BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CurvaSs - 04 March 2012, 23:18:36
kemal beyle konuşan olmadı mı? =)
bıse soylemıyım.lıg bıtsın.garantıleyelım.o zaman kardesım.sımdılık takımın menfaatı acısından tam destek. ;)

Serkan

Futbolcuların taraftarı taraftarında futbolcuları anlamasının mumkun olmadıgını soyledı ;

Valla doğru söylemiş Ben Havaalanında olsam Kemal'e  bir iki kelime söylemesem çatlardım ; Neyşin kafasındasın 40 saat yol gelmiş taraftarın yanına gelmiyorsun diye...

Neyse bu hafta A'dan Z'ye hepsine destek olalım bakalım bu sefer ne değişecek ?

lucarelli

Oyunculara sevgi gösterisinde aşırıya kaçmamak veya oyuncuları ayırmama fikrine ben de katılıyorum ama yeni gelenlere gösterilen sevgiyi kıskanmaya bir çok futbolcunun hakkı yok. Örneğin Zenke. Sen sadece 1 gol at buna rağmen daha çok yakın zamana kadar çok büyük destek gördü. Biraz da Zenke'nin bir şeyler yapması lazımki tribünde homurdanmalar olmasın. Diğerleri oyuncular içi de aynı şey geçerli. Murat da Kemal de bu yıl çok alkış aldı tribünden. Hem de yaptıkları hatalara rağmen. Biraz da futbolcular sevgiyi hakedecek şeyler yapmaları lazım.

cembaba

Bence bu diğer topçulara bir işarettir. Kemal sen yeteri kadar iyi değilsin ki, çağırılmıyorsun. Gekas neden seviliyor? demek daha mantıklı. Herkesi çağıralım bu hafta bakalım ne değişecek.

emre__ss

Hayırdır ya anlatın da deplasmana gitmeyenlerde bilsin lütfen ne geçti kemalle aranızda  :)

bluegreen55

katılıyorum uğura

zenkeee, zenkeee diye diye kaç maç kaybettirdik, ekigoyu banceyi küstürdük,
bak şimdi ekigo anca kendine geldi..
tüm futbolcuları alkışlamalı desteklemeliyiz hepsi dötlerini yırtıyolar.
yanlış hareket yapınca hemen homurdanma başlıyor sonra oyuncu kendine gelemiyor.

FaTiH_HaN

Uğur'un homurdanmak olarak gördüğü olay mesela Bursa maçında gol yedikten sonra Ertuğrulun ayağına gelen toptan sonra az ayağında bekletti diye yuhlamalar olmuştu halbuki adam oyun kuracak ama yuhlamalardan sonra geri pas olarak gelen toplara dan dun vurmaya başladı, bunun gibi bir çok örnek vardır, bu şekilde tepkiler maç bitmeden verildiğinde oyuncular sorumluluk almaktan, yeteneklerini sergilemekten korkuyorlar pas atacak ya hatalı pas atarsam, şut çekecek ya auta giderse, çalım atacak ya topu kaptırırsam diye strese giriyor, bu konuda futbolculara hak verilebilir. Ama Gekas konusunu ben biraz farklı görüyorum adam geldi ben bundes liga'dan geldim, dünya çapında topçuyum, kariyerliyim, uyum sağlayamadım, farklı bir ülkeye geldim triplerine girmeden takır takır yazdı golleri, taraftar takımı tribüne çağırdığında en önde Gekas koştu, keza Kelhar da öyle evlere şenlik defans hattımıza bir hareketlilik getirdi vs. Ayrıca taraftar Zenke oynasın diye hocayı yiyordu sezon başında, Murat yedek başladı diye petkoya sallamadık mı, pallazar oynerken herkes demedi mi Ademin oynaması lazım diye, dedi.. Aslında bizi süper lige çıkaran topçularımıza vefasızlık yapmadık ama yeni transferlerin takıma getirdiği hareketlilikten sonra onlar biraz geri planda kaldı, geri planda kalmalarının tek sebebi ise performansları yoksa aramızda Muratı Ademi sevmeyenimiz zaten yok. E madem özel ilgi istiyorlar taraftar yine gereğini yapacaktır.

ahmetsefa55

ya aslında olay şu ; gekas gol atıyor.eyvallah gekas gekas dıye bagırıyorz.
ama golu attırana asıstı yapana veya pozısyonu hazırlayana hıc bır destek yok ?
bu da küsmeye neden oluyo olabilir.
biz yine hatayı kendımızde arayalım.
zaten ugurda dıyor kı ; ben de gordum bugun herkesın hatasını , bende macta kızdım tek tek yanlarına gıttım hatalarını soyledım.
bız zaten bunların farkındayız.taraftar bunlardan topcu olmaz demesın.sadece desteklesın.
bunlar oynamayacakta kım oynacak ? takımı kım lıgde tutacak ? dedı.
haklı da bence.

mehmet yılmaz

Bu arada Fink'le sohbetten şunları da söyleyeyim. Hava limanındaki protestodan o da biraz nasibini almış  :)  Ancak durumun farkında. Seninle ilgili değildi, seni seviyor tribünler dedim. Evet dedi, Fink, Fink, Fink, çağırıyorlar  Ahmet Şahin, Ergün Teber'eydi tepkiler dedim, peşine Mustafa Sarp diye kendisi ekledi. Biliyor durumu. :)

Ayberk

Beyler lig bitti biz herşeyi yaptık, herşeye katlandık. Ama eğer ki 3-5 topçuyu daha tribüne çağırdığımızda daha istekli oynayacaklarsa buyurun çağıralım. Biz bir şey kaybetmeyiz. Biz bu armanın kölesi değil miyiz? He, sezon sonu kim nereye giderse gitsin şimdi bizi bu ligde tutsunlar da...

Kaya

Her ne olursa olsun diyelim Zenke'den mi başladın maç öncesi çağırmaya takımdaki herkesi aynı şekilde çağaracaksın...Benim maç öncesi en taktığım mevzudur bu olay ve çokta dikkat etmişimdir..Açma-germe hareketlerini yaparken beni de çağıracaklar mı acaba ? diye tribüne bakan futbolcular gördüm ben..Uğur Boral'ın Ne tarftarı biz anlarız ne onlar bizi lafı profesyonel düşüncenin tavan yaptığı noktadır..Haklı haksız mevzusunda kesinlikle taraftarın hele ki bu sene haklı olduğundan yanayım ama öyle bir final haftalarına gelindi ki artık bunları düşünecek durumda değiliz.Şimdi 90 dakika gaz zamanı..

Çiço dan ricam futbolcu çağırma işinde takımın tamamının çağırılmasıdır..Şirinlerin çağırdığı futbolcuyu akabinde zaten maraton da çağıracak böylece maç öncesi tüm futbolcularımızı maça adapte etmiş olacağız..

Serkan

Alıntı yapılan: muhalif - 05 March 2012, 00:34:11
ya aslında olay şu ; gekas gol atıyor.eyvallah gekas gekas dıye bagırıyorz.
ama golu attırana asıstı yapana veya pozısyonu hazırlayana hıc bır destek yok ?

Hepsi gekas'ın pipisini yesin Ahmet Sefa : )

samuray

tabi tabi çok kritik haftalara girdik kimseyi küstürmemek klazım destek hepsine birden verilmeli gerekirse tek tek çağrılmalı ama en iyisi toplu çağırmak trübünlere ondan sonra ver gazı ver coşkuyu ahdi be koçlarım kim tutar sizleri  ;D ;D

ahmetsefa55

uzun zaman sonra ılk defa sıralamamız değişti.