25 - Uğur Boral

Başlatan Kaya, 09 January 2012, 22:09:04

« önceki - sonraki »

masbene

Uğur biliyoruz ki sen bundan da iyisin. kendine tribünde teneke, korkak, bitmiş dedirtme. ayrıca eskişehir maçı bitiminde herkes tribüne koşarken senin koşa koşa soyunma odasına gitmeni yadırgadık. aynısının benzerini maç başlamadan da yaptın. tribüne 3 lü çektirmeye ayakların geri geri gidiyor resmen. daha profesyonel olman gerekir

jean

ilk golunu atti ins ligde kalirizda o da bizde kalir nede olsa ismi var

Sol Açık

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 February 2012, 00:43:02
kademeye filan girdi, alışık değiliz öyle işlere yapma ugur..

Alıntı yapılan: samsuni - 13 February 2012, 00:39:25
5-6 gün içinde çok iyi bir değişim. Açıkçası 11'de görünce pek çok kişi rahatsız olmuştur ama bence Uğur'un ölüsü bile Yenal'dan iyi solbektir. Savunmada iyiydi ve müthiş bir deparla çıkıp harika bir de gol attı.

Asıl şimdi hoş geldin Uğur...  >l< >l< >l<

Bu 2 yorum özettir bence...

celebi

yenal ankaragücünde oynamamalı ve uğur onun yerine oynamalı.

FaTiH_HaN

Hoca da maç sonrası röportajında Uğurun gol atmasına çok sevindiğini söyledi, Uğurun gerçek kimliğine dönmesi adına bu gol çok önemliydi, Uğur kalan 8 haftada bizi 3-4 maç tek başına taşıyabilecek kapasiteye sahip. İnşallah iyi performansı artarak devam eder, Karabük maçından sonra iyi bir geri dönüş oldu.

samuray

uğurun muhteşem dönüşümü diyelim geldiğinde eleştirenlerdendim ama bu eleştirilerim onun futbolcu kişiliğine değil çok uzun süren sakatlık dönemi geçirmiş kolmasından kaynaklanıyordu ama o bizi yanılttı gol atması sevindirici ayrıca özgüveninide arttıracaktır buda artık takım olarak gol atmaya başladık yeniden hoşgeldin uğur diyorum sen bunlardan daha iy şeyler yapcak kapasitedesin var daha üzerine koyarak devam edeceğine inanıyorum

Jnr.Serkan

Bir maçlık performansı belirleyici olmamalı.Ben hala güvenemiyorum bu adama.İnşallah yanılırım ve ligde kalmamızda önemli pay sahiplerinden birisi olur.

kamuri

bence oynadıkça maç eksiğini giderdikçe daha iyi oluyo inşallah bundan sonra da oynadıkça daha iyi olacaktır

burakbas

bursa maçında da yenal değil uğur oynamalı. şahsi fikrim.

sadece55

Zaten Uğur formayı daha da bırakmaz

ngonge

Açıkçası sol bekte bu kadar iyi performans sergileyeceğini tahmin etmiyordum.

Sağlam kademeye giriyor, kafa topu çıkarıyor, görev bilinci ile hareket ediyor.

Sık sık ileri çıkıyor ama daha Ekigho ile alışamadılar beraber oynamaya, o da olursa ligin en iyi sol beklerinden birine sahip olduğumuzu söyleyebilirim.

KotuCocuk55

4lünün soluna cok iyi oturdu..ismi kumasi ve tecrübesiyle eger top oynamak istersen ugur boral emin ol istanbul disinda türkiyedeki en iyi sehirdesin...bu taraftar sahiplenir gönülden sever ne genclerbirligine ne fenere benzer..

samuray

ya uğurun asıl mevki zaten solbek ama çok iyi ofansif yönüde kuvvetli olan ender futbolculardan birsi bence formayı bırakmaz kolay kolay gol atması kendisine olan güvenide arttırdı mesut hocanın eski  talebesi onu iyi tanıyor olması ayrıca onun motivasyonu birleşince üzerine koyarak devam edecek formu inşallah

HoliganSamSunLu

uğur gününde olursa eskişehir maçındaki gibi bizim sol kanat lokomotif gibi işler.

Jnr.Serkan

Yazıp yazıp siliyorum,diyecek birşey yok sana