25 - Uğur Boral

Başlatan Kaya, 09 January 2012, 22:09:04

« önceki - sonraki »

ismail

ugura ayrı başlık açmalı,futbolcularımız yerine futbolcular,topçular yada fenerbahçeli topçu gibi al_sana

samsunmania

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 21 March 2012, 23:46:39
la sırf sana sovmek icin girdim ama gene sovmucem reçetini yazcdım sana  :kafa:

biri twitter mi ne boksa oradan bize söven arkadaşa şundan 8 saatte bir almasını söylesin. Şikeciler...

lucarelli

boşverin elin bu kıyafet giymiş iki ayaklıları. FB tribününde dünya şampiyonu olmuş takımın hocasına ve forvetine (aragones ve guiza) küfür ettiklerini unutuyorlar.

ercan0655

Bu taraftara laf söyleyebilecek son dallamaları helede cahil diyebilecek dallamaları buraya taşımayın beyler, ki bu adamlar ancak bir takımın peşinden  fanatiklik yaparak kendilerine yer edinmeye ve etrafa sıçramaya çalışan b... kafalılar, bırakın kendi pislikleriyle oynamaya devam etsinler kaale almayın.

celebi

Uğur seni Allah bildiği gibi yapsın. küfürde yiyeceksin. alkışlarken iyi küfür ederken kötü. bırak futbolu o zaman

Serkan

şimdi de ertuğrul'a laf söylemeye başlamış şu twitter'da ki piçç yüklenin biraz

isa55

resmen 10 kişi oynatıyor takımı

atalanta8

istanbul takımlarının artıklarını almayı bırakmalıyız artık

kamuri

hiç oynamadığın takıma hiç katkı vermediğin halde  yarım sezonluğuna 1 trilyon yata yata parayı alırken iyi de bu klubun gercek sahibi taraftarlar sana iki laf etti diye mi zoruna gitti bankadan parayı çekmeye gidince hiç zorunuza gitmiyo

ahmetsefa55

uğur bu ki zaten.
hiç bir zaman çok iyi oynamadı.
hayatında 1 sezonu var.
geri kalanı at çöpe.
benim ezelinden beri beğenmediğim bir topçu.
ama birebir konustugumdan biliyorum ; asla havalı artis bir futbolcu değil.
bu performansla devam ederse 2 sene sonra bank asya ya döner zaten.

Kaya

Yaptığı açıklamalar felan tasvip edilecek gibi değil tamam.Benim anlamadığım saha içinde oynayan oyuncuya küfür etmek.Kimse kusura bakmasın da bu takıma gönülden bağlı olan adamla,sırf deşarj olmaya gelen adamı ayırt edebiliyoruz yani..O deşarj olmaya gelen tipikler küfür ederken gerçek SAMSUNSPORlular son 2 maçın planını yapıyorlardı..Ya da Şirinlerin gönderdiği Samsunum benim'e karşılık veriyorlardı.

Adam demek ki aidiyet duygusunu hala fenere karşı yaşıyor.Ne yapalım yani.Almasaydık o zaman.Ana avrat sövmek çözüm mü ? Senelerce Samsunda oynayan bir oyuncunun başka takımda bilmem ne yaptığımıın Samsunlusu diye küfür yemesini hangimiz isteriz.

Maça gelecek olursak yorumlara baktım kendimi sorguladım.Acaba başka maç mı izledim diye.Geldiğinden beri kötünün en iyisini oynadı.Dikine gidebilen 2 oyuncumuzdan biriydi.Son iki maçı aldırsın nere giderse gitsin..

kamuri

futbolun içinde kufurde var uğur boral bunu bilmiyo mu kufuru tasvip etmiyorum ama uğur boral ilk kufuru bizim stadımızda mı yemiş anlamadım gittiii tıka kulağını zaten iki hafta var sonra dök eteğindeki taşları

Theofanis Gekas

dereyi geçene kadar ayıya dayı demek lazım ama biz dereyide geçemedik sövenler iyi yapmış kutluyorum kendilerini,bu saatten sonra uğurla işimiz olmaz zaten,bundan sonra oynasa ne oynamasa ne

mehmet yılmaz

Uğur hem haklı hem haksız...

Ben kimseye küfür etmiyorum ama bir Samsunsporlu olarak benim ve kulübümün varsa geçmiş haklarını haram ediyorum. Sadece Uğur'a değil, başta Petkoviç olmak üzere işini yapmayan herkese.

FaTiH_HaN

Argo ile küfür arasındaki çizgiyi iyi ayarlamak gerekiyor futbolun içinde argo var hatta ileri gitmemek kaydı ile küfür de var, bi topçuya senin oynadığın topun ... diyebilirsin, ama ne olursa olsun kimse annesine küfür edilmesini kaldıramaz, demoralize olur ister istemez.