Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stelea

Sanmıyorum; biletlerin tamamı internetten ve satış noktalarından tüketildi. Gişelerde maç günü az miktarda da olsa satış zorunluluğu olabilir beki. Klübu arayıp sorabilirsiniz:

Eski garajlar karşısı Nuri Asan Tesisleri Doğupark / SAMSUN
Tel: 0362 238 36 96
          0549 355 51 55
          0507 466 72 28
          0507 466 72 29
Fax: 0362 238 37 88
         E-mail: info@samsunspor.org.tr

cembaba

Alıntı yapılan: Stelea - 04 April 2012, 16:25:01
Sanmıyorum; biletlerin tamamı internetten ve satış noktalarından tüketildi. Gişelerde maç günü az miktarda da olsa satış zorunluluğu olabilir beki. Klübu arayıp sorabilirsiniz:

Eski garajlar karşısı Nuri Asan Tesisleri Doğupark / SAMSUN
Tel: 0362 238 36 96
          0549 355 51 55
          0507 466 72 28
          0507 466 72 29
Fax: 0362 238 37 88
         E-mail: info@samsunspor.org.tr

Galatasaray maçında da aynı oldu. Gişelere bilet bırakılmıyor.

buonanotte

Şimdi aradım maç günü gişelerden sadece bayan taraftarlara bilet verilceğini söylediler. :evet:

ErkÇay55

Arkadaşlar Maalesef biletlerin bir bölümü kendini uyanık zanneden karaborsacıların eline geçmiştir.Hatta bugün esnaf olup bu işin ticaretini yapmaya çalışan birkaç kişiyle karşılaştım.10 tl lik bilete 30 tl fiyat çekiyorlar.

lucarelli

Trabzonspor büyük ceza alacak galiba.

Kaleci Volkana 62 pet şişe, 59 çakmak, 2 torpil, 39 içi boş bayrak sopası (60 cm), 1 adet ağzı açık bıçak (Yaklaşık 20 cm), 18 adet ufo, 2 siyah renkli ayakkabı, 2 beyaz spor ayakkabı atmışlar. Saha temsilcisine açık de çakı atmışlar, sapı omuzna gelmiş. Trabzonlu saha komiseri çakılardan birini ortalıktan kaybetmiş.

Hadi sinirlendin sahaya ayakkabın dahil bir sürü şey attın, bıçak ne oluyor. Bunu nasıl sokuyorsun. Bİz geçen sene ledli el feneri sokamıyoruz, konfeti sokamıyoruz, bu adamlar bıçakları nasıl sokuyor? Hadi içeri soktun  Ne mantıkla atıyorsun.. Adamımı öldüreceksin?

Serkan

Bizim üstümüze daha çok attılar da lobi olmadığından öle kaldı omzuma açık şekilde sürmene çakısı geldi; gözüme gelse kör olurdum ...

bunlar herşeyi yapar ama hep üstü kapatılır....

Adamlar maçdan sonra 2 saat staddan çıkmadılar,bizde 5 dakika geç çıksak polis biber gazı çıkartıyor...

özkan

Lobi,lobi,lobi..

Yani bizde olmayan şeyler..

Ekrem

Bizim maçtaki temsilci ne işe yarıyodu sadece sahayamı atılması lazım ....

burakbas

her şeyi sizin takım yapmış. diyen vekilimiz var lobi de ne yanında . . . . . . .

mehmet yılmaz

Lise Caddesinde, 19 mayıs lisesi karşısındaki Temel Spor'da Errea orijinal forma alana bir maraton bileti, toplamı 65 tl.
Bileti olmayanlar kaçırmasın bence, forma şimşek forma...

burakbas

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: samsuni - 04 April 2012, 19:06:00
Lise Caddesinde, 19 mayıs lisesi karşısındaki Temel Spor'da Errea orijinal forma alana bir maraton bileti, toplamı 65 tl.
Bileti olmayanlar kaçırmasın bence, forma şimşek forma...

polise bildirin durumu Mehmet abi,bu yasal değil

mehmet yılmaz

Neden yasal değil?
Bileti 65 liraya mı satıyor?
Forma orijinal, fiyatı da 55 TL.
Forma ve bileti birlikte satıyor.
Bence kötü birşey değil.

Stelea

Herif isi ticarete dokmus! Sorsan hangi maca gelmis acaba! Yuh artik.

Theofanis Gekas

formayı dayatma yoluyla satıyor,ayrıca böyle bir kampanya yapması için milli piyango idaresinden izin alması gerekir.bence hem yasal değil hemde etik değil,zaten forması olmayan yok pek,adam bilet için aynı formanın 2.sini mi almak zorunda