25 - Uğur Boral

Başlatan Kaya, 09 January 2012, 22:09:04

« önceki - sonraki »

Atakumlu

la sırf sana sovmek icin girdim ama gene sovmucem reçetini yazcdım sana  :kafa:

emre__ss

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 21 March 2012, 23:46:39
la sırf sana sovmek icin girdim ama gene sovmucem reçetini yazcdım sana  :kafa:

abi yarıldım :)... aç tok fark etmez her dakika alsın bu ilacı  :kafa:

Desiqner

Ulan aldığın paralar haram.Yanındaki adama gollük pası vermiyosun , kaleciyle karşı karşıyasın fantezi deniyorsun.Senin kafa hala fenerde kalmış aslanım.Sen dön yuvana...

Furkan

Millet bulamaz böyle salakları aramakla, bizde koymaya yer yok.

Sioux

Yazıklar olsun sana
Ulan ne umut bağlamıştık be?
>:( :kafa:

Lusage

atalanta8

adam messi beyler dağılın bencil herif

yilmazselcuk55

Devre arasında Takım 3-0 geride bey efendi Gülücükler dağıtarak Alexten forma alma derdinde  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

özkan

Ne olcaktı senin benim gibi yarılacakmıydı kahırdan üzüntüden.Adnanın hediyeleri.

fanatik samsunsporlu

parasını alır paşalar gibi çekip gider.alışmışlar haram yemeye

isyan

Bu takim'da kaptan olmak bu kadar kolay olmamali  :(

ChucKeR

Alıntı yapılan: ChucKeR - 21 March 2012, 22:35:11
SAMSUNSPOR KAPTANINI RAKİBE GÖRE BELİRLEYECEK TAKIM DEĞİL. hiçbir takım böyle değildir aslında. ve bu 2. defa oluyor. 1.'sine eywallah çektik hoca yeniydi,uğur yenildi falan. ama bu noktada bunun tekrarlanmasını kaldıramıyorum.
eğer bu kadar küçülmüşsek zaten iş işten geçmiş artık. ölmüşüz ağlayanımız yok. yarın gs ile oynasak anıl, güngörenle oynasak hakan mı kaptan çıkacak. artık bıraktım izlemeyi, takibi. seneye ilk haftadan başlarım yeniden.
petkoviçle o kadar hafta sinir stres yaşadım , hiç bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum.bir an önce düşelim de sen de uğurun da s.....in gidin artık.

adem, bahia, kemal, hakan arslan hakediyo o pazubandı uğurdan önce.

başarı değil sağlam bir duruş bekliyorum ben bu klüpten.

demiştim geçen hafta. haklı çıkarttın beni saol uğur.

Serkan

O açıklamalar çok fena döner sana Uğur Boral...!

ChucKeR

https://twitter.com/#!/_ugurboral   şu salağa 1-2 twit atın da daha takmasın koluna şu pazubandı.

Desiqner

https://twitter.com/#!/ParlakSemih

Allah aşkına twitter'ı olanlar şu elemana birşeyler yazsın.Aşağıda bizimle ilgili yazdığı şeylere bakın.