Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stelea

04 April 2012, 21:02:01 #29535 Son düzenlenme: 04 April 2012, 21:10:11 Stelea
Alıntı yapılan: samuray - 04 April 2012, 20:51:24
  samsun spor tarihini iyi oku konun kim olduğunu anlarsın yaptığıda yanlış değil lisanslı forma satışı yanında bilet aynı fiattan satıyor bundan doğal ne olabilirki hangi maça gitmiş dediğin adam da samsunsporun eski milli futbolcularından temel forma 55tl bilet 10 tl bu karaborsacılıkmı

Dukkan sahibinin Temel abi oldugunu bilmiyordum diye belirttim yukarda ziplama hemen yazdiklarimi iyi oku.

maraton

Hoop orada durun bakalım.. Siz kendinizde temel keskindemir ne yaparsa yapsın bu kadar pervasiz sallana hakkını nasıl buluyorsun.. Emin'e Serkan'a da sallayın emin biletsiz giriyor Serkan alkollü diye.. Hoop derim.. Ben niye bilet bulmakta zorlanmadım çünkü sabah sıraya girdim aldım biletimi.. Önümde 200 bilet alıp şimdiden karaborsa yapanlara gidin mac gunü yüzüne senin vu yaptığın ayıp deyin bu kulubün en sembol isimlerinden birine sallamadan önce .. HOOP!!

maraton

Stella ziplama tarzı ifadelerden kaçın lütfen !!

kalptenþimþek

başkanım temel abinin fikri fena değilmiş.. dergi aboneliklerinde nasıl düşünemedik biz bunu? 8) :)

maraton

Sorma iyi fikir ticari zeka budur!!

Stelea

04 April 2012, 21:24:05 #29540 Son düzenlenme: 04 April 2012, 21:32:13 Stelea
Alıntı yapılan: maraton - 04 April 2012, 21:20:06
Stella ziplama tarzı ifadelerden kaçın lütfen !!

O tarz usluba ziplama deniyor. Insana bilip bilmeden samsunspor tarihini oku derse o cevabi da garipsemez baskan.

Ayberk

Alıntı yapılan: Ayberk - 02 April 2012, 23:45:58
Burada montajlanmış paint-terk bir fotoğrafım var :D Size zahmet bir girip, alttaki beğen'e tıklatıp beğenirseniz çok makbule geçer, paris'e giderim :) uçakta mazotum, çorbada tuzum olsun diyenler:

https://apps.facebook.com/tatilebaskoydum/DisplayPhoto.aspx?id=940

teşekkürler... :)

hatırlatmakta fayda var, son günler... yüklenirseniz çok güzel olur :)

mehmet yılmaz

04 April 2012, 21:33:19 #29542 Son düzenlenme: 04 April 2012, 21:51:19 samsuni
Alıntı yapılan: 5trawberry - 04 April 2012, 20:58:02
Temelspor=karaborsaci zihniyeti benim gozumde.

Formalar elinde kalıyorsa alma kardeşim sezon başında. Kaç yıldır bu icindesin biz mi öğretelim sana. Senin onun bunun rantı için milet bilet bulamıyor. Ister 15 ister 115 bilet hangi zihniyetle stok yapıyorsun o biletleri. sinek ufaktır ama mide bulandırır iyi ozaman herkes yapsın biz de göz yumalım.

Temel Keskindemir'in Samsunspor'a kattığı şeyleri şöyle bir gözümde canladırıyor, aklıma getiriyorum da, klavye sen ne aziz şeysin öyle diyorum.  Lafa gelince, "Samsunspor'un değerlerine sahip çıkalım", Samsunspor'a mal olmuş bir kişi, kimseyi kandırmadan girdiği zararı engellemek asına böyle bir ugulama yapınca karaborsacı oluyor. Sen karaborsa nedir bilmiyorsun demek ki, bari birazcık haddini bil... O ticareti bilmiyorsa biletini alamayalar da tribünü bilmiyor. Biz mi öğreteceğiz, bu kadar önemli bir maçın biletlerinin erkeden tükeneceğini? Bize mi sormuşlar senin mantığına göre, bilet almakta geç kalırken. Ayrıca benim kim olduğum belli, Temel Keskindemir'in kim odluğu da belli. Ama senin kim olduğun belli değil. Açıkça ismin, cismini yazarsan ona göre muhatap kabul edeyim.

maraton

04 April 2012, 21:36:11 #29543 Son düzenlenme: 04 April 2012, 22:58:51 maraton
sen daha temel sporun temel keskindemirin kim olduğunu bilmeyecek kadar bu şehir bu camia cahili isen.. bu zamana kadar kombine almamış bu saate kadar bu kritik maça bilet edinmemiş adamları savunayım derken temel e sallama lüksünü nerden buluyorsunuz
karaborsacılara lafınız varsa gel maç günü sizi karaborsacı birine götürecem onun yüzüne burada yazdıklarınızın yarısını söyleyin gelecek sezon vip kombinesi benden size hediye..

Uğur Yıldız

bence Temel Keskindemir'in yaptığı değil bilet kuyruğundaki adamın bileti alırken ''aynı sıradan verde oturduğumuz yerden bizi kaldırmasınlar'' demesi irdelenmeli.

samuray

Alıntı yapılan: Stelea - 04 April 2012, 20:20:25
Adam forma almak zorunda mi maci izlemek icin ama biletsiz almiyorlar di mi kimseyi maca? 3tane formasi olan adam napacak? Peki 10-15 tane bileti bulamayan formali kardeslerimiz ne olacak? Neyse uzamasin konu. Temel abiye bol kazanclar dilerim insallah biletleri de satmistir. Iyi niyetinden en ufak suphem yok ama insanlar goruldugu uzere farkli tepkiler verebiliyor.
terbiyeli ol bilmediğin konuda yorum yapma o zaman önce anla araştır sonra yap yorumunu bu konuda sayfayı meşgul etmeyelim daha fazla

maraton

maraton

04 April 2012, 21:57:32 #29547 Son düzenlenme: 04 April 2012, 22:59:55 maraton
o temel=karaborsa cümlesini bana yüz yüze bir anlatsın.. millet tarihi sembollerinin heykelini dikiyo,stada adını veriyor siz TEMEL KESKİNDEMİR 'E hem de bilmeden sallıyonuz..

Ollivanders

Karaborsacılarla Temel keskindemir'in , Samsunspor'un efsanelerinden birinin karşılaştırılması nasıl bir yanılgıdır  akıl erdiremedim dogrusu. Sattıgı urunler lisanslı , biletini para verip almıs. Forma + bilete cüzi bir fiyat belirlemiş.Belki yanlışlıklar vardır uygulamada ancak karaborsacılarla aynı kefeye konması ağır olmuş gerçekten. Temel Keskindemir'in kötüniyetli oldugunu sanmıyorum aksine Samsunspor'un efsanelerinden birini oldugunu biliyorum. Peki stadyum etrafında karaborsa bilet satanlar sizce iyiniyetli mi daha önemlisi Samsunspor'lu mu ? Açıklayabilir misiniz?

ahmetsefa55

biletini çok acil bir işi olmadığı sürece (sağlık , cenaze vs. ) ilk günden almayı düşünemeyenler için kaçırılmayacak fırsatmış.

ticari zekası iyiymiş temel abinin.