25 - Uğur Boral

Başlatan Kaya, 09 January 2012, 22:09:04

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

anlatcanız da o zaman  :)

celebi

doğru söylüyorsun zamanı gelince bahsederiz bir şeyler :evet: ;)

Ayberk

Alıntı yapılan: Tufan - 04 March 2012, 00:16:35
niye kesik yediğini bilmiyorum pazartesi günkü isteksiz idmanla alakası olabilir mi acaba diye düşünmeden edemedim.

Abi bu adam sol bekte 2 iyi maç çıkardı bunlar da üzerimize gelemeyen  ankara_gucu ve  eski_sehir takımlarına karşıydı. Bursaspor biraz üstümüze geldi sol kanat koridor oldu. Bu maçta da defansif oynadığımız ve beklerimizi ileri çıkarmadığımız için Bahia gibi daha ağır ama daha sağlam bir oyuncuyu kullanmamız bence çok doğruydu. Bence tamamen taktiksel :evet:

**KaR6**

tabi çelebi abi varken bize söz düşmez, yürü çelebi abi..

Theofanis Gekas

herkes birbirine atıyor birader olmaz ki böyle,şurda keyifliyiz zaten az dedikodu dinleyelimde cila olsun  :)

ahmetsefa55

bu arada ıdmanda sakatlanmıs.
çarşamba gunu ıdmanlara baslarsın denmıs.

Theofanis Gekas

uğur boral hakkında bişelerden bahsedilcekti  :hnk:

5trawberry

Sen ne ayaksın lan, yattığın yerden para almaya mı geldin. Sakatsan git yat evinde, Fenerden aldığın paralar yetmedi mi?

Haram Zehir zıkkım olsun, Samsunspor'un 5 kuruşuna muhtaç kalırsınız inşallah.

Jnr.Serkan

Yata yata para kazanmak deyimini gerçeğe döken adam

Theofanis Gekas

kimseye kızmayın adnan sezgine ve başkana kizın.tamam futboldan anlamıyosunda bu kadarda saf olunmaz be bırader.adam seni süzdü gıtti haberin yok.sınrlı butçeli karabuge bak kendine bak bide.sende git kazım bu kafayla dibe sokarsın bizi

kumköylü ahmet

adamsan aldigin parayi geri verirsin kime ne faydan oldu isminin tersini aldik ugursuz

kamuri

sene başında selim sakatlandı yok saffet gurur yazar sakatlandı yok ondan once can özgür arslantaş vardı o hala yok ;D devre arasında uğur boralı aldık o da yok bu klubun sağlık heyeti ne iş yapar avrupada adamın ayağı kırılıyo iki ay sonra eskisinden daha hazır donuyo sahaya. bizim futbolcular sakatlanıyo sezonu kapatıyo anlamadım bir an önce kurtul da su sakatlıktan yoksa sizin sayenizde bizler kafadan sakat olacaz

Sioux

Henüz bitmiş birşey yok
Son 4 maç. Hadi Uğur, yap birşeyler artık.

maviay55

kadroda olup olmadığıyla ilgili bilgi varmı?