde.

Formalar elinde kalıyorsa alma kardeşim sezon başında. Kaç yıldır bu icindesin biz mi öğretelim sana. Senin onun bunun rantı için milet bilet bulamıyor. Ister 15 ister 115 bilet hangi zihniyetle stok yapıyorsun o biletleri. sinek ufaktır ama mide bulandırır iyi ozaman herkes yapsın biz de göz yumalım.